Planten zijn in goede staat geleverd
Planten zijn in goede staat geleverd. Duurde wel ruim een week voordat ze geleverd werden.
Toptuinplanten is uw expert in alles wat te maken heeft met tuinplanten. We geloven dat tuinieren voor iedereen is. Daarom bieden we alles aan, van rozen tot haagplanten tot hortensiaâs. Wij doen dit al jaren bij Toptuinplanten omdat we mensen van elk vaardigheidsniveau willen helpen vreugde en schoonheid in de tuin te vinden. En we doen het tegen een prijs die betaalbaar is.
Julianstraat 23, 5268AH, Helvoirt, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De bestelling kwam perfect en goed beschermd binnen.
Wij zijn blij met de planten die wij gekocht hebben.
Eerst ging er wat mis maar na een foto verstuurd te
hebben, heeft de verkoper gezorgd voor een passende oplossing.
Dit bedrijf beveel ik anderen zeker aan.
TOPPIE
Ik heb een eerdere review gedaan, maar had toen de bestelling niet ontvangen.
Lag niet aan hen maar aan DHL.
Alles perfect opgelost, planten werden persoonlijk de andere dag gebracht en er zaten extra plantjes bij.
Perfect geregeld.
Is zeker niet de laatste keer dat ik hier ga bestellen.
Zeer leuke site, makkelijk te vinden allemaal
Planten besteld voor in de tuin die goed en snel bezorgd zijn. Ook goede klantenservice die mij hebben geholpen met het kiezen van de juiste planten voor mijn tuin. Kortom allemaal goed geregeld.
Aardige leverancier en goede service.
Snel geleverd met top kwaliteit.
Ben goed geholpen en de planten waaren goed aangekomen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã