レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grÞntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tÃ¥ler kartofler. Tjernerpigen noterede Þnsket. Da maden kom var det med e... もっず芋る

Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

圓該䌁業による蚘述

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

912件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

God servering (stort selskab)

God servering, lÊkker mad og super fleksibel og servicemindet personale.
Selvom vi var et stort selskab (35) var der styr på det hele og vi fik vores mad og drikkevarer hurtigt (mad var forudbestilt)

2025幎11月18日

KÊre Lissa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at både mad, servering og fleksibilitet levede op til forventningern, isÊr når I var et stort selskab.

Det betyder meget for os, at I fÞlte jer godt taget imod, og at alt forlÞb godt.

God betjening

God betjening, og ikke mindst maden

KÊre Majbrith,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du både var tilfreds med betjeningen og maden. Det betyder meget for os.

Fin juletapas til 5 personer

Fin juletapas til 5 personer
En hyggelig middag med god snak blev hjulpet af nogle fine retter i form af en juletaps, flot serveret og det hele blev hjulpet på vej af en dejlig placering ved vinduet ud mod den gamle bro.

KÊre William,

Mange tak for din venlige anmeldelse!
Det glÊder os, at jeres juletapas blev rammen om en hyggelig middag, og at både retterne og placeringen ved vinduet bidrog til en god oplevelse.

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen snart.

Paul – Torve-hallen

Torve-Hallen altid et besÞg vÊrd

Vi elsker det sted. Maden vi fik var i topklasse og ligeså serveringen. Confiteret and kan varmt anbefales og så et godt glas rÞdvin til. Torve-Hallen har nogle fortrÊffelige vine fra Italien

KÊre Per,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at både mad og betjening var i top, og at den confiterede and samt vores italienske vine faldt i god smag.

Det betyder meget for os, at I holder af at besÞge Torve-Hallen.

Paul – Torve-hallen

Som sÊdvanlig en dejlig oplevelse

Som sÊdvanlig en dejlig oplevelse, vi fik tapas som smagte så dejlig og der var mere end rigeligt.
HÃ¥ber virkelig ikke de lukker slut 2026.

2025幎11月11日

KÊre Viggo,

Tusind tak for din varme anmeldelse!
Det glÊder os meget, at du igen havde en dejlig oplevelse hos os, og at vores tapas både smagte godt og var rigeligt.

Gode kreative omgivelser

Gode kreative omgivelser, god international betjening. BÞr stege rosmarin sammen med kÞdet på grillen.

2025幎11月11日

KÊre Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og din konstruktive feedback! Vi er glade for, at du sÊtter pris på vores kreative omgivelser og den internationale betjening. Og tak for dit forslag om rosmarin, det tager vi med videre i kÞkkenet.

Igen et sikkert hit

God service og maden perfekt 👌

2025幎11月10日

KÊre Brian,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du igen havde en god oplevelse hos os, og at både service og mad ramte plet. Vi håber at se dig igen snart.

Super

Super - som altid, du ved hvad du får, super betjening også 👍

2025幎11月9日

KÊre Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplever samme gode kvalitet og service hver gang.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

God service og god mad

2025幎10月21日

KÊre Carl,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både vores service og mad.

Super betjening

En venlig og imÞdekommende betjening, afslappet stemning og dejlig mad

2025幎10月19日

KÊre Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med både vores betjening og mad.

Venlig betjening

Venlig betjening, hyggelig atmosfÊre og lÊkker mad og vin.

2025幎10月14日

KÊre Janne,

Tusind tak for de pÊne ord!
Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med bÃ¥de vores betjening, atmosfÊre og mad.🍷

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Paul – Torve-Hallen

Altid en god oplevelse og sÞdt og

Altid en god oplevelse og sÞdt og imÞdekommende personale

2025幎10月13日

KÊre Lisa,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse. 💛
Det gÞr os rigtig glade at hÞre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at vores personale bliver bemÊrket for deres imÞdekommenhed. 🙏

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad, som altid! Tusind tak for en rigtig god aften!

2025幎10月12日

KÊre Tina,

Hvor er det dejligt at hÞre 😍
Tusind tak for din sÞde anmeldelse, det betyder meget for os, at du endnu engang havde en skÞn aften hos os og nÞd maden!

Vi hÃ¥ber snart at byde dig velkommen igen til endnu en hyggelig oplevelse. 🍜✚

Paul – Torve-Hallen

Det plejer at vÊre en god oplevelse

Det plejer at vÊre en god oplevelse, at tage på Torvehallen. Men ikke denne gang. Maden var denne gang kedelig - ikke nogen sÊrlig stor madoplevelse. Personalet virkede irriteret og ikke sÊrlig smilende og imÞdekommende.

2025幎10月12日

KÊre Morten,

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏
Det er vi virkelig kede af at hÞre – isÊr nÃ¥r du plejer at have haft gode besÞg hos os.

Vi beklager, at hverken maden eller stemningen levede op til vores sÊdvanlige standard denne gang..

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den til os, så vi kan sikre, at dit nÊste besÞg bliver, som du forventer og fortjener.

Paul – Torve-Hallen

Maden var god og betjeningen også.

Maden var god og betjeningen også.
Så når man lÊgger det sammen med beliggenhed kan det kun blive en god aften.

2025幎10月7日

KÊre Angela,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Det glÊder os at hÞre, at bÃ¥de maden, betjeningen og beliggenheden gik op i en hÞjere enhed. 🍜🌇

Vi sÊtter stor pris på dine ord og håber at byde dig velkommen igen snart!

Paul – Torve-Hallen

Den mandlige tjener virkede trÊt og

Den mandlige tjener virkede trÊt og uengageret.
God udsigt til havnefronten.
Prisen på stjerneskuddet kan retfÊrdiggÞres hvis alle elementer er tilberedt korrekt.
Det ristede BrÞd var overtilberedt og trak gevaldigt ned på denne oplevelse.

2025幎10月4日

KÊre Svend,

Tak for din Êrlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏
Det glÊder os, at du nÞd udsigten til havnefronten, men vi er kede af at hÞre, at både betjeningen og stjerneskuddet ikke helt levede op til forventningerne denne gang.

Det er bestemt ikke den standard, vi strÊber efter. Vi tager din feedback til os og vil bruge den til at forbedre bÃ¥de service og tilberedning fremover. 🍜

Paul – Torve-Hallen

Vi har vÊret pÃ¥ Torvehallen nogle gange

Vi har vÊret på Torvehallen nogle gange efterhånden - og det har altid vÊret så lÊkker mad og virkelig god betjening.Et godt spisested.

KÊre Amel,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du vender tilbage og altid fÃ¥r en god oplevelse hos os 🍜🙌

Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen snart!

UdmÊrket mad

UdmÊrket mad, selvom det var småt med andre ingredienser end pasta i "Pasta de la casa".
Vi havde bedt om et bord ved vinduet, men fik et bord i nÊste rÊkke. I hele den periode vi var der, var der ledige borde ved vinduet.
Personalet talte kun engelsk, hvilket var lidt irriterende.

KÊre kunde,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏

Det glÊder os, at du syntes om maden 🍝

Men vi er kede af, at der manglede lidt variation i retten og at bordÞnsket ikke blev opfyldt. Det tager vi til os og vil forsÞge at vÊre mere opmÊrksomme på i fremtiden.
Vi forstÃ¥r ogsÃ¥ godt, at det kan vÊre en udfordring, at personalet primÊrt taler engelsk – vi arbejder lÞbende pÃ¥ at gÞre kommunikationen sÃ¥ nem som muligt for alle gÊster. 😊

Paul – Torve-Hallen

Trist oplevelse med de glutenfrie

Trist oplevelse med de glutenfrie pizzaer.
Vi bestilte 2 forskellige glutenfrie pizzaer. De manglede begge 2 smag og det var ikke til at gennemskue, hvordan det var lykkedes at få bagt pizzaerne, så de både var brÊndt på og samtidig ikke bagt nok. DesvÊrre en meget skuffende oplevelse.

Hej Sissel,

Tak for din Êrlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏

Vi er virkelig kede af, at de glutenfrie pizzaer ikke levede op til dine forventninger..

Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere, og vi har ikke tidligere oplevet lignende feedback på vores glutenfrie varianter.

Vi vil dog tage din kommentar alvorligt og kigge nÊrmere på tilberedningen, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Du er altid velkommen til at henvende dig til personalet med det samme under besÞget, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning pÃ¥ stedet 😊

Lidt fortravlede tjenere

Vi besÞgte jer den 21/9 til aften.

Tjenere virkede stressede, glemte flere ting, ekstra tilbehÞr til pizza, fik vi fÞrst da vi nÊsten var fÊrdige med at spise, da vi selv spurgte igen.
Vand til bordet glemte de også.

Maden var god og frisk lavet.
Forteltet udenfor klÊr ikke selve bygningen,

2025幎9月21日

KÊre Mette,

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse 🙏
Det glÊder os at hÞre, at du nÞd maden, men vi er kede af, at betjeningen ikke levede op til forventningerne denne aften..

Vi tager din feedback til os og vil arbejde pÃ¥ at blive bedre til at fÞlge op – isÊr nÃ¥r der er travlt. Tak ogsÃ¥ for din kommentar om forteltet, som vi vil tage med i vores overvejelser.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。