レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev løbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det... もっと見る
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Byens værste stjerneskud?
Vi bestilte stjerneskud til frokost, men det vi fik var en skuffende flad mad, med 2 meget små stegte fiskefileter lagt oven på en dampet fiskefilet som også bare lå fladt og så med ca. 5 rejer ovenpå - det virkede, som om kokken faktisk ikke kendte retten, og det var i hvert fald ikke det, man forventer at få, når man bestiller den ret. Personalet var søde og venlige, men vi måtte vi 2 gange bede igen om at få den kande vand, som vi havde bestilt sammen med vores drikkevarer.
Vi takker for en hyggelig aften
Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det gjorde de 🙏.
Vi hade to gæster med søndag 3 maj som…
Vi hade to gæster med søndag 3 maj som kunne vælge frit på torvehallens spise seddel de syntes lige som os at maden og personalet var i top til 5 stjerner
En rigtig travlt dag
En rigtig travlt dag, men alligevel opmærksom personale, og hurtig betjening.
Maden og vine var som sædvenlig meget godt !
Dejlig mad og god betjening imens solen…
Dejlig mad og god betjening imens solen gik ned over Alsion.
dejlig mad og hurtig og fin betjening
Søde unge mennesker der var meget…
Søde unge mennesker der var meget engageret..
God mad.
God service og et hyggeligt sted at være

Wir lieben dieses Restaurant
Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i højtiderne finder teamet altid på nye kreationer! Vi ses.
Wieder einmal ein toller Besuch in diesem wundervollen Restaurant, mit sehr leckerem Essen, klasse Service und für uns perfekten Gastgebern (Paul und MitarbeiterInnen). Uns zieht es immer wieder dorthin! Nicht nur zu den Feiertagen lässt sich das Team immer wieder neue Kreationen einfallen! Wir sehen uns.

Friendly staff
We had a super nice evening. Good food and staff was very friendly and created a wonderful atmosphere.

Betjeningen virkede ret tilfældig
Betjeningen virkede ret tilfældig, der var ret lang ventetid på blandt andet ekstra drikke varer, vi bestilte tapas men fik leveret påsketapas, hvilket var en spøjs blanding.
Dessert nogenlunde i orden, men rabarber i raberkompot var slet ikke skåret i nogenlunde samme størrelse.
Alt i alt ikke noget specielt sted

Torve-Hallen からの回答
Halvkedelig mad i skygge…
Vi sad denfor og nød forårssolens spæde stråler. En kende køligt, men ok, da vi fik os pakket ind i tæpper. Vi fik en lækker Poke-bowl og en såkaldt pariserbøf. Poke-bowlen var fremragende, hvorimod pariserbøffen skuffede fælt. En velstegt fladtrykt hakkebøf var lagt på lidt salat ovenpå et meget blødt stykke toastbrød. Pynten var lagt i alle verdenshjørner og bøffen var toppet med et porcheret æg!!!! Meningen med et porcheret æg er måske god nok, men udførslen bliver ikke bedre af, at ægget havde fået for meget. Virkelig kedelig behandling af en klassiker.
Til slut blev baldakinen kørt HELT ud, så vores pladser lå HELT i skygge, hvorefter vi valgte at forlade stedet.
Kedelig mad til prisen og betjening, som kunne være bedre

Varmeste anbefelinger
Vi kommer ret ofte og er meget tilfredse. Maden er fremragende, personalet er meget venligt og imødekommende. Især udvalget af vegetariske og veganske retter er fantastisk. Varmeste anbefalinger fra os.

Udspørgelser og uacceptabel respons
Jeg har været stamkunde hos denne pizzeria i lang tid, men min seneste oplevelse var dybt skuffende. Min mor betalte for tre pizzaer på forhånd, men da jeg hentede dem, blev jeg opkrævet betaling igen. Vi opdagede fejlen derhjemme, og da vi kom tilbage dagen efter for at få vores penge retur blev vi betjent af Mohammed, vi blev mødt med mistro og gentagne udspørgsler, selvom personalet kender os. Da min mor til sidst roligt påpegede, at det ikke var rimeligt at blive afhørt så mange gange, blev vi mødt af en vred reaktion. Terminalen blev kastet på bordet, og vi følte os mildest sagt respektløst behandlet. Jeg forventer en undskyldning for den uprofessionelle behandling og en forsikring om, at andre kunder ikke skal igennem det samme.

Torve-Hallen からの回答
Super Essen, super Service...
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern.
Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service.
Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle Restaurant erhalten bleibt.
Vielen Dank ans Team...

Trustpilot エクスペリエンス