God og opmÊrksom betjening som altid Har vÊret kunde igennem flere Ã¥r Fik dejlig cote de Beauf Dog lidt konstruktiv kritik af at pomfritter er eneste valgmulighed som tilbehÞr Der burde vÊre... ãã£ãšèŠã
Tak for endnu en rigtig dejlig og hyggelig aften. Maden var som sÊdvanlig i en klasse for sig selv super lÊkker og de bÞffer i servere er tommel op nok den bedste ribaye jeg har fÃ¥et i dk forretten... ãã£ãšèŠã
Vi kan varmt anbefale Toldboden, Frederikssund. LÊkker vel tillavet middag som take away - selv med kort varsel kunne vi hente en skÞn middag hos jer Vi anbefaler jer til venner og familie mvh Linda... ãã£ãšèŠã
Snavset gulv i ÞjenhÞjde - 20 cm fra ansigtet. Snavset lysestage. Snavset og tilkalket vase - inkl. stÞvede, tÞrrede planter. Snavset bestik. UsÊdvanligt mÞrke, fritterede kartofler. Bleg og... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nyd din middag med en smuk udsigt udover Frederikssund havn. Toldboden i Frederikssund er en ny moderne restaurant, der altid indretter os efter gÊsterne
Ikke pengene vÊrd!
Havde en mega skuffende oplevelse på Toldboden i Frederikssund .
Maden var virkelig under alt kritik . SmagslÞst og ikke ordentlig tilberedt .
Både hovedret og desserten var ikke pengene vÊrd .
For ikke min anbefaling !
Fantastisk!
Fantastisk mad i en dejlig atmosfÊre! Dejlig, bahagelig betjening. Prisen og maden komplimenterer hinanden - dejlig oplevelse.
Op med niveauet til den pris
Ãrgerligt, at en restaurant som pÃ¥ flere mÃ¥der signalerer kreativitet og kvalitet, ikke leverer more value for money ! Kom for at fÃ¥ rÞdspÊtte, den var udsolgt 18.45. Valgte sÃ¥ en oksebÞf, som blev serveret med et noget sparsomt garniture og i en ikke imponerende kÞdkvalitet ! Overvejede en forret, men da jeg sÃ¥ naboens reaktion, og hvad vedkommende fik til 119 kr, sluttede den overvejelse !
Jeg er dybt skuffet over niv
Jeg er dybt skuffet over niv. Det er lang fra den fÞrste gang.
Jeg bestilte en rÞdspÊtte, og så var der ingen gang, en fiskekniv ved bordet. Dette gjorde, at min oplevelse af maden blev negativ.Der udover bar kÞdet prÊg af, at det var en trÊt ko, da man nÊsten ikke kunne skÊre i kÞdet. Da vi påpeget de forskellige ting, tog de ikke til sig. Det resulteret i dårligere service, hvor vi måtte bede to gange om en Þl, der var bestilt en halv time tidligere. Kommer ikke ugen
Hummer forret er ren bluff
Man kan bare ikke tage 119 dkk for en forret med 1 (EEN) jomfruhummer og lidt salat. Smagte fint; men - vi fÞlte os snydt. Come on ...det koster max 20 dkk at lave.