God oplevelse at handle med Top Biler og Nedim. Bilen, en Ford Fokus, blev leveret nysynet og nyserviseret som aftalt og dialogen med Nedim var god fra den fÞrste fremvisning og rÃ¥dgivning til bilen b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har lige handlet en Renault captur fik en super og professionel behandling vedr.kÞbet af Nedim Salkic Kommer gerne igen nÊste gang jeg skal kÞbe bil kan kun anbefales tak for handlen Steen Christen... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ en bil pÃ¥ Biltorvet og aftalte prÞvetur en sÞndag eftermiddag. Samme eftermiddag kÞbte og betalte jeg bilen og her ca. 10 dage efter er bilen afhentet og kÞrt hjem. Nedim er meget servicemindet og... ãã£ãšèŠã
Jeg har medio september kÞbt en brugt bil hos Top Biler ApS i BagsvÊrd. Det var en positiv oplevelse. Efter en prÞvetur (alt i orden og som annonceret) havde jeg Þnske om levering allerede samme dag,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Top Biler ApS har et bredt udvalg af brugte kvalitetsbiler i alle prisklasser, som alle er klargjort i top - hvilket er det vi stÃ¥r indenfor. ð Vi gÃ¥r utrolig op i en tryg og sikker handel, sÃ¥ man kan fÊrdes ude i trafikken med et smil pÃ¥ lÊben og en god mavefornemmelse. âïž Yderligere er vi medlem af AutoBranchen Danmark, hvilket betyder at vi er en god og ordentlig forretning. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud eller en god bilsnak over en kop kaffe âïž Med venlig hilsen Top Biler ApS
é£çµ¡å
LerhÞj 18, 2880, BagsvÊrd, ãã³ããŒã¯
- info@top-biler.dk
- top-biler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi har kÞbt bil hos Top biler,
Kan kun rose Nedim.
God service, går langt for at få en handel.
Og bilerne er i god stand,
Kundeservice i hÞjsÊde.
Reel og trovÊrdig.
God oplevelse at handle med Top Biler
God oplevelse at handle med Top Biler og Nedim. Bilen, en Ford Fokus, blev leveret nysynet og nyserviseret som aftalt og dialogen med Nedim var god fra den fÞrste fremvisning og rådgivning til bilen blev leveret. Så varm anbefaling herfra.
God oplevelse, fortryder ikke.
Solgte min Toyota Yaris hybrid gennem Top-biler unden nogen former for problemer. Nem process, og alt blev forklaret undervejs.
Fantastisk service hos TOP-BILER
Fantastisk service hos TOP-BILER, er meget glad for bilen og den service jeg fik ððŒ godt sted at handle
FÞlte mig godt tilpas angående handlen
Steen Christensen
Så en bil på Biltorvet og aftalte prÞvetur en sÞndag eftermiddag. Samme eftermiddag kÞbte og betalte jeg bilen og her ca. 10 dage efter er bilen afhentet og kÞrt hjem. Nedim er meget servicemindet og venlig. Da leveringen af bilen tog lidt lÊngere tid, var han ikke bleg for at give en update undervejs.
Vi kan kun anbefale Top Biler, hvis der skal kÞbes en brugt bil.
Top biler
Jeg var tilbage midt august ude hos top biler for at kÞbe min nye bil jeg blev mÞdt af en imÞdekommende chef som viste mig forskellige biler og vi talte for og i mod, jeg ender så med at kÞre i stykker sent en torsdag aften og allerede sÞndag formiddag bliver jeg ringet op at min bil er klar! Det kalder jeg sku god service
Det var en super god oplevelse hos Top Biler, BagsvÊrd.
Det var igen en fornÞjelse at handle med Top Biler APS. Denne gang var det salg af en bil. Vi fik en super god og fin behandling og en fair pris. Det var rigtig hurtig ekspedition, stor hjÊlp i processen og pengene på kontoen med det samme.
Vi kan kun anbefale at handle med Top Biler, hvis I står og skal handle bil. De har tillige et stort udvalg.
Tak for en super god oplevelse.
Med venlig hilsen, Birgitte
Tryghed fra fÞrste kontakt tilâŠ
Tryghed fra fÞrste kontakt til afhentning af bil. Alle aftaler overholdt, meget professionel vejledning hele vejen igennem.
God og tryg oplevelse hos Nedim fra TopâŠ
God og tryg oplevelse hos Nedim fra Top Biler
Min kÊreste og jeg har vÊret på udgik efter vores fÞrste bil, og falder over en annonce fra Top Biler. Da vi kom derud og ville hÞre lidt om bilen var der bare en tryg og god mavefornemmelse gennem hele oplevelsen, så vi besluttede os at kÞbe bilen samme dag. Nedim er meget transparent, og man fÞler sig i sikre hÊnder hele vejen igennen. Vi fik skrevet en god slutseddel, hvor Nedim også understregede at han jo også ville have os som kunder, så derfor skulle det vÊre en god oplevelse samt enighed fra begge parter. Vi har vÊret ude og haft den igennem fÞrste syn, som var en god oplevelse - det eneste der manglede var, at der godt kunne havde vÊret en lånebil til rådighed. Vi ser frem til flere god oplevelse hos Top Biler.
Super venlige og godt sammenarbejde:)
Super venlige og godt sammenarbejde:)
Nedim hjalp os med at finde bilen viâŠ
Top biler hjalp os med at finde bilen vi sÞgte. De er pålidelig og imÞdekommende. Vi kÞbte en Opel Corsa og de servicerede den inden levering. Kan klart anbefale Top biler
Professionel og hurtig betjening
Professionel og hurtig betjening. Ikke sÃ¥ meget nonsens ðð»ð
Alt gik super nemt, venlig og hurtigt
Jeg har kÞbt En VW GOLF den 27.juni og fik den en uge efter som aftalt. Fik ekstra 2 sÊt sommerdÊk med af kÞbet og 2 sÊt vinterdÊk , sÃ¥ whats not to likeðð.
Meget professionel behandling , hurtig og mega service minded.
Klart de bedste anbefalinger til Top Biler og Nedim.
Super god service
Super god service ! Et sted jeg helt klar vil bruge igen
Service i sÊrklasse!
En helt igennem fantastisk service fra Nedim, hvor man som kunde kan vÊre tryg og tilfreds, både fÞr, under og efter en handel af bil.
Og det er uanset hvor i landet du kommer fra, også fra Bornholm!
Top Biler
Solgte en Citroen C3 til Top Biler. Slutseddel og bekrÊftelse på afhentning af bilen, af en chauffÞr fra Gire, blev ordnet på nettet. Alt gik super nemt og hurtigt. Meget professionel behandling.
Klart de bedste anbefalinger til Top Biler og Nedim herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ