Vi bestilte stjerneskud til frokost, men det vi fik var en skuffende flad mad, med 2 meget smÃ¥ stegte fiskefileter lagt oven pÃ¥ en dampet fiskefilet som ogsÃ¥ bare lÃ¥ fladt og sÃ¥ med ca. 5 rejer ovenpÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... ãã£ãšèŠã
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God mad og hyggelig oplevelse
God mad, super beliggenhed, venlig personale

Torve-Hallen ããã®åç
Heerlijk gegeten met uitzicht op de haven
We hebben samen met onze zoon pizza en mosselen gegeten. De ontvangst was hartelijk en het eten was heerlijk. Prima bediening en geweldig uitzicht op de haven en de ondergaande zon. Als je geen Deens spreekt zit je hier helemaal goed. Het personeel spreekt Engels.

Torve-Hallen ããã®åç
Meget god og veltilberedt mad
Holdt fÞdselsdag på Torve - Hallen skÊrtorsdag med 23 personer. Dejlig 3 retters menu med bl.a. oksemÞrbrad og gode vine. Flink og venlig servering. Kan kun anbefales

Torve-Hallen ããã®åç
Altid lÊkker mad og god betju
Altid lÊkker mad og god betjening

Torve-Hallen ããã®åç
Dejlig mad og god betjening!
Hyggelige omgivelser og venligt personale

Unser Lieblingsrestaurant in SÞnderborg
Unser Lieblingsrestaurant in SÞnderborg. Leckeres Essen was immer gut ist egal was man wÀhlt. Das junge internationale Personal ist immer nett und unser Hund ist willkommen.
Uns graust es vor dem Tag wo dies junge frische Restaurant schlieÃt ð

Torve-Hallen ããã®åç
Ein wundervolles Essen in sehr schönemâŠ
Ein wundervolles Essen in sehr schönem Ambiente und erstaunlich nette und aufmerksame Bedienungen. Haben direkt wieder reserviert. Ein rundum gelungener Abend und eine uneingeschrÀnkte Empfehlung.

Et skÞnt sted
Et skÞnt sted, dejlig nÊrvÊrende betjening ððð

Torve-Hallen ããã®åç
LÊkker mad og god og humÞrfyldtâŠ
LÊkker mad og god og humÞrfyldt betjening :-)

Torve-Hallen ããã®åç
Gode pizzaer og god atmosfÊre
Gode pizzaer og god atmosfÊre. SÞde tjenere.
Vi kommer helt sikkert igen

Meget tilfreds.
Jeg havde bestilt bord ved vinduet, det fik vi. Vi fik hurtigt serveret en veltillavet pizza og drak et ganske godt glas italiensk hvidvin.
Det unge personale taler nÊsten kun engelsk, og kunne måske udvise en smule mere konduite når de har med Êldre mennesker at gÞre. De havde det svÊrt med at vi lagde en jakke og taske på en stol ved nabobordet. Min veninde er dårligt gående, så vi orkede ikke garderoben. SelvfÞlgelig fjernede vi tingene, da der kom nye gÊster! Men personalet var sÞde og rare.

Torve-Hallen ããã®åç
Tak for god betjening og meget god mad
Tak for god betjening og meget god mad. Var for os en vellykket aften.

Torve-Hallen ããã®åç
Super hyggeligt sted med sÊrdeles godâŠ
Super hyggeligt sted med sÊrdeles god betjening og dejlig mad!

Kompetent smilende betjening
Kompetent smilende betjening. Maden som altid meget lÊkker og efter bestilling kom maden meget hurtigt selvom der var mange mennesker. HÃ¥ber meget i bliver i byenððtorvehallen kan ikke undvÊres i SÞnderborg ðð

Torve-Hallen ããã®åç
Super hyggeligt sted med god service ogâŠ
Super hyggeligt sted med god service og lÊkker anrettet mad

Hurtig og fin betjening
Fin og god betjening⊠kommer gerne igen

Torve-Hallen ããã®åç
Det var en god og hyggelig aften hosâŠ
Det var en god og hyggelig aften hos torve hallerne i SÞnderborg, med rigtig god mad og venlig betjening. Samt også god udsigt udover havnen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ