tomado.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Koelkast met fabricagefout waardoor deze niet sluit. Deze is geleverd aan een moeder met pasgeboren baby (2 weken). Enige mogelijkheid is dat zij deze eerst terugstuurt alvorens TOMADO een nieuwe leve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Super slechte service. Ik heb een mini koelkast besteld via de website. Voor 21u besteld, morgen in huis. Dit staat op hun website als garantie. Woensdag heb ik de mini koelkast besteld en donderda... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via Obelink hebben we onlangs de Tomado airfryer TAF3202B voor de camping besteld. Hij werd de dag erop zeer correct geleverd. Naast een super modern design, werkt hij geweldig: stil, snel en zowel de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er werd goed gecommuniceerd over de levering van mijn product. Er was inzichtelijk wanneer het product geleverd zou worden. Er werd netjes gebeld dat de chauffeur in 15 minuten zou arriveren. Product... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. 電源䟛絊店
  3. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Tomado electrische omslagdoek;

Tomado electrische omslagdoek;
Een echt heerlijke warme en zachte omslagdoek. Geeft een heerlijke comfortabele warmte af.
Heb de doek om tijdens het thuiswerken op koude dagen.
Hierdoor hoef ik de kachel in de ruimte niet hoger te zetten.

2023幎12月13日
5぀星のうち4の評䟡

Top deken

Deken is groot van formaat. Warmt snel op en de standen zijn fijn. Wel heb ik het gevoel dat hij in het midden warmer wordt dan aan de buitenkant. Gebruik het deken dagelijks in de avond wegens een matig geïsoleerd huis.

2023幎11月11日

Broodbakmachine in juli 2023 cadeau

Broodbakmachine in juli 2023 cadeau gekregen. Foto’s meegestuurd waaruit blijkt dat de broodbakmachine gloednieuw is. Helaas geen factuur. Gever van het cadeau is overleden. Heeft een aantal weken prima broden gebakken. Daarna stortten de broden in en smaakten droog etc. Nee we kunnen geen service bieden want je hebt geen bewijs. Lekker duurzaam bezig Tomado. Voor mij nooit meer een apparaat van jullie. 😭😡😡

2023幎11月3日

Unieke service!

Heel blij met mijn nieuwe melkopschuimer van Tomado! Het strakke design past ideaal in de keuken. Snelle levering en een handgeschreven kaartje maakt het helemaal af. Zeker aan te raden!

2023幎10月18日

Ontzettend slechte service

Tosti-ijzer 3 weken later geleverd na tig keren gemaild en gebeld te hebben. Mij de schuld geven van een ongeldig adres opgeven wat later uiteraard een fout vanuit hun kant bleek. De situatie maar weg wuiven met “we sturen hem opnieuw op” zonder enige vorm van compensatie. Ik koop hier nooit meer.

2023幎7月26日

Zeer aardige meiden

Zeer aardige meiden, die mijn probleem direkt kosteloos hebben opgelost.

2022幎11月22日
tomado.com ロゎ

tomado.com からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je het contact met ons als prettig hebt ervaren!

Perfect

Ik ben zeer content mee.
Ook het design vind bijzonder mooi.
Als je kijk wat ding kost!!!
Door het ontwerp kun je de kan en garde gemakkelijk reinigen omdat je overal bij kunt.
Eenvoudig met wat heet water of in de vaatwasser.
zeer eenvoudig in gebruik
geeft zeer goede melkschuim