äŒæ¥ãåçããŸãã
Anton fra kundeservice var hurtig, imÞdekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forlÞbet, sÃ¥ alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret pÃ¥ et nyt tidspunkt pÃ¥ deres regning,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Varen var perfekt og godt emballeret. EfterfÞlgende levering blev hÃ¥ndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbÊring af det skab jeg kÞbte. Husk at du ogsÃ¥ skal booke opbÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spÊndende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen âNew Nordicâ kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi hÃ¥ndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bÊredygtighed og Êstetik fra Þverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgÃ¥ende for hele vores univers. Vi tror pÃ¥, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgÞrende betydning, og derfor er vores mÃ¥l at tilbyde en enestÃ¥ende service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjÊlpe dig via mail, chat og ringer dig ogsÃ¥ gerne op, hvis du har de mindste spÞrgsmÃ¥l! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!
Ingrid Marievej 85, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig levering.
Bordet vi havde bestilt, ser ud til at vÊre rigtig god kvalitet.

TomorrowsDesign ããã®åç
Jeg bestilte en stol hos Tomorrowdesign den 10. februar med en forventet leveringstid pÃ¥ 6 uger. Inden bestilling kontaktede jeg dem for at fÃ¥ bekrÊftet leveringstiden og fik at vide, at det realistisk var 6â7 uger.
Allerede i uge 7 blev leveringstiden Êndret til 8 uger â og i sidste ende gik der 9 uger, fÞr stolen ankom. Den sidste forsinkelse skyldtes, at stolen blev sendt direkte fra Warm Nordic via fragtfirma, hvilket tydeligvis ikke fungerede optimalt. Fragtfirmaet havde varen liggende i en uge, fÞr den blev leveret.
Undervejs fik jeg gentagne gange beskeden âvi presser pÃ¥â, men det havde ingen reel effekt og fremstod som tomme standardfraser.
Da stolen endelig ankom, var kvaliteten under al kritik:
LÊder hang lÞst under og på siderne
BÞlger i lÊderet på indersiden
Ãt ben var ca. 1 cm kortere end de andre
Skruer, som burde vÊre skjult, var synlige og ikke skruet korrekt i
Jeg kontaktede straks kundeservice, som heldigvis arrangerede en hurtig returnering. Stolen blev afhentet fredag â men flere dage senere har Tomorrowdesign stadig ikke registreret, at den er modtaget hos leverandÞren. Endnu en gang fÃ¥r jeg blot at vide, at âde presser pÃ¥â, og at det er fragtfirmaets skyld.
Samlet set er det en meget frustrerende oplevelse med lang leveringstid, manglende opfÞlgning og en vare, der slet ikke lever op til forventningerne.
- og jeg har stadig ikke fået mine penge retur.

TomorrowsDesign ããã®åç
God kommunikation gennem hele handlen. En vare var forsinket fra firmaets leverandÞr, og jeg blev derfor tilbudt en dyrere udgave til samme pris. Fantastisk service, lynhurtigt levering. Jeg har kun godt at sige om dette firma.

TomorrowsDesign ããã®åç
Virkelig hurtig og fin handel. TilbÞd genlevering pÃ¥ deres regning da jeg ikke var hjemme. Virkelig god stil!ðð»

TomorrowsDesign ããã®åç
Anton fra kundeservice var hurtig, imÞdekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forlÞbet, så alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret på et nyt tidspunkt på deres regning, og prisen blev justeret ned efter min bestilling. Alt blev håndteret til min fulde tilfredshed. Selv da der viste sig at vÊre en fejl på bordet, blev det lÞst professionelt og uden besvÊr. En af de bedste online handelsoplevelser, jeg nogensinde har haft, og jeg kan varmt anbefale dem.

TomorrowsDesign ããã®åç
Hvis man kunne give 0 stjerne havde jeg klart valgt det!
Styr langt uden om Tomorrow Design!!!
Jeg modtog et skab med en tydelig skade ved leveringen. I stedet for at tage ansvar for at have leveret en defekt vare, har virksomheden gjort processen så besvÊrlig som muligt for mig som kunde.
Jeg har allerede vÊret nÞdt til at betale for hjÊlp til at fÃ¥ skabet bÃ¥ret op i min lejlighed fordi der var sÃ¥ ekstremt dÃ¥rlig kommunikation pÃ¥ deres hjemmeside. Der stÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden at de levere til dÞren, hvorefter de dumpede mit 40 kilo skab nede pÃ¥ gaden foran dÞren til min opgang kl 10:00 pÃ¥ en hverdag. Alligevel forventede de, at jeg selv skulle stÃ¥ for at fÃ¥ skabet bÃ¥ret ned igen og hÃ¥ndtere returneringen ved en reklamationâ selvom skaden var til stede ved leveringen og det dermed er DERES ansvar. Stik imod alt service og orden.
Med andre ord skulle jeg bruge endnu mere tid, arbejde og penge på at lÞse et problem, der udelukkende skyldes, at de har leveret en mangelfuld vare.
Kommunikationen har vÊret ekstremt frustrerende. I stedet for at finde en rimelig lÞsning har jeg konstant måttet argumentere for helt grundlÊggende forbrugerrettigheder.
Når en virksomhed sÊlger store mÞbler online, bÞr det vÊre helt basalt, at de tager ansvar, hvis en vare leveres beskadiget. Den ansvarsfÞlelse har jeg desvÊrre ikke oplevet her.
Samlet set en virkelig dårlig oplevelse og et niveau af kundeservice, der ligger langt under, hvad man burde kunne forvente. De er pisseligeglade med dig som kunde og det mÊrker man tydeligt.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Tomorrow Design.

TomorrowsDesign ããã®åç
Jeg bestilte en pendel i december 25 og den er stadig ikke kommet. Når man sÊtter en leveringstid som slet ikke passer, er det ikke godt nok. Jeg har måske sparet et par kroner, men er meget skuffet og har desuden måtte skrive flere mails, da de slet ikke henvendte sig vedr. den meget lange forsinkelse.

Incredible service!
Anton and the team turned what started as a frustrating issue (out of their control) into a very pleasant experience. Super service minded and helpful.
Can only recommend shopping from Tomorrow's Design!

TomorrowsDesign ããã®åç
God vejledning og god kommunikation gennem chatten. SkÊnken blev leveret hurtigt og alt var som lovet.
Prisen var i orden og servicen i top.

TomorrowsDesign ããã®åç
Fantastisk service både i chatten og på mail. Jeg glÊder mig meget til at modtage mine stole.

TomorrowsDesign ããã®åç
Fantastisk service! Jeg havde glemt at afhente pakken i pakkeshoppen, og til trods for at jeg tilbÞd at betale for den nye fragt, betalte de fragten (igen!). Virkelig flot gestus, selvom fejlen 100% lå hos mig.

Jeg har kÞbt :
WOUD â ARC SOFABORD Ã89
WARM NORDIC â THE ORANGE LOUNGESTOL
Virkelig god kvalitet,
kundeservice hjÊlpsom og meget imÞdekommende
Absolut et sted jeg vil anbefale,
samt jeg igen vil handle

TomorrowsDesign ããã®åç
SuverÊn kundeservice. Det er helt trygt

TomorrowsDesign ããã®åç
Jeg kÞbte 2 Yuuga barstole til den bedste pris som er på nettet ,hurtig levering, et firma jeg roligt kan anbefale andre at handle hos, mvh. Henrik Jessen

TomorrowsDesign ããã®åç
Har haft virkelig god kommunikation med deres kundeservice, der altid svarer hurtigt og er enormt hjÊlpsomme

TomorrowsDesign ããã®åç
HjÊlpsom chat, der flere gange kunne svare på spÞrgsmål om levering mm. Meget flot vare, vi fik (sofa). Den lever helt op til forventningerne. Lang leveringstid, men det vidste vi godt i forvejen.

TomorrowsDesign ããã®åç
God og lynhurtig kundeservice. Jeg kan kun anbefale at handle hos Tomorrowsdesign. Det gÞr jeg i hvert fald gerne en anden gang.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã