tomado.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Koelkast met fabricagefout waardoor deze niet sluit. Deze is geleverd aan een moeder met pasgeboren baby (2 weken). Enige mogelijkheid is dat zij deze eerst terugstuurt alvorens TOMADO een nieuwe leve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Super slechte service. Ik heb een mini koelkast besteld via de website. Voor 21u besteld, morgen in huis. Dit staat op hun website als garantie. Woensdag heb ik de mini koelkast besteld en donderda... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via Obelink hebben we onlangs de Tomado airfryer TAF3202B voor de camping besteld. Hij werd de dag erop zeer correct geleverd. Naast een super modern design, werkt hij geweldig: stil, snel en zowel de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er werd goed gecommuniceerd over de levering van mijn product. Er was inzichtelijk wanneer het product geleverd zou worden. Er werd netjes gebeld dat de chauffeur in 15 minuten zou arriveren. Product... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. 電源䟛絊店
  3. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Vrijstaande inductieplaat van Tomado

Heb een vrijstaande inductiekookplaat besteld, waar ik zeer tevreden over ben. Het koken met deze plaat is een feestje en super makkelijk schoon te maken.
Had veel eerder van het gas af gegaan, als ik geweten had, dat het zo makkelijk koken is op een inductiekookplaat van Tomado.

2025幎5月29日

Prima levering

Prima levering, goed op de hoogte gehouden van levertijd etc.
Besteld voor in onze camper, eerste gebruik moet nog plaatsvinden maar, uit ervaringen van anderen, zal dit een prima toevoeging zijn.

2025幎4月4日

een stofzuiger

Ik heb een stofzuiger gekocht. Ik dacht omdat het een kleine is zal de zuigkracht wat minder zijn maar dat klopt niet. De stofzuiger is krachtig klein maar fijn! Ben er blij mee

2025幎5月13日
5぀星のうち5の評䟡

TOMADO 2 in 1 Rijstkoker Review

Ik heb onlangs een Tomado rijstkoker gekocht omdat ik vaak aziatische gerechten kook (met of zonder rijst) en ik zag deze met ook nog eens een stomer en ik moest hem wel kopen. Ik heb de rijstkoker onderhand nu al 2 a 3 keer gebruikt en hij is heel fijn. De rijst kookt echt prima en blijft niet plakken aan de onderkant van de pan. Het enige wat ik mis is de metingen van de twee bakken, (dus de rijst bak en de stoom bak). Verder is het duidelijk met de handleiding. Misschien dat ik de metingen heb gemist in de beschrijving . En er staat (volgensmij) niks over de hoeveelheid water die in de rijstbak moet als je alleen wilt stomen, zonder rijst of iets dergelijks in de rijst bak wilt koken. Dus dat was een gok nemen, maar uit eindelijk zijn de dumplings prima gestoomd. Alleen plakten ze een beetje vast aan de onderkant van de stomer en daarom zou ik graag de metingen willen weten, zodat ik stoombak papier in de goede maat kan kopen. In het algemeen ben ik super tevreden met mijn aankoop. Groetjes Sofia! :)

2025幎5月4日

Tomado TMS2003W

Ik zocht een kleine solo magnetron voor een niet al te dure prijs. Via Bol.com de Tomado TMS2003W gekocht welke door Tomado snel werd geleverd!
Het is een mooie kleine magnetron, drukknop om het deurtje te openen dus dan trek ik niet de hele magnetron van de plank en een draaiknop om de tijd in te stellen.
Enige minpunt is het leveren via DHL. Dus het pakket werd ongevraagd op een andere locatie geleverd waar ze het adres verkeerd van hadden doorgegeven. Dus het was zoeken naar m'n pakket. Bekende DHL problematiek.

2025幎4月18日
5぀星のうち1の評䟡

Vaatwasser nog geen jaar oud

Vaatwasser nog geen jaar oud storing/stuk. Weken wachten op monteur. Oke die komt aardige vent repareert en hij doet het, tja 2 dagen later het zelfde liedje. Weer melding gedaan nu maar weer afwachten wanneer er een monteur komt. Gekocht via MediaMarkt Breda maar ook dat doen we niet meer, beter lokaal kopen en echte service hebben. Kom op 3 weken voor reparatie, en dat dan voor 2e keer ja monteur komt nu 12 mei Joepie hopelijk probleem voorgoed opgelost we gaan het zien. Niet opgelost dus moeten nu onderdeel bestellen voor zout vak zou lekken, inmiddels wachten we al weer 2 weken op de monteur. Oke weer een aanvulling gaan NU WEEK 5 IN. NOG STEEDS NIETS EN AL EEN MAIL GESTUURD MIJN Geduld IS OP !!! inmiddels is het weer weken verder en nog geen reparatie. Vanmorgen klantenservice gebeld aardige dame gaf aan dat er iets geregeld moet worden en zou vanmiddag een mail hierover ontvangen, tja boven verwachting geen mail gehad wacht nog tot woensdag ochtend en dan ga ik rechtsbijstand inschakelen. Ze kunnen niet zeggen dat we geen geduld hebben gehad . Vervolg na nog 2x bellen is vandaag de vaatwasser omgeruild 👏 helaas te vroeg gejuicht ook deze begaf het binnen enkele dgn. Maar het is NETJES opgelost vaatwasser is opgehaald en geld terug gestort. Ander merk gekocht

2025幎4月8日

Misleiding

Op bol.com en hun website geven ze aan dat de vriezer perfect is om een oven op te plaatsen. Vervolgens wordt dit in handleiding uitgesloten. Ze bieden slechts een retouroptie aan. De klant moet dan thuisbljven voor de levering en het ophalen weer dus, terwijl klant bijv. al deurtje met veel moeite heeft omgedraaid. Geen enkele vorm van compensatie wordt geboden voor hun misleiding. Het kost ze alleen maar meer geld om het product gereed te maken voor een volgende klant, en de huidige klant is ontevreden. Voor mij de laatste keer tomado.

2025幎3月18日

Waardeloze oven

ik ben zo dom geweest om deze oven te kopen, de Tomado Vrijstaande oven - TEO4500S
Wat een waardeloos ding, de gloeistaven zijn niet bedekt dus het is een soort 'van boven en onder gril'. De onderste kan je nog afdekken met de dichte braadplaat maar de bovenste niet. Er is ook hete lucht mogelijk maar dan branden er ook altijd twee gloeistaven boven of onder mee. Dan zou je denken dat ie wel op temperatuur komt maar helaas de Temperatuur Instelling klopt ook niet, zet 'm op 190 en hij wordt niet warmer dan 150. Extreem veel spijt.

2025幎2月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス