レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en stol hos Tomorrowdesign den 10. februar med en forventet leveringstid pÃ¥ 6 uger. Inden bestilling kontaktede jeg dem for at fÃ¥ bekrÊftet leveringstiden og fik at vide, at d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anton fra kundeservice var hurtig, imÞdekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forlÞbet, sÃ¥ alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret pÃ¥ et nyt tidspunkt pÃ¥ deres regning,... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kommunikation gennem hele handlen. En vare var forsinket fra firmaets leverandÞr, og jeg blev derfor tilbudt en dyrere udgave til samme pris. Fantastisk service, lynhurtigt levering. Jeg har kun g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen var perfekt og godt emballeret. EfterfÞlgende levering blev hÃ¥ndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbÊring af det skab jeg kÞbte. Husk at du ogsÃ¥ skal booke opbÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spÊndende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi hÃ¥ndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bÊredygtighed og Êstetik fra Þverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgÃ¥ende for hele vores univers. Vi tror pÃ¥, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgÞrende betydning, og derfor er vores mÃ¥l at tilbyde en enestÃ¥ende service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjÊlpe dig via mail, chat og ringer dig ogsÃ¥ gerne op, hvis du har de mindste spÞrgsmÃ¥l! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

153件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Hurtig levering og god service

Produkt af god kvalitet

2025幎5月21日

Hej Chris,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os meget, at du har oplevet både hurtig levering, god service og et produkt i den kvalitet, du forventede.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos TomorrowsDesign.

TomorrowsDesign

Havde skrevet forkert adresse på

Havde skrevet forkert adresse på, men det blev hurtigt Êndret og leveringsdagen tilpasset vores muligheder for at vÊre hjemme

2025幎6月27日

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at vi hurtigt kunne få rettet adressen og tilpasset leveringen, så det passede dig bedst muligt.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og hÃ¥ber at byde dig velkommen igen hos TomorrowsDesign.

God kundeservice

God kundeservice

2025幎6月6日

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os meget, at du har oplevet god kundeservice hos os.

Kedelig oplevelse

Jeg ville kÞbe en sengegavl, men havde et spÞrgsmål til produktet som jeg fÞrst kunne få svar på i dag, det er jo fair nok at de er nÞdt til at kontakte leverandÞren for at få et svar. Da jeg så fik svaret i dag og ville kÞbe sengegavlen er produktet så lige steget 1000 kr. hvilket jeg synes er urimeligt. Jeg har fået en forklaring, men synes stadig det virker urimeligt. Jeg kunne fx have fået at vide i går, at varen ville stige i dag. Kommunikationen har vÊret holdt i en fin tone derfor 1 stjerne.

2025幎6月2日

Hej Gry,

Tak for din anmeldelse – og for dialogen undervejs. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse, og vi forstÃ¥r godt din frustration over prisstigningen.

Årsagen til prisÊndringen er, at vores indkÞbspris hos leverandÞren desvÊrre steg, og derfor havde vi ikke mulighed for at tilbyde yderligere rabat eller fastholde den tidligere pris. Havde vi haft kendskab til stigningen pÃ¥ forhÃ¥nd, ville vi naturligvis gerne have informeret dig – men prisÊndringen trÃ¥dte fÞrst i kraft fra leverandÞrens side meget kort tid inden, du Þnskede at gennemfÞre kÞbet.

Vi sÊtter pris på, at du anerkender den gode tone i kommunikationen, og vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

TomorrowsDesign

God service og hurtigt levering...

2025幎5月16日

Hej Masoureh,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glÊder os meget, at du har oplevet god service og hurtig levering.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi hÃ¥ber at se dig igen hos TomorrowsDesign.

TomorrowsDesign

Alt var lige som det skulle vÊre.

Brugte chatten et par gange inden kÞb. Virkelig nemt og god service :)

2025幎5月13日

Hej Anni,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at alt levede op til dine forventninger, og at chatten gjorde det nemt for dig at få den hjÊlp, du havde brug for.

Fin service men

Opdateret 18/6:
TomorrowsDesign tilbÞd mig en fin lÞsning på problemet, rigtig god kundeservice!

Fin service men

Reolen vi kÞbte er noget pindebrÊnde. Den står ikke stabilt da konstruktionen er skidt. Det er Hubsch library reol.

2025幎5月9日

KÊre Ninna,

Tak for din anmeldelse. Det Êrgrer os meget at hÞre, at du ikke er tilfreds med reolen – det lyder bestemt ikke, som det skal vÊre.

Vi kan se, at du endnu ikke har vÊret i kontakt med vores kundeservice, men vi vil selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig videre. Du mÃ¥ meget gerne sende et par billeder af reolen til info@tomorrowsdesign.dk, sÃ¥ finder vi en lÞsning – hvad enten det er en erstatning, en kompensation eller mulighed for at annullere ordren.

Vi vil meget gerne rette op på oplevelsen og håber at hÞre fra dig.

God dialog med TomorrowsDesign

God dialog med TomorrowsDesign, da varen viste sig at vÊre forsinket fra deres leverandÞr. Måske burde man skrive en lÊngere leveringstid på for at undgå det. Jeg sÞgte nemlig varen hos andre firmaer også, men valgte Tomorrows Design fordi de havde kortest leveringstid. Det viste sig så ikke at holde stik.

2025幎5月5日

Hej Dorte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dialogen med os har vÊret god, selvom leveringen desvÊrre ikke levede op til hverken vores eller dine forventninger.

Vi beklager virkelig forsinkelsen. Det drejede sig om vores allerfÞrste ordre hos en ny leverandÞr, og desvÊrre var leveringsforlÞbet ikke så gnidningsfrit, som vi havde håbet. Det har vi naturligvis lÊrt af, og vi har allerede justeret vores interne processer, så det ikke sker igen.

Tak fordi du valgte TomorrowsDesign – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse og feedback.

All good

Leveringen blev forsinket da der var fejl med udbyderen. Men det kan ske og fik rigtig god kunde service af Anton og en kompensation sÃ¥ all good ☺ produktet var som forventet og i fin stand ❀

2025幎4月30日

KÊre Tea,

Tusind tak for din anmeldelse og for din forståelse i forbindelse med den forsinkede levering. Det glÊder os at hÞre, at Anton kunne hjÊlpe dig godt videre, og at du er tilfreds med både produktet og servicen.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Flot produkt

2025幎4月28日

KÊre Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med produktet.

Vi håber at byde dig velkommen hos TomorrowsDesign igen.

Fint produkt.

Fint produkt.
Men manglede lige en update på hvornår man forventede at levere. 5-6 ugers levering er et vidt begreb, specielt når det så "pludseligt" leveres efter 2 uger.

2025幎4月28日

Hej Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet!

Vi forstÃ¥r godt din kommentar omkring leveringstiden – og vi tager det til os. Vi arbejder lÞbende pÃ¥ at blive bedre til at informere undervejs, sÃ¥ man ved, hvad man kan forvente, nÃ¥r leveringstiden ender med at blive kortere end angivet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjÊlper os med at blive endnu bedre.

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Hurtige svar på kundeservice. Pakket meget forsvarligt ind.

2025幎4月14日

TomorrowsDesign からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede hurtig levering, god kundeservice og forsvarlig indpakning.

Vi håber at se dig igen hos TomorrowsDesign.

Fik en super go service

Fik en super go service, varen kom sikkert frem men havde et mÊrke, intet problem, nu blev tilsendt hurtig! Så hurtig levering og go service fra Anton! KÊmpe hjÊlp!

2025幎4月14日

TomorrowsDesign からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de positive ord! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god service og hurtig levering – og at vi hurtigt fik lÞst sagen med varen.

Det betyder meget for os, at du satte pris på hjÊlpen fra Anton, og vi sÊtter stor pris på din forståelse og tålmodighed.

Super god oplevelse

Super god oplevelse!
Havde en del spÞrgsmål som kundesupport hurtigt svarede på. KÊmpe stort tak for hjÊlpen!

2025幎4月3日

KÊre Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en super god oplevelse, og at vores kundesupport kunne hjÊlpe dig hurtigt og grundigt.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – tak for det.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

TomorrowsDesign

Super god kundeservice og gik ekstra

Super god kundeservice og gik ekstra langt for at hjÊlpe mig med en udgået varer. Tusind tak!

2025幎4月4日

Hej Emma,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse – og at vi kunne hjÊlpe dig, selvom varen var udgÃ¥et.

Vi går altid gerne det ekstra skridt for vores kunder, så det betyder meget at få den anerkendelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Super Service

Super Service
Jeg kÞbte ikke noget, men fik super rådgivning og service af Anton

2025幎4月10日

Hej Anne Mette,

Mange tak fordi du deler din oplevelse!
Hvis du har brug for noget en anden gang må du endelig skrive til os igen :-)

God dag.

Super service og konkurrencedygtige

Super service og konkurrencedygtige priser. Levering var problemfri. Vil klart anbefale og benytte tomorrowsdesign en anden gang.

2025幎2月24日

Hej Tommy,

Mange tak for de flotte ord og vi håber at kunne betjene dig igen snart :-)

SERVICEMINDED

TomorrowsDesign er indbegrebet af at ville sÊtte kunderne fÞrst. De er serviceminded, venlige og utrolig dedikeret/fokuseret i at DU får hvad DU skal have.
Jeg vil til hver en tid anbefale at handle med dem ⭐⭐⭐⭐⭐.

2025幎2月17日

Hej Claus,

Mange tak for de flotte ord og at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre :-)

Vi forsÞger altid at sÊtte dig som kunde fÞrst, og vi håber vi kan hjÊlpe dig nÊste gang du skal handle mÞbler!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。