レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi bestilte stjerneskud til frokost, men det vi fik var en skuffende flad mad, med 2 meget smÃ¥ stegte fiskefileter lagt oven pÃ¥ en dampet fiskefilet som ogsÃ¥ bare lÃ¥ fladt og sÃ¥ med ca. 5 rejer ovenpÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

圓該䌁業による蚘述

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

911件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad, jeg er normalt forsigtig med at bestille muslinger, men de smagte fremragende.

Kan varmt anbefales.

2026幎1月10日

KÊre Tomas,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glÊder os ekstra meget at hÞre, at muslingerne overraskede positivt – det tager vi som et stort kompliment.

Tak for anbefalingen, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Som hvergang

Som hvergang, byens bedste kÞkken, Pauls team byder hver gang på en fantastisk oplevelse og atmosfÊren er unik.

2025幎12月21日

KÊre Poul Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du igen oplever både kÞkkenet, stemningen og den samlede oplevelse som noget sÊrligt.

Vi sÊtter stor pris på dine ord og glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Paul – Torve-hallen

Altid dejlig oplevelse hos Paul og personalet

Fantastisk oplevelse, som altid. OpmÊrksom og venligt personale ligesom en dejlig julemenu i de hyggelige og afslappede rammer 🌟🌟🌟

2025幎12月14日

KÊre Susanne,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du igen havde en dejlig oplevelse hos os, og at både julemenuen, stemningen og personalet levede op til forventningerne.

Tak for de pÊne ord – dem sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Delicious and comfortable

The food and the restaurant were perfect. Also the times between starts, dishes and desserts. The only, but small, complaint is that we booked a table and when we arrived the table that was assigned for us was already taken. However it was not a problem because the staff was really kind and fast to give us another table.

2025幎12月13日

Dear Manuel,
Thank you very much for your kind review.

We are delighted to hear that you enjoyed the food, the atmosphere, and the pacing of the evening. We do apologize for the inconvenience with the reserved table upon your arrival, but we are glad our team was able to resolve it quickly and make you comfortable.

Thank you for your understanding, and we hope to welcome you back again soon.

Kind regards,

Rigtig god oplevelse

Fantastisk mad og dejlig betjening - kan helt sikkert anbefale Torve-Hallen.

2025幎12月13日

KÊre Solvejg,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at både maden og betjeningen gjorde dit besÞg til en rigtig god oplevelse. Tak for anbefalingen, vi håber at se dig igen snart.

Superb

Der blev serveret superb mad og vin til rimelige priser. Det er bestemt et anbefales vÊrdigt spisested. TAK 🙏

2025幎12月12日

KÊre Feldam VVS ApS,
Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glÊder os, at både mad, vin og priser levede op til jeres forventninger, og vi sÊtter stor pris på anbefalingen.

Tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Paul – Torve-hallen

Virkelig god og nÊrvÊrende service og

Virkelig god og nÊrvÊrende service og fantastisk lÊkker mad.
Bare en dejlig aften i skÞnne omgivelser .
Tak!

2025幎12月6日

KÊre Michael,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede både nÊrvÊrende service, fantastisk mad, og at aftenen blev en god oplevelse i vores omgivelser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Paul – Torve-hallen

Hyggeligt sted med god stemning

Hyggeligt sted med god stemning og smagfuld mad til overkommelige priser. Kommer gerne igen.

2025幎12月10日

KÊre Henrik,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os, at du oplevede en hyggelig stemning, god mad og fornuftige priser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig lÊkker mad

Rigtig lÊkker mad, og servering, sÃ¥ vi kommer gerne igen😊

2025幎12月10日

KÊre Rikke,
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os meget, at både maden og serveringen faldt i god smag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen 😊

Paul – Torve-hallen

En helt igennem perfekt aften

Jeg var i restauranten igen, denne gang til julemenuen. Jeg mÃ¥ sige, at kÞkkenet endnu en gang har slÃ¥et sig selv. Fra den lÊkre alkoholfrie aperitif over en delikat forret til and og oksemÞrbrad som hovedret – simpelthen himmelsk. Afrundet med et udvalg af lÊkre oste og den innovative idé at servere risalamande i en tÊrte, ledsaget af lÊkker spansk rÞdvin – alt sammen med meget opmÊrksom service. En helt igennem perfekt aften.

2025幎12月9日

KÊre Frank,
Tusind tak for din fantastiske og meget detaljerede anmeldelse!

Det glÊder os enormt at hÞre, at julemenuen ramte plet hele vejen rundt. IsÊr er vi glade for, at både kÞkkenets arbejde og den opmÊrksomme service gjorde aftenen til en helt igennem perfekt oplevelse for dig.

Tak fordi du deler det, vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Paul – Torve-hallen

SÞdt, smilende og serviceminded personale

Hyggelig atmosfÊre. SÞdt, smilende og serviceminded personale, som kan genkende sig og giver en ekstra ordinÊr oplevelse. Maden var helt i top, som den plejer. Vores yndlings restaurant.

2025幎12月5日

KÊre Chanette,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at I fÞler jer genkendt og får en ekstraordinÊr oplevelse hos os.

Vi er glade for, at bÃ¥de stemningen, servicen og maden igen levede op til jeres forventninger – og vi er stolte over at vÊre jeres yndlingsrestaurant.

Folt sted og rigtig god mad og service

Folt sted og rigtig god mad og service

2025幎12月4日

KÊre Abdullah,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os med både maden, servicen og stemningen.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Middel oplevelse

Fik bÞrger med kold burger bolle, fruen fik pasta ret uden den store oplevelse.
Bestilte kage til dessert sammen med Expresso som kom uden kagen. Valgte at betale og undlade kagen.
Synd at sÃ¥ simle ting ÞdelÊgger oplevelsen🀷‍♂

2025幎11月28日

KÊre Bent,
Tak fordi du tager dig tid til at dele jeres oplevelse. Det er vi kede af at hÞre, at besÞget ikke levede op til forventningerne. Vi ser gerne at man henvender sig til tjeneren, så vi kan lÞse det med det samme.

Men tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det, og vi håber, at du vil give os en ny chance for at give jer en langt bedre oplevelse nÊste gang.

Dejlig mad og god betjening

Dejlig mad og god betjening

2025幎11月23日

KÊre JÞrgen,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os, at du havde en god oplevelse hos os, både med maden og betjeningen.

Vi håber at se dig igen snart.

Dejlig oplevelse

Min mor, min sÞster og jeg havde en rigtig god oplevelse 😊 vores fÞrste besÞg og vi kendte ikke til restauranten inden vi kom.
Vi var imponerede over stilen, den gode plads mellem bordene, meget venlige tjenere, både dansk og engelsk talende 😊
LÊkre pizzaer og dejlig kolde drikkevarer.
Vi kommer helt sikkert tilbage!

2025幎11月21日

KÊre Camilla,

Tusind tak for din dejlige og varme anmeldelse! Det betyder meget for os, at jeres fÞrste besÞg blev en sÃ¥ god oplevelse – lige fra stemningen og pladsen i restauranten til betjeningen og maden.

SkÞnt at hÞre, at både pizzaerne og de kolde drikke faldt i god smag.
Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Flink og venlig betjening

Flink og venlig betjening, god humor hos tjeneren. Rigtig lÊkker mad. Rimelig pris.

2025幎11月21日

KÊre Inga,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse, både med maden, prisen og vores betjening.

Vi sÊtter stor pris på dine ord og håber at byde dig velkommen igen snart.

DÃ¥rlig parma-pizza

Pizzabunden var tÞr og skinken bagt med pizzaen. Alt for lidt rucolasalat. Samlet set en rigtig dårlig parma-pizza.

2025幎11月20日

KÊre Karen,
Tak fordi du deler din oplevelse med os, også når den ikke var, som vi håbede. Vi er kede af at hÞre, at parma-pizzaen ikke levede op til dine forventninger. En tÞr bund, for lidt rucola og skinke, der ikke er serveret, som den bÞr, er selvfÞlgelig ikke det indtryk, vi Þnsker at give.

Vi tager din feedback seriÞst og vi håber, du vil give os chancen for at levere en langt bedre oplevelse nÊste gang.

Super mad og betjeninhg

2025幎11月19日

KÊre JÞrgen,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os, at du både var tilfreds med maden og betjeningen.

Vi håber at se dig igen snart.

Paul – Torve-hallen

God servering (stort selskab)

God servering, lÊkker mad og super fleksibel og servicemindet personale.
Selvom vi var et stort selskab (35) var der styr på det hele og vi fik vores mad og drikkevarer hurtigt (mad var forudbestilt)

2025幎11月18日

KÊre Lissa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at både mad, servering og fleksibilitet levede op til forventningern, isÊr når I var et stort selskab.

Det betyder meget for os, at I fÞlte jer godt taget imod, og at alt forlÞb godt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。