TÞmrer & Snedkermester Martin Friis レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De hjalp os med et IKEA hack, dÞrmontering samt et par andre smÃ¥opgaver. De leverede et virkeligt flot stykke arbejde, overholdt aftaler, serviceminded og ikke mindst ordentlige. KÊmpe anbefaling her... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik udskiftet 2 hoveddÞre. Vejledningen var god, kommunikationen var god, tidsplanen blev holdt og resultatet er blevet flot! SmÃ¥ ting der skulle rettes til blev hurtigt fikset. Vi ringer til jer i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik et tilbud på maling af kviste og reparation af tag. Tilbuddet var fint og alt blev udfÞrt hurtigt og pÊnt som aftalt. Kan absolut anbefales.

䌁業が回答したした

Vi fik monteret nye vinduer og terrassedÞr i et gammelt rÊkkehus fra ‘49. Det var Joakim der lavede det hos os, og det er virkelig blevet pÊnt! Detaljer som sand i fugen for at matche resten af huse... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧工
  2. ・
  3. 朚工職人

圓該䌁業による蚘述

Firmaet startede som en enkeltmandsvirksomhed med kun Martin i firmaet. På trods af, at det var midt i finanskrisen, fik han bygget et lille tÞmrer- og snedkerfirma op stille og roligt. Hans mindset var, at hvis det kunne lykkes i krisetider, så ville han altid klare den. Siden 2010 er virksomheden stille og roligt blevet stÞrre. I dag er firmaet lavet om til et anpartsselskab og består af 1 tÞmrermester (Martin), 2 byggeleder, 6 tÞmresvende, 2 tÞmrelÊrlinge, samt 4 snedkersvende. Når vi går ind i en opgave, er det vigtigste for os, at kunden har fået en god kvalitet og er tilfreds med os. 90 % af vores kunder kommer, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre til nye kunder. Den gode kundeservice er vores eksistensberettigelse. Vores mål er at vÊre det trofaste tÞmrer- og snedkerfirma, som folk altid kan regne med. Vi skal have tid til at servicere vores kunder ordentligt, og vores vÊkst skal komme i det tempo, vi kan fÞlge med i. Vi vil gerne vÊre den lokale tÞmrer og snedker, som sÊtter den gode kontakt med vores kunder i hÞjsÊdet. Den gode kontakt og overholdelse af de indgåede aftaler er alfa & omega i et godt samarbejde.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

68件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Fejlmontering, sjusk og overfakturering af materialer

Dette var anden, men desvÊrre også sidste gang, jeg benyttede Martin Friis TÞmrerfirma.
Sagen foregik sidste år og drejede sig om udtagning af to vinduer i kolonihave, kÞrsel til istandsÊtning hos andet firma samt isÊtning igen. Desuden montering af nye lister udenpå begge samt ny karm og lysning på det ene vindue.
De to tÞmrere monterede mit sprossede vindue forkert - med den kittede side indad. Det blev lavet om uden beregning for arbejdstid, men en dags arbejde var spildt og projektet blev forsinket med mere end en uge.
Der blev indkÞbt mere end 19 meter fyrretrÊsbrÊdder til i alt 4.000 kroner til karm og lysninger på det ene vindue, på trods af at der kun blev brugt ca. 5 meter. Jeg kunne ikke få en forklaring på, hvor de var brugt, og efter lange tovtrÊkkerier gik MF med til at tilbagebetale mig halvdelen af pengene fra disse brÊdder (der blev foretaget to kÞb, et fÞr og et efter fejlmonteringen). Der blev desuden indkÞbt mere end 16 meter lÊgter på trods af et forbrug på hÞjst 4 meter.
Det sprossede vindue, som var blevet sat i stand andetsteds, blev beskadiget i malingen under arbejdet med at sÊtte det i og ikke udbedret på trods af orientering om skaden.
Det andet vindue blev efterladt med plastik på listerne, og jeg fik aldrig svar på mit spÞrgsmål om, hvorvidt det var fÊrdigt, hvilket det viste sig ikke at vÊre, da der manglede at blive fuget Þverst, som tÞmrer havde sagt, han ville gÞre. Listen i den ene side gik lÞs efter en uge, da den var sÞmmet på med små, tynde sÞm.
TÞmrerne monterede alunÊser, hvilket forekommer malplaceret på et fint gammelt kolonihavehus, sÊrligt fordi et andet af husets vinduer har trÊnÊse, og det derfor havde vÊret nÊrliggende at gÞre det samme her. Den ene alunÊse blev på mit Þnske Êndret til en trÊnÊse, men de lodrette lister blev ikke skåret, så de sluttede til nÊsen, og der blev derfor et grimt hul ind til selve huset. AlunÊsen på det andet vindue er sat sammen af to stykker, på trods af at vinduets lÊngde kun er ca. 1,25 meter. Det burde have vÊret ét stykke. Endelig blev projektet efterladt med en stikdåse dinglende ud af vÊggen inde i stuen.
Jeg har efterfÞlgende måttet benytte andre til at fÊrdiggÞre arbejdet og rette op på fejl. Flere gange blev mine spÞrgsmål/beskeder ikke besvaret, og ingen beklagelse fra mester om fejlen med montering.

2023幎8月1日

Hej Elisabeth

Jeg er rigtig ked af at du fÞlger du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er bestemt ikke vores hensigt.

Jeg er helt enig i at vi lavede en fejl med at vende det ene vindue forkert. Hvilket vi også har rettet op på uden det har kostet dig noget ekstra. Og ja der blev brugt nogen ekstra lister hvilket du også har fået en kreditnota på. Så vores fejl har vi selvfÞlgelig stået ved og udbedret uden nogen omkostning for dig.

Jeg har prÞvet at forklare dig at vi har brugt trÊ til lysninger, lister til afslutning og trÊ til afdÊkning af dine vinduer midlertidigt mens vinduerne var til reparation. Alt dette skal du selvfÞlgelig betale for. Jeg kan ikke se hvordan du syntes det er fair at vi skal betale for trÊ til udbedring af dit hus.

Hvad angår alu vandnÊsen så kan man kun kÞbe dem i et stykker på 1 meter hvis de skal vÊre lavet i et stykke skal de speciel bukkes hvilket du ikke Þnskede at betale for. Det er korrekt at der var trÊvandnÊser fÞr disse var pilrådne og utÊtte. Derfor skiftede vi dem til en bedre og mere holdbar lÞsning. Hvis du Þnsker en trÊvandnÊse i stedet så kommer vi gerne ud og skifter den uden beregning men jeg vil stadig mene at en alu sålbÊnk er den rigtig og mest holdbar lÞsning

Hvad angår din stikdåse så har det aldrig vÊret en opgave for os da det er elektriker arbejde og det krÊver autorisation for at man må arbejde med dette.

Det du skriver omkring at der er plastik på dit vindue ved jeg ikke lige hvad du mener med? Jeg har lige lÊst alle vores mail i gennem og her nÊvner du det heller ikke?

Du er meget velkommen til at sende mig en mail hvis du Þnsker at drÞfte sagen yderligere

Jeg er som sagt meget ked af at du ikke er tilfreds. Vi lever af tilfredse kunder og vil gå langt for at komme i mål med dette.

Kompetent og effektiv tÞmrerarbejde

Vi valgte Martin Friis til at stå for at etablere hul i loft til rÞrfÞring (herunder udveksling i spÊr) ved opsÊttelse af emhÊtte samt montering af en taghÊtte til aftrÊk. Vi er meget glade for resultatet. Vores tag er af asbest, men firmaet håndterede materialerne på en måde, der gjorde os trygge. Prisen var også meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre godt bedÞmte virksomheder her på Trustpilot. TÞmreren Mathias var rar, kompetent og ekstremt arbejdsom - gÊlder også hans kollega, der stÞdte til senere på dagen.

Alt i alt en god oplevelse og helt sikkert et firma vi vil overveje til nÊste projekt i vores hus.

2024幎3月14日

Hej Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi har vÊret super glade for at arbejde for jer og håber vi kommer til det igen en anden gang

Den bedste oplevelse!

Fik monteret 2 ovenlysvinduer og hele processen i starten med Martin var super fin. De to snedkere der kom, Flemming og Mathilde er de to bedste håndvÊrkere vi nogensinde har haft i huset. Virkelig sÞde og behagelige! De var omhyggelige og prÊcise og resultatet er perfektion! Tak for den bedste oplevelse :-)

2024幎2月23日

Hej Metin

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi virkelig stor pris på. Flemming og martilte har også nyt at gå og arbejde hjemme hos dig. Jeg håber vi kan hjÊlpe dig med mere tÞmrer arbejde i fremtiden.

Hilsen Martin Friis :-)

Vi fik nyt loft med spots samt nyt el.

Vi fik nyt loft med spots samt meget nyt el-arbejde.
Vi er meget tilfredse med resultatet. Martin og de andre var meget professionelle og hjalp os med at finde de rigtige lÞsninger. Alle aftaler blev overholdt.
Vi kan kun anbefale Martin.

2023幎12月15日

TÞmrer & Snedkermester Martin Friis からの回答

Tusind tak for din flotte anbefaling Morten. Jeg håber meget at vi kan hjÊlpe jer igen en anden gang. Rigtig god jul når du kommer så langt

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trÊgulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndvÊrkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

2023幎8月10日

TÞmrer & Snedkermester Martin Friis からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Thomas. Jeg håber vi kan hjÊlpe dig igen en anden gang

Hilsen Martin Friis

Udskiftning af skydedÞr til haven

Har fÃ¥et skiftet en skydedÞr til haven. ‹Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende hÃ¥ndvÊrk perfekt udfÞrt. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

2023幎5月3日

Hej Randi.

Tusind tak for din anmeldelse den sÊtter vi meget stor pris på. Jeg håber vi kan hjÊlpe dig igen en anden gang.

Hilsen Martin Friis

Allerede fra fÞrste dag fÞlte jeg mig i

Allerede fra fÞrste dag fÞlte jeg mig i trygge hÊnder hos Martin Friis. Deres fremgangsmåde og kommunikationen fra start til slut var der ikke en finger at sÊtte på. De overholdt alle aftaler og arbejdet blev udfÞrt professionelt. Vi er meget glade. Og vil til hver en tid anbefale dette firma til vores venner og bekendtskaber.

2023幎5月10日

Hej Mark

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig og håber vi kan lave flere opgaver for jer i fremtiden.

Hilsen Martin Friis

Dårligt håndvÊrk og dårlig kommunikation ved installering af Velux vinduer

Vi har ikke vÊret så heldige som andre der har skrevet anmeldelser om deres erfaring med Martin Friis. Vi skulle have tre Velux vinduer skiftet ud, som efter deres egen vurdering skulle tage to uger, men blev til en lang og meget ubehagelig oplevelse. Måske er det bare ikke deres styrke - Velux vinduer (vi har også gjort Velux, som anbefalede dem, opmÊrksom på forlÞbet, da de tÞmrer der er nu ansat virkede ikke til at vÊre fortrolige med installering af Velux vinduer).

ForlÞbet over circa 2 måneder så sådan ud: fÞrste tÞmrer kom med en gammel opgaveliste, så han var nÞdt til at lave noget af arbejdet om nÊste dag, OG han byggede vindueskarmen så dyb, at vi ikke kunne åbne skuffen i kommodemÞblet på badevÊrelset. Vi ringede og det blev heldigvis ordnet med det samme (af en anden tÞmrer fra firmaet). Og det var så begyndelsen på en meget kedelig proces, som endte med vandskade pga dårligt udfÞrt arbejde. Mellem den fÞrste tÞmrer og den fÞrste fejl og slutning på deres arbejde, to måneder efter de var påbegyndt, var der 7-8 skiftende håndvÊrkere i vores hus, dårlig kommunikation mellem byggeleder og os og byggeleder og dem, aftaler som ikke blevet overholdt (selv om byggeleder pressede os lidt til at få lavet noget af arbejdet lige fÞr jul, selv om vi alle kunne se, at det ikke var muligt). Alligevel gik vi med til det, fordi byggelederen "garanterede" at det kunne lade sig gÞre. Dette var under en telefonsamtale, hvor han ringede til os ved 19 tiden om aftenen.
Opgaven kunne ikke fÊrdiggÞres og ifÞlge de tre tÞmrer som var her den efterfÞlgende dag, havde de aldrig lovet nogen, at de ikke vil kÞre fÞr det var fÊrdigt. Så sad vi tilbage med et vindue, der ikke var fÊrdigt og som de ikke engang gad at dÊkke ordentligt til, så det ikke blÊste ind i vores hus. Det sÞrgede vi så for. Så kom de tilbage i begyndelsen af januar (vi bad dem om at give os en pause efter jul, da vi havde familiebesÞg i den periode) og gjorde arbejdet fÊrdigt, men så kom vandskaden, som efterfÞlgende blev repareret fÞrste gang af en af de mange tÞmrer. Men det hjalp ikke, og så kom der mere vand i huset. Endelig kom der en sidste håndvÊrker og reparerede det. Imens, dÊkkede de ikke trapperne (resultatet var et hak i et af trinene (de reparerede det som noget af det sidste de gjorde). Da de endelig reparerede vandskaden, skulle vinduet fÊrdiglaves indvendigt - igen dårligt udfÞrt, så da maleren komme for at endelig få lov til at male, ville han ikke gÞr det, fordi han sagde, at det bare var for dårligt. Han tog billeder og sendte dem selv til Martin Friis. Så kom der en håndvÊrker - og det ville man tro var lÞgn, men han var nÞdt til også gÞr det om, fordi det passede ikke med stilen på de andre vinduesrammer.

Der var andet - affald på taget (som de fÞrst fjernede når vi bad dem om det); pladerne på taget var ikke sat pÊnt på igen (men igen lavede de det pÊnere, da vi bad om det).

Udover det dårlige udfÞrt arbejde, var kommunikationen mellem byggelederen og os meget dårlig. Han lovede at fÞlge op med emails, men gjorde det ikke. Lovede at hans håndvÊrkere kunne lave arbejdet fÊrdig inden jul (og insisterede på det), men håndvÊrkerne havde enten ikke fået det at vide, eller også var de ligeglade. Vi ved bare, at de ikke havde tÊnkt sig at blive for at gÞre det fÊrdigt, for det sagde de selv. Til sidst blev kontakten med byggelederen hÞjst uprofessionel - han kunne simpelthen ikke klare, at vi sagde fra. Og der var meget at sige fra om.

Syv (eller måske var det otte) håndvÊrkere i vores hus, to måneder, vandskade, dårlig kommunikation, og uprofessionel opfÞrsel fra byggelederen. Det var vores oplevelse.

2022幎12月8日

KÊre Marissa.

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive til os. Det er vi glade for. Os selvom dit skriv ikke er positivt.

Vi erkender fuldt ud der skete nogle fejl, og at processen tog lÊngere tid end forventet. Det står vi fuldt ud ved og opgaven er fuldt til dÞrs.

Jeg har ikke oplevelsen at mangel på kommunikation, ansvarsfraskrivelse eller dårligt udfÞrt håndvÊrk har vÊret til stede.

Jeg vil herunder uddybe min forklaring i henhold til dit skriv.

TÞmreren som byggede din vindueskarm, fik vi reageret hurtigt på. Vi sendte en tÞmrer ud til jer samme dag for at skÊre den til, så du kunne bruge dit skab igen.

Jeg kan desvÊrre ikke genkende at vi har presset dig fÞr jul. Du ringede selv mange gange og spurgte om vi kunne blive fÊrdige med lige netop vinduet over trappen, fordi du ville få gÊster. Vi blev enige om at imÞdekomme dit Þnske, for at gÞre jer klar til en god juleaften. Vi står ved vi traf en forkert beslutning, da det ikke er muligt.

Da opgaven ikke kunne fÊrdiggÞres samme dag, sagde min tÞmrer til jer at de selvfÞlgelig ikke kÞrte fra stedet fÞr taget var lukket udvendigt og isoleret lysningen. Vi har billeder og dokumentation med at vi har isoleret lysningen inden jul. Så det forstår jeg ikke.

Det vindue hvor der har trÊngt vand ind, kom både Martin og jeg for at inspicere.

Vi fik hurtigt sat stillads op dagen efter, og fik skiftet en tagplade med en revne i. Det vand der trang ind ad vinduet, fik vi udbedret i samarbejde med en maler og uden omkostninger for dig.
Jeg meddelte dig om at det var vigtigt du lod mig koordinere med maleren. Alligevel måtte jeg gentagende gange opleve at du blandede dig i koordineringen og ringede til maleren for at Êndre i planerne med ham, uden mit kendskab til det. Det fik jeg en snak med maleren om var bedst at han holdt sig til den tidsplan jeg havde lavet.

Hvad der angår hakket i trappen, havde vores tÞmrer dÊkket jeres trappe af med masonit, som gerne skulle kunne tage et slag. DesvÊrre tabte vores tÞmrer en ukendt genstand og fik alligevel lavet meget lille hak i jeres trappe. Vi tog det til sidst fordi det ville give bedst mening at udbedre det når opgaven ville stå fÊrdig. Det informerede jeg dig om klart og tydeligt, som du var indforstået med og sagde var helt i orden, klart og tydeligt. Det blev også udbedret uden omkostninger for dig.

Listerne rundt omkring vinduet over trappen var for brede og vi fik sat de rigtige på dagen efter, da du ringede til mig og fortalte mig om det. Også det uden omkostninger, da det hÞrte til tilbuddet.

Jeg kan ikke vÊre enig med dig i vi har lavet en vandskade hos jer. Der har trÊngt en smule vand ind, som vi tog en fugtmåling på. Fugtmålingen viste ikke for hÞj fugtprocent i omkringliggende konstruktioner. Tapetet havde lÞsnet sig, og en stribe vand havde lÞbet langs trappen. Som sagt kunne maleren nemt lave og udbedre skaden uden risiko for senfÞlger på konstruktionerne til en omkostning på et mindre belÞb. Jeg må derfor stille mig lodret uenig i din skrivelse omkring vandskade.

Undervejs har vi lÞbende vÊret på pladsen for at fÞlge op på projektet, og vÊret i dialog med dig på både mail og telefon. Det har vi dokumentation på. Så jeg kan desvÊrre ikke give dig medhold i din skrivelse herom.

Jeg oplevede faktisk din mand vÊrende meget forstående og imÞdekommende som ikke har fÞlt mangel på god kommunikation. Men hvis du skulle have brug for en snak om hele processen, står vi klar. Jeg vil gerne tilbyde jer at komme og få en snak.

Vi er superdygtige og kompetente til vores arbejde og har meget få reklamationer her i firmaet. Vi er desvÊrre ikke fejlfri og vi er alle mennesker. Men vi står altid klar til at tage vores ansvar hvis noget ikke er udfÞrt korrekt. Vi kan begge parter tage noget med fra opgaven hos jer og det positive er vi kan lÊre noget af de fejl man laver.

I skal på trods af jeres oplevelse altid vÊre velkommen igen.

Mvh. Martin Friis TÞmrer og-snedkermester.

SammenlÊgning af 2 rum

SammenlÊgning af 2 rum (nedrivning af vÊg, blinding af dÞr, nyt gulv og loft og maling):

Super flot arbejde. Vi modtog plan til at starte med, som blev overholdt rigtig fint (og ellers var der lÞbende dialog). Super flinke håndvÊrkerer. Herudover blev der virkelig ryddet fint op hver dag efter de havde vÊret i gang. Maleren var virkelig fleksibel ift. tÞrretid, maling og hvad der passede ind i vores planer.

Jeg vil til en hver tid bruge Martin Friis igen til lignende opgaver.

2023幎4月5日

Hej Dennis

Tusind tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på. Jeg håber vi kan hjÊlpe dig igen en anden gang.

Hilsen Martin

Godt udfÞrt arbejde

Godt udfÞrt arbejde og venlig personale.
Fik lavet nye vinduer og dÞr, som alt sammen er godt lavet og flot udfÞrt.

Rigtig god og nem kommunikation.

Kan kun anbefale Martin Friis.

2023幎4月3日

TÞmrer & Snedkermester Martin Friis からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi står klar til at hjÊlpe igen en anden gang.

Flot udfÞrt tÞmrer arbejde

Flot udfÞrt tÞmrer arbejde - står snorlige. god planlÊgning og opfÞlgning. Vi er meget tilfredse hele forlÞbet.

2023幎3月29日

Hej Anette.

Tak for din super fine tilbagemelding. Det er dejligt og hÞre at du har vÊret tilfreds med både planlÊgning herfra, og udfÞrelsen af arbejdet.

Mvh. Mads fra Martin Friis TÞmrer og-snedkermester.

De varmeste anbefalinger

Jeg har kun godt at sige om min oplevelse med Martin Friis. Opgaven - som andre håndvÊrkere har måttet give op overfor - blev lÞst og resultatet er pÊnt.
HåndvÊrkeren var Êrlig og pålidelig, mÞdte op til tiden, og udviste initiativ til at lokalisere problemet og gÞre hvad der skulle til for at fikse det, så jeg som uvidende boligejer var helt tryg.

2023幎1月10日

TÞmrer & Snedkermester Martin Friis からの回答

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det sÊtter vi virkelig stor pris på.

Hilsen Martin Friis

Et perfekt stykke arbejde!

Vi er blevet maget imponerede for den professionalisme, TÞmrer- og snedkermester Martin Friis team har udvist gennem hele forlÞbet på vores projekt for montering af to Velux vinduer.

IsÊr i initiativets ånd med at finde lÞsninger. Såsom at ringe til vores ingeniÞr, der har designet den nylige renovering. Eller ved at sÊtte en bjÊlke i syne, hvilket giver et vidunderligt resultat.
Maleren var også meget professionel, prÊcis og gjorde et perfekt stykke arbejde!

Alle var i godt humÞr og med stor lyst til at gÞre deres arbejde bedst muligt. Virkelig et misundelsesvÊrdigt hold.

Der er ingen sammenligning med den service, vi modtog for en totalrenovering med et budget flere stÞrrelsesordener stÞrre.
Nu ved vi, hvem vi skal ringe til nÊste gang!

2022幎10月31日

KÊre Libo og Lousie.

Tak for jeres enormt fine anmeldelse af os. Vi er glade for i har vÊret mere end tilfredse med tÞmrernes arbejde, og processen fra tilbudsgivningen til den sidste pensel blev svunget. Jeg har både kontakte malerfirmaet, samt vores tÞmrer og rost dem for deres flotte arbejde. Vi bestrÊber os altid på at levere et god resultat og rose vores ansatte. Vi sÊtter derfor stor pris på jeres rigtig flotte anmeldelse. Tak for det :)

Vi ses igen i det nye år. Og det glÊder vi os til. :)

PÃ¥lidelige og dygtige

Vi har brugt Martin og Co mange gange med flotte resultater hver gang. Martin svarer hurtigt på mails. Ved uforudset ting får man fin besked og nu dato. Der er god vejledning og hjÊlp med diverse projekter.

2022幎12月4日

Hej Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på. Vi ser frem til et godt samarbejde fremadrettet

Hilsen Martin Friis

Martin Friis hjalp os med at sÊtte

Martin Friis hjalp os med at sÊtte Velux vinduer i. Det var en rigtig god oplevelse. Arbejdet blev udfÞrt perfekt, hjÊlpsom, og stor fleksibilitet.

2022幎10月25日

Hej Christian

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det sÊtter vi stor pris på. Vi håber vi kan hjÊlpe dig en anden gang.

Hilsen Martin Friis

Kvalitetsarbejde - top koordineret og udfÞrt!

Hej Mads Nordby Pedersen!
Vi siger tak for din effektive og kompetente koordinering af opgaverne:
VÊg revet ned, el arbejde ,gipslofter monteret og gulv lagt, samt malet og tapetseret.
Alle opgaver er udfÞrt af dygtige og kompetente håndvÊrkere. Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med jeres dygtige tÞmrer Rasmus.
Mvh
Per HÞxbroe og Karin Hagen Petersen

2022幎9月19日

TÞmrer & Snedkermester Martin Friis からの回答

Hej Per og Karin. Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det er enormt fedt i fortÊller os, at i har vÊret glade for det hele. Vores håndvÊrkere og jeg har bestemt også vÊret glade for jer, som kunder.
Ros til Rasmus er også sendt afsted herfra sÞndag aften. I er altid velkommen igen, når i får brug for en tÞmrer igen. Rigtig god aften til jer begge to.

Mvh. Mads Nordby Pedersen fra Martin Friis TÞmrer-og snedkermester.

Perfekt snedkerarbejde i kÞkken

Hej Mads Nordby Pedersen. Tak for Robert Manchers super flotte arbejde hos mig igÃ¥r med indbygning af nyt kÞle-fryseskab fra Skousen. Det var en fornÞjelse at have besÞg af en dygtig, effektiv, grundig og venlig snedker. Steen Gammeltoft 🌞

2022幎10月20日

Hej Steen.

Tak for din gode anmeldelse af os. Vi er glade for at du har vÊret tilfreds med vores arbejde. Og mange tak for din opringning forleden, hvor vi fik en kort og god snak. Du skal altid vÊre velkommen igen.

Mvh. Mads fra Martin Friis TÞmrer-og snedkermester.

Hej med Jer,

Hej med Jer,
Tak for en fair faktura. Sidst jeg havde elektriker på besÞg, betalte jeg for en lÊrling og 3 timers arbejde for at sÊtte 2 ris lamper og en ordinÊr stikkontakt, som bare skulle proppes ind - Og oveni det 3 timers pris for en servicevogn, som holdt på min gratis frie parkeringsplads.

Godt arbejde of fair faktura.

2022幎9月22日

Hej Henriette.

Tak for din fine anmeldelse af os. Det er vi glade for.

Du skal altid vÊre velkommen igen.

Mvh. Mads fra Martin Friis TÞmrer-og snedkermester.

Endelig en trovÊrdig tÞmrer mester!

Vi har brugt tÞmrer og snedkermester Martin Friis flere gange. Vi har altid vÊret tilfredse. Ham og hans folk har lavet loft til kip, fjernet dÞråbninger, bygget 50 kvm. skur og senest sat ovenlysvinduer i vores nye hus. Desuden har Martin fungeret som vores kontakt til de Þvrige håndvÊrkere (maler, murer, elektriker), som han har koordineret til perfektion og med et flot resultat! Jeg ville til enhver tid anbefale Martin til venner og bekendte.

2022幎9月21日

Hej Anja

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på at du vil tage dig tid til at anmelde os. Jeg håber vi kan hjÊlpe dig med mange opgaver i fremtiden.

Hilsen Martin

Dybt uprofessionel

Han holder ikke aftaler. Kan klart ikke anbefales.

Siger en pris telefonen, og en anden på mail, og dette har jeg oplevet 2 gange

JEG VIL KRAFTIG OPFORDRE JER TIL AT VÆLGE EN ANDEN TØMRE TIL JERES PROJEKTER.

I skal stoppe med de lÞgne! Vi kontaktede jer ikke fordi vi havde fået et tilbud fra en anden tÞmre, tvÊrtimod. Vi kontaktede jer fordi den anden tÞmre ikke havde tid til at lave projektet fÞr Januar, hvilket I svarede med at I kunne lave det noget fÞr.

Så ringer du mig op, og giver et tilbud på telefonen tilsvarende til de 41.000 kr., og senere hen sender mig tilbud på mail på 49.000 kr. dette er en stor pris forskel, og du holder ikke din aftale. Du gÞr det samme, når du vÊlger at ringe til min far (men jeg tÊnker da han skal skrive anmeldelse for hvad han har oplevet)

Hvis han ikke engang kan holde en aftale på en pris, så vil jeg ikke engang tÞr at tÊnke på hvordan han håndtere jeres projekt.

2022幎9月14日

TÞmrer & Snedkermester Martin Friis からの回答

Hej Moeez. Der er to sider af en sag. Jeg vil godt gÞre opmÊrksom på at vores hÞjeste prioritet er vores kunder og at de får en god oplevelse og god behandling af os.

I kontaktet os fordi i havde fået et tilbud af en ekstern tÞmrer der havde givet jer en pris på 41.000 inklusiv. moms. men fÞrst kunne montere jeres vinduer i Januar. Vi informere jer om at vi godt kan montere dem fÞr, og får tilsendt tegningerne af jer. Da jeg giver prisen på hele ordren kontakter i mig og beder mig fratage diverse elementer, og rette tilbuddet til. Den pris jeg laver til jer ligger omkring 7000 inklusiv. moms over ekstern tÞmrers pris. Jeg forklarer jer hvad den difference indebÊrer. Det forholder sig således at min
pris inkludere både finish indvendigt, og udvendigt, hvilket jeres eksterne tÞmrer ikke havde med i sin pris desvÊrre. Med mindre kunden beder om at holde noget specifikt uden for tilbuddet, giver vi altid tilbud på en fÊrdig lÞsning. Hverken mere eller mindre.

Jeg ringer til dig efter, for at afklarer situationen, og jeg foreslår ovenikÞbet en rabat på tilbuddet, for at kunne komme i mål med jeres forventninger. Samtalen efterlader mig et indtryk af afpresning for at holde prisen nede, og at det ikke bliver en proces uden udfordringer på vejen.

Jeg håber i finder en anden tÞmrer som vil tag jeres opgave. Jeg Þnsker dig dog held og lykke med projektet og håber i når i mål med opgaven, og et godt resultat.

I skal igen vÊre velkommen, hvis har brug for hjÊlp en anden gang og beklager at jeg ikke har kunne leve op til jeres forventninger.

Rigtig god aften.