Koelkast met fabricagefout waardoor deze niet sluit. Deze is geleverd aan een moeder met pasgeboren baby (2 weken). Enige mogelijkheid is dat zij deze eerst terugstuurt alvorens TOMADO een nieuwe leve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super slechte service. Ik heb een mini koelkast besteld via de website. Voor 21u besteld, morgen in huis. Dit staat op hun website als garantie. Woensdag heb ik de mini koelkast besteld en donderda... ãã£ãšèŠã
Via Obelink hebben we onlangs de Tomado airfryer TAF3202B voor de camping besteld. Hij werd de dag erop zeer correct geleverd. Naast een super modern design, werkt hij geweldig: stil, snel en zowel de... ãã£ãšèŠã
Er werd goed gecommuniceerd over de levering van mijn product. Er was inzichtelijk wanneer het product geleverd zou worden. Er werd netjes gebeld dat de chauffeur in 15 minuten zou arriveren. Product... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle service
Snelle service! En een heel fijn apparaat in gebruik! Ramen worden streeploos schoon! ð
Netjes optijd geleverd
Netjes optijd geleverd . Mooi en degelijk product. Goede prijs kwaliteit verhouding erg blij mee
Vrijstaande inductieplaat van Tomado
Heb een vrijstaande inductiekookplaat besteld, waar ik zeer tevreden over ben. Het koken met deze plaat is een feestje en super makkelijk schoon te maken.
Had veel eerder van het gas af gegaan, als ik geweten had, dat het zo makkelijk koken is op een inductiekookplaat van Tomado.
Ik heb een vrieskist aangeschaft
Ik heb een vrieskist aangeschaft. Echt een top apparaat, heel blij mee.
Lekker stil en compact. Snel gebracht
Prima levering
Prima levering, goed op de hoogte gehouden van levertijd etc.
Besteld voor in onze camper, eerste gebruik moet nog plaatsvinden maar, uit ervaringen van anderen, zal dit een prima toevoeging zijn.
een stofzuiger
Ik heb een stofzuiger gekocht. Ik dacht omdat het een kleine is zal de zuigkracht wat minder zijn maar dat klopt niet. De stofzuiger is krachtig klein maar fijn! Ben er blij mee
Goede uitleg bij het kleine maar.fijne vaatwasserapparaat
Goede uitleg bij het apparaat. Snel geleverd in nette verpakking. Machine werkt goed en past genoeg in met een huishouden van twee personen vaat wordt goed schoon.
Ik heb een heel fijn wafelijzer besteldâŠ
Ik heb een heel fijn wafelijzer besteld bij Tomado en ben er echt superblij mee! Ik gebruik het aparaat wekelijks. Ook de snelle levering was erg fijn. Zo kon ik het wafelijzer snel in gebruik nemen. Dit wafelijzer van Tomado ook aangeraden aan mijn familie omdat ik er zo blij mee ben!
TOMADO 2 in 1 Rijstkoker Review
Ik heb onlangs een Tomado rijstkoker gekocht omdat ik vaak aziatische gerechten kook (met of zonder rijst) en ik zag deze met ook nog eens een stomer en ik moest hem wel kopen. Ik heb de rijstkoker onderhand nu al 2 a 3 keer gebruikt en hij is heel fijn. De rijst kookt echt prima en blijft niet plakken aan de onderkant van de pan. Het enige wat ik mis is de metingen van de twee bakken, (dus de rijst bak en de stoom bak). Verder is het duidelijk met de handleiding. Misschien dat ik de metingen heb gemist in de beschrijving . En er staat (volgensmij) niks over de hoeveelheid water die in de rijstbak moet als je alleen wilt stomen, zonder rijst of iets dergelijks in de rijst bak wilt koken. Dus dat was een gok nemen, maar uit eindelijk zijn de dumplings prima gestoomd. Alleen plakten ze een beetje vast aan de onderkant van de stomer en daarom zou ik graag de metingen willen weten, zodat ik stoombak papier in de goede maat kan kopen. In het algemeen ben ik super tevreden met mijn aankoop. Groetjes Sofia! :)
Stofzuiger binnen 2 dagen in huis
Stofzuiger binnen 2 dagen in huis, stofzuiger werkt goed.
Tomado TMS2003W
Ik zocht een kleine solo magnetron voor een niet al te dure prijs. Via Bol.com de Tomado TMS2003W gekocht welke door Tomado snel werd geleverd!
Het is een mooie kleine magnetron, drukknop om het deurtje te openen dus dan trek ik niet de hele magnetron van de plank en een draaiknop om de tijd in te stellen.
Enige minpunt is het leveren via DHL. Dus het pakket werd ongevraagd op een andere locatie geleverd waar ze het adres verkeerd van hadden doorgegeven. Dus het was zoeken naar m'n pakket. Bekende DHL problematiek.
Top koelkast voor in mijn caravan.
Een mooi inductie kookplaat
Een mooi inductie kookplaat op pootjes. Het gebruik is makkelijk dorrmidden van touch toetsen. De inductie kookplaat verwarmd goed en gelijk matig. Koelt ook snel af.
Hele fijne airfryer
Airfryer is fijn in gebruik, je kunt er van alles in doen. Ook makkelijk schoon te maken.
Goeie magnetron en snelle levering
Snelle levering van de magnetron. Goed formaat, waardoor die in de keukenkast past en zeer makkelijk te bedienen.
Heetwaterdispenser snel geleverd
Heetwaterdispenser snel geleverd. In korte tijd een kop of mok heetwater voor een heerlijk kopje thee. Gemakkelijk kiezen hoeveel water je nodig hebt. Wij zijn er content mee.
Vaatwasser nog geen jaar oudâŠ
Vaatwasser nog geen jaar oud storing/stuk. Weken wachten op monteur. Oke die komt aardige vent repareert en hij doet het, tja 2 dagen later het zelfde liedje. Weer melding gedaan nu maar weer afwachten wanneer er een monteur komt. Gekocht via MediaMarkt Breda maar ook dat doen we niet meer, beter lokaal kopen en echte service hebben. Kom op 3 weken voor reparatie, en dat dan voor 2e keer ja monteur komt nu 12 mei Joepie hopelijk probleem voorgoed opgelost we gaan het zien. Niet opgelost dus moeten nu onderdeel bestellen voor zout vak zou lekken, inmiddels wachten we al weer 2 weken op de monteur. Oke weer een aanvulling gaan NU WEEK 5 IN. NOG STEEDS NIETS EN AL EEN MAIL GESTUURD MIJN Geduld IS OP !!! inmiddels is het weer weken verder en nog geen reparatie. Vanmorgen klantenservice gebeld aardige dame gaf aan dat er iets geregeld moet worden en zou vanmiddag een mail hierover ontvangen, tja boven verwachting geen mail gehad wacht nog tot woensdag ochtend en dan ga ik rechtsbijstand inschakelen. Ze kunnen niet zeggen dat we geen geduld hebben gehad . Vervolg na nog 2x bellen is vandaag de vaatwasser omgeruild ð helaas te vroeg gejuicht ook deze begaf het binnen enkele dgn. Maar het is NETJES opgelost vaatwasser is opgehaald en geld terug gestort. Ander merk gekocht
Misleiding
Op bol.com en hun website geven ze aan dat de vriezer perfect is om een oven op te plaatsen. Vervolgens wordt dit in handleiding uitgesloten. Ze bieden slechts een retouroptie aan. De klant moet dan thuisbljven voor de levering en het ophalen weer dus, terwijl klant bijv. al deurtje met veel moeite heeft omgedraaid. Geen enkele vorm van compensatie wordt geboden voor hun misleiding. Het kost ze alleen maar meer geld om het product gereed te maken voor een volgende klant, en de huidige klant is ontevreden. Voor mij de laatste keer tomado.
Waardeloze oven
ik ben zo dom geweest om deze oven te kopen, de Tomado Vrijstaande oven - TEO4500S
Wat een waardeloos ding, de gloeistaven zijn niet bedekt dus het is een soort 'van boven en onder gril'. De onderste kan je nog afdekken met de dichte braadplaat maar de bovenste niet. Er is ook hete lucht mogelijk maar dan branden er ook altijd twee gloeistaven boven of onder mee. Dan zou je denken dat ie wel op temperatuur komt maar helaas de Temperatuur Instelling klopt ook niet, zet 'm op 190 en hij wordt niet warmer dan 150. Extreem veel spijt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã