ToneControl.nlレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ondanks dat ik een erg vervelende en ongeduldige klant was, lag de vertraging van levering 100% binnen het bezorgingsproces (PostNL). Desondanks hebben ze mij elke keer weer netjes, correct en vakku... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ondanks een fout van PostNL met de zending een vriendelijke goede communicatie en relatief snel rechtgezet! Waarvoor heel hard bedankt!

5つ星のうち5の評価

Één van de producten die ik had besteld was op voorraad, een andere moest nabesteld worden. Dit was al aangegeven in mijn winkelmandje, dus geen punt. Echter zeer prettige communicatie per mail mbt.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring bij ToneControl is zowel online als in hun winkel in Haarlem. Goede duidelijke info, zelfs voor iemand zoals ik die nog niet zoveel ervaring heeft. Een paar monitoren die ik had aang... もっと見る

企業情報

1. ハイファイ店
  2. 楽器店

さまざまな外部ソースから提供された情報

DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 157

レビューを書く

Neumann NDH20 koptelefoon

Tonecontrol heeft mijn volledige vertrouwen gewonnen.

Gisteren besteld, vandaag al in huis — sneller kan bijna niet. Maar wat voor mij écht het verschil maakte, was de persoonlijke aandacht. Alle vragen die ik had over de Neumann NDH 20 koptelefoon werden met kennis, rust en oprechte betrokkenheid beantwoord. Geen verkooppraat, maar vakmanschap.

Daarnaast was de prijs merkbaar scherper dan bij andere winkels. Dat voelt niet alleen prettig, het laat ook zien dat ze begrijpen wat muzikanten nodig hebben: kwaliteit zonder onnodige opsmuk.

De Neumann zelf is precies wat ik ervan verwachtte — professioneel, solide en muzikaal. Een instrument op zich.

Voor mij is duidelijk: mijn volgende aankoop doe ik opnieuw bij Tonecontrol.

Aanrader voor iedereen die serieus met muziek bezig is en waarde hecht aan service én expertise.

Leo

2026年3月4日

Prima Shop!

Prima Shop!, alleen jammer dat binnen 3 weken mijn aangekocht product 50,- euro (07-02-2026) lager wordt aangeboden (veelal weet men dit eerder als shop). Was de aangeschafte stofkap gratis geweest :-)

2026年2月7日

ToneControl.nl からの回答

Bedankt dat we toch een goede review van je krijgen! Voor wat betreft de prijs: nee, dit wisten wij absoluut niet. Sterker nog, dat weten we uberhaupt niet van tevoren: de prijzen stijgen en dalen namelijk automatisch op basis van de concurrentie, omdat we altijd willen proberen om niet alleen goede service, maar ook een goede prijs te hebben. Ik verwacht dat het een kortstondige verlaging is, maar ik snap dat het vervelend is. Heel veel plezier van de gear!

aanrader !!

Ik bestelde een maand geleden een synthesizer die toch wel dure aankoop was, nadat het pakket zogezegd 'geleverd' zou zijn had ik niets ontvangen omdat ik niet thuis was. het pakket was ook niet verstuurd naar een afhaalpunt.

Ik nam onmiddelijk contact op met tonecontrol dat ik mijn pakket niet ontvangen had.
Hierbij hebben ze enorm goed geholpen waarvoor ik enorm dankbaar ben, nu het waarschijnlijk de fout van PostNL is zorgde tonecontrol voor een nieuw toestel. ondanks ze hier zelf niets konden aan doen.

jammer van de situatie maar door tonecontrol is deze situatie voor mij enorm goed opgelost.

zeker een aanrader !

2026年2月23日

ToneControl.nl からの回答

Fijn te horen Robbe. Goed te horen dat we van een erg vervelende situatie toch nog iets goeds hebben kunnen maken. Veel plezier van de synth!

5つ星のうち4の評価

Retour zonder problemen

Ik heb een audio device besteld die ik achteraf niet nodig bleek te hebben, dus geretourneerd. Toch een goede recensie, want zowel de levering als het retourneren verliep zonder problemen. De winkel was telefonisch ook goed bereikbaar. Vier sterren, want de retour verzendkosten waren voor mijn rekening - maar dat vind ik in dit geval wel redelijk. Al met al een goede indruk van deze winkel.

2026年2月4日

ToneControl.nl からの回答

Bedankt voor je review. Hopelijk kunnen we je de volgende keer op een 5-sterren manier helpen ;)

-Nemen de tijd voor je

-Nemen de tijd voor je
-Deskundig advies
-Goede prijzen

Ik ben een zeer tevreden klant!

2026年2月5日

ToneControl.nl からの回答

Dat is 4 keer goed nieuws. Dank je wel!

5つ星のうち5の評価

Ben al lang klant bij ToneControl.

Ben al lang klant bij ToneControl.
Altijd goed geholpen.
Items die niet op de site staan kunnen ze ook voor je bestellen.

De grotere uitgaves doe ik bij deze shop, dus dat zegt wel genoeg.

2026年1月29日

ToneControl.nl からの回答

Heel erg bedankt voor je loyaliteit Marc! En ook voor je review. Graag weer tot een volgende!

Eerlijkheid van echte kenners

Eén woord: eerlijkheid. Ik kwam voor een Sandisk recordbox dj drive maar kreeg daags erna te horen dat die voorlopig niet leverbaar was. Het daaropvolgende contact was eigenlijk zo goed dat ik nu uiteindelijk wegloop mee een technics SL1200MK7 en een setje alto speakers. Ik had gevraagd om voor die speakers een voorstel te doen. In plaats van een standaard verkoop praatje om min het topmodel aan te praten , kwam
Hij met een eerlijk advies ogv mijn behoefte ik ga Nooit meer met ergens anders heen

2026年2月5日

ToneControl.nl からの回答

Ontzettend fijn om te horen dat waar we voor willen staan, ook zo overkomt op jou als klant. En hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Veel plezier van de mooie set!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。