Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grÞntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tÃ¥ler kartofler. Tjernerpigen noterede Þnsket. Da maden kom var det med e... ãã£ãšèŠã
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....
NÞrre Havnegade, 28, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
God servering, lÊkker mad og super fleksibel og servicemindet personale.
Selvom vi var et stort selskab (35) var der styr på det hele og vi fik vores mad og drikkevarer hurtigt (mad var forudbestilt)

Fin juletapas til 5 personer
En hyggelig middag med god snak blev hjulpet af nogle fine retter i form af en juletaps, flot serveret og det hele blev hjulpet på vej af en dejlig placering ved vinduet ud mod den gamle bro.

Torve-Hallen ããã®åç
Vi elsker det sted. Maden vi fik var i topklasse og ligeså serveringen. Confiteret and kan varmt anbefales og så et godt glas rÞdvin til. Torve-Hallen har nogle fortrÊffelige vine fra Italien

Torve-Hallen ããã®åç
Som sÊdvanlig en dejlig oplevelse, vi fik tapas som smagte så dejlig og der var mere end rigeligt.
HÃ¥ber virkelig ikke de lukker slut 2026.

Torve-Hallen ããã®åç
Gode kreative omgivelser, god international betjening. BÞr stege rosmarin sammen med kÞdet på grillen.

Torve-Hallen ããã®åç
Super - som altid, du ved hvad du fÃ¥r, super betjening ogsÃ¥ ð

Torve-Hallen ããã®åç
En venlig og imÞdekommende betjening, afslappet stemning og dejlig mad

Torve-Hallen ããã®åç
Venlig betjening, hyggelig atmosfÊre og lÊkker mad og vin.

Torve-Hallen ããã®åç
Altid en god oplevelse og sÞdt og imÞdekommende personale

Torve-Hallen ããã®åç
Super lÊkker mad, som altid! Tusind tak for en rigtig god aften!

Torve-Hallen ããã®åç
Det plejer at vÊre en god oplevelse, at tage på Torvehallen. Men ikke denne gang. Maden var denne gang kedelig - ikke nogen sÊrlig stor madoplevelse. Personalet virkede irriteret og ikke sÊrlig smilende og imÞdekommende.

Torve-Hallen ããã®åç
Maden var god og betjeningen også.
Så når man lÊgger det sammen med beliggenhed kan det kun blive en god aften.

Torve-Hallen ããã®åç
Den mandlige tjener virkede trÊt og uengageret.
God udsigt til havnefronten.
Prisen på stjerneskuddet kan retfÊrdiggÞres hvis alle elementer er tilberedt korrekt.
Det ristede BrÞd var overtilberedt og trak gevaldigt ned på denne oplevelse.

Torve-Hallen ããã®åç
Vi har vÊret på Torvehallen nogle gange efterhånden - og det har altid vÊret så lÊkker mad og virkelig god betjening.Et godt spisested.

Torve-Hallen ããã®åç
UdmÊrket mad, selvom det var småt med andre ingredienser end pasta i "Pasta de la casa".
Vi havde bedt om et bord ved vinduet, men fik et bord i nÊste rÊkke. I hele den periode vi var der, var der ledige borde ved vinduet.
Personalet talte kun engelsk, hvilket var lidt irriterende.

Torve-Hallen ããã®åç
Trist oplevelse med de glutenfrie pizzaer.
Vi bestilte 2 forskellige glutenfrie pizzaer. De manglede begge 2 smag og det var ikke til at gennemskue, hvordan det var lykkedes at få bagt pizzaerne, så de både var brÊndt på og samtidig ikke bagt nok. DesvÊrre en meget skuffende oplevelse.

Torve-Hallen ããã®åç
Vi besÞgte jer den 21/9 til aften.
Tjenere virkede stressede, glemte flere ting, ekstra tilbehÞr til pizza, fik vi fÞrst da vi nÊsten var fÊrdige med at spise, da vi selv spurgte igen.
Vand til bordet glemte de også.
Maden var god og frisk lavet.
Forteltet udenfor klÊr ikke selve bygningen,