レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God oplevelse at handle med Top Biler og Nedim. Bilen, en Ford Fokus, blev leveret nysynet og nyserviseret som aftalt og dialogen med Nedim var god fra den fÞrste fremvisning og rÃ¥dgivning til bilen b... もっず芋る

Har lige handlet en Renault captur fik en super og professionel behandling vedr.kÞbet af Nedim Salkic Kommer gerne igen nÊste gang jeg skal kÞbe bil kan kun anbefales tak for handlen Steen Christen... もっず芋る

SÃ¥ en bil pÃ¥ Biltorvet og aftalte prÞvetur en sÞndag eftermiddag. Samme eftermiddag kÞbte og betalte jeg bilen og her ca. 10 dage efter er bilen afhentet og kÞrt hjem. Nedim er meget servicemindet og... もっず芋る

Jeg har medio september kÞbt en brugt bil hos Top Biler ApS i BagsvÊrd. Det var en positiv oplevelse. Efter en prÞvetur (alt i orden og som annonceret) havde jeg Þnske om levering allerede samme dag,... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Top Biler ApS har et bredt udvalg af brugte kvalitetsbiler i alle prisklasser, som alle er klargjort i top - hvilket er det vi stÃ¥r indenfor. 🚙 Vi gÃ¥r utrolig op i en tryg og sikker handel, sÃ¥ man kan fÊrdes ude i trafikken med et smil pÃ¥ lÊben og en god mavefornemmelse. ☀ Yderligere er vi medlem af AutoBranchen Danmark, hvilket betyder at vi er en god og ordentlig forretning. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud eller en god bilsnak over en kop kaffe ☕ Med venlig hilsen Top Biler ApS

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

81件のレビュヌ

Så en bil på Biltorvet og aftalte prÞvetur en sÞndag eftermiddag. Samme eftermiddag kÞbte og betalte jeg bilen og her ca. 10 dage efter er bilen afhentet og kÞrt hjem. Nedim er meget servicemindet og venlig. Da leveringen af bilen tog lidt lÊngere tid, var han ikke bleg for at give en update undervejs.
Vi kan kun anbefale Top Biler, hvis der skal kÞbes en brugt bil.

2025幎12月11日

Top biler

Jeg var tilbage midt august ude hos top biler for at kÞbe min nye bil jeg blev mÞdt af en imÞdekommende chef som viste mig forskellige biler og vi talte for og i mod, jeg ender så med at kÞre i stykker sent en torsdag aften og allerede sÞndag formiddag bliver jeg ringet op at min bil er klar! Det kalder jeg sku god service

2025幎8月20日
自発的なレビュヌ

Det var en super god oplevelse hos Top Biler, BagsvÊrd.

Det var igen en fornÞjelse at handle med Top Biler APS. Denne gang var det salg af en bil. Vi fik en super god og fin behandling og en fair pris. Det var rigtig hurtig ekspedition, stor hjÊlp i processen og pengene på kontoen med det samme.
Vi kan kun anbefale at handle med Top Biler, hvis I står og skal handle bil. De har tillige et stort udvalg.
Tak for en super god oplevelse.
Med venlig hilsen, Birgitte

2025幎10月29日

God og tryg oplevelse hos Nedim fra Top

God og tryg oplevelse hos Nedim fra Top Biler
Min kÊreste og jeg har vÊret på udgik efter vores fÞrste bil, og falder over en annonce fra Top Biler. Da vi kom derud og ville hÞre lidt om bilen var der bare en tryg og god mavefornemmelse gennem hele oplevelsen, så vi besluttede os at kÞbe bilen samme dag. Nedim er meget transparent, og man fÞler sig i sikre hÊnder hele vejen igennen. Vi fik skrevet en god slutseddel, hvor Nedim også understregede at han jo også ville have os som kunder, så derfor skulle det vÊre en god oplevelse samt enighed fra begge parter. Vi har vÊret ude og haft den igennem fÞrste syn, som var en god oplevelse - det eneste der manglede var, at der godt kunne havde vÊret en lånebil til rådighed. Vi ser frem til flere god oplevelse hos Top Biler.

2025幎9月1日

Top Biler

Solgte en Citroen C3 til Top Biler. Slutseddel og bekrÊftelse på afhentning af bilen, af en chauffÞr fra Gire, blev ordnet på nettet. Alt gik super nemt og hurtigt. Meget professionel behandling.
Klart de bedste anbefalinger til Top Biler og Nedim herfra.

2025幎5月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。