Paintdiscount.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Muurverf van Rexx gekocht, 5 liter ral 9001 voor € 67 afnemend. Beste wat ze hebben. Op een oude, reeds vaak gesausde muur (in 1 tint lichter), aangebracht met een zelfde roller als ze bij de pain... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toen wij via internet mooi behang vonden bij Paintdiscount, waren wij bang dat de kleuren anders zouden zijn in het echt, zodat het niet bij ons interieur zou passen. Gelukkig stuurde Paintdiscount ze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eerlijk is eerlijk, kwa vakkundigheid en service een fijne winkel, transport schade bij ontvangst werd direct verholpen volgende dag nieuwe spullen op de stoep. Echt een aanrader Groet Rowan

5぀星のうち5の評䟡

Prima service . In mijn geval werd ik direct gebeld omdat de verf die ik wilde bestellen niet meer leverbaar was door de (fabriek ).Samen met maurice een oplossing gevonden en ook nog eens op doo... もっず芋る

䌁業情報

1. 塗料店
  2. DIY甚品店
  3. 店
  4. 壁玙店

圓該䌁業による蚘述

Paintdiscount staat voor topkwaliteit, diepgaande productkennis en een eigen, onafhankelijke koers. Als zelfstandige verfexpert bepalen wij zelf de standaarden. Wij geloven niet in de onnodige prijsverhogingen van traditionele multinationals, maar kiezen voor een scherpe, selectieve focus op merken die échte waarde toevoegen aan uw schilderproject. Met onze absolute voorkeursmerken REXX en Afinol leveren wij professionele topkwaliteit. Onze missie is helder: we maken de wereld mooier, zonder onnodig complexe systemen. Door te kiezen voor kortere lijntjes en direct contact met de bron slaan we kostbare schakels in de keten over. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten te leveren tegen een eerlijke, transparante prijs direct vanuit ons centrale warehouse. Voor traditionele merken bieden wij op onze website direct de beste, kwalitatieve alternatieven. Of u nu online verf bestelt via onze webshop of langskomt in onze Conceptstore in Meppel; ons aanbod is geselecteerd voor schilders, bedrijven en kritische doe-het-zelvers. Onze fysieke locaties transformeren naar slimme expert-hubs waar u terechtkunt voor hoogwaardige technische hulp, een luisterend oor en advies op het gebied van kleurpsychologie. Dit resulteert in een objectief advies, een snelle levering en een hoogwaardig eindresultaat dat volledig in het teken staat van het project van de klant. Bij Paintdiscount.nl koopt u geen pot verf, maar het perfecte resultaat.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Muurverf van Rexx gekocht

Op een oude, reeds vaak gesausde muur (in 1 tint lichter), aangebracht met een zelfde roller als ze bij de paintdiscount verkopen, alleen bij gamma aangeschaft, allemaal vlekken. Foto's gemaakt en terug naar de winkel. Waar het eigenlijk op neerkwam. Het lag niet aan de muurverf maar eventueel aan de roller, de muur of de "schilder". Ze konden het niet oplossen. Kortom, je koopt hele dure muurverf 5 liter voor 40m2 en deze moet je minimaal voor een egaal effect wel 2 tot 3 x aanbrengen. Dit wordt dus 5 liter voor 20m2 voor € 67.
Ja en ze kunnen het niet oplossen🀷‍♂🀊‍♂.

2026幎8月26日
自発的なレビュヌ

Verf werd niet droog

Verf werd niet droog, voor sneldrogend eigen merk, is een week best veel. Verf geeft niet meer af maar "pikt" nog steeds. Hierover gebeld maar maar kreeg niet het idee dat het serieus werd genomen.

2025幎3月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス