Kan anbefale at man ringer til Torben og fÃ¥r en god snak hvis man har âvandideerâ eller har brug for rÃ¥d og sparring. Torben er Êrlig, hjÊlpsom, engageret og hans passion skinner igennem. Fair pr... ãã£ãšèŠã
Jeg fik Þdelagt min 6-vejs ventil til sandfilteret i mit udlejningshus. Jeg kunne se Total Poolservice havde en pÃ¥ lager. Jeg kontaktede dem i panik fredag middag og fik Torben, der smed hvad han ha... ãã£ãšèŠã
Jeg havde i 14 dage kÊmpet med vÊrdier og uklart vand i poolen. KÞrte forbi Torben, vi fik en go snak om problemet, hans kompentencer er virkelig gode. Jegfik kÞbt en masse produkter, en go beskrivels... ãã£ãšèŠã
- ããŒã«
- æ¥åž°ãã¹ã
- å ¬å¶ããŒã«
- ããŒã«å·¥äºè«è² æ¥è
- ããŒã«è£ä¿®æ¥
- ããŒã«çšååº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Total poolservice er nu en webbutik som nu har et showroom og butik i Ringsted på NÊstvedvej 218 Total Poolservice er altid opdateret med de nyeste udviklinger i produkter maskiner og teknikker, og der lÊgges samtidig stor vÊgt på, at både nye og gamle kunder opfatter virksomheden som et seriÞst og kompetent firma der altid overholder aftaler og afgivende tilbud til tiden. Dette indbefatter professionel rådgivning, overholdelse af aftaler gennem hele arbejdsforlÞbet og en arbejdsbeskrivelse på det aftalte, samt autorisations krÊvende arbejde udfÞres og godkendes af vores samarbejdspartner. Total Poolservice er en udvidelse af Total Multiservice som i mange år har lavet Swimmingspool til kunder hele året ring og hÞr nÊrmere hvad vi kan tilbyde netop dig, og vi håber du vil bruge vores nye webbutik.
NÊstvedvej 218, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- mail@total-poolservice.dk
- total-poolservice.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
HÞjt serviceniveau
Total Poolservice i Ringsted leverer service pÃ¥ et meget hÞjt niveau. De er venlige, imÞdekommende og professionelle i deres rÃ¥dgivning og udfÞrelse. Et sÊrligt plus er, at de tager ansvar hele vejen: Hvis en leverandÞr eller producent ikke vil leve op til sine garantiforpligtelser, tager Total Poolservice kampen pÃ¥ kundens vegne â uden forbehold. Det skaber tryghed og tillid som kunde.
Vi ser frem til at få besÞg af Total Poolservice i starten af april igen, når poolen skal igang til sommersÊsonen.
10 ud af 10 stjerner.
VÊlg kun dette firma/Torben
Torben er Êrlig, hjÊlpsom, engageret og hans passion skinner igennem.
Fair priser, gennemsigtighed og har styr på regler, kemi og ved uendelig mange ting.
En stor tak for den bedste service - vi forbliver kunde ved dig (har vÊret kunde hos et andet Spafirma, som ikke kan lÞse simple opgaver, uÊrlig, manglende gennemsigtighed m.m.)
VÊlg dette firma/Torben.
Jeg fik Þdelagt min 6-vejs ventil tilâŠ
Jeg fik Þdelagt min 6-vejs ventil til sandfilteret i mit udlejningshus.
Jeg kunne se Total Poolservice havde en på lager. Jeg kontaktede dem i panik fredag middag og fik Torben, der smed hvad han havde i hÊnderne og sendte en ny straks. 5 ***** herfra. Tusind tak!
Rigtig god service, god kvalitet og behagelig ejer.
Min mand og jeg har kÞbt en stål pool, varmepumpe m.m. hos Total Poolservice, og vi har kun fået top god service af ejeren.
Vi blev guidet i henhold til poolen da vi var/er nye inde for pool området. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder, og hvis man var i tvivl om noget så var han altid nem at få fat på, forstående og tålmodig.
Vi vil kun anbefale Total poolservice til andre, hvilket vi allerede har gjort.
Vi kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser, han har hverken snydt os eller vÊret uhÞflig. Vi fik både rabat og prismatch, som han uden problemer gav os.
Man skal danne sit eget indtryk og ikke gå udfra dårlige anmeldelser. Og god kundeservice, og et smil samt en rolig mand krÊvet 5 stjerne fra os af.
Tak til total poolservice, for at hjÊlpe os og vi kommer helt sikkert igen.
KÞb du her kan du også blive snydt.
Advarsel â Total Pool Service
Pas på derude. Total Pool Service er et firma, som snyder sine kunder.
Torben fra Total Pool Service påstår, at han ikke snyder sine kunder, men det er desvÊrre ikke korrekt. Jeg har nu fået rettens ord for, at jeg har ret i min sag. Jeg var nÞdt til at gå rettens vej for at få mine penge tilbage, hvilket har kostet mig meget tid og besvÊr. Retten har dÞmt, at Torben skal betale mig pengene tilbage.
Problemet er dog, at Torben fra Total Pool Service stadig ikke har betalt, selvom der foreligger en dom.
Jeg vil derfor kraftigt opfordre alle, der overvejer at bruge dette firma, til at tÊnke sig grundigt om, inden de lÊgger deres penge her. Der findes heldigvis andre firmaer, som behandler deres kunder ordentligt og Êrligt.
Fantastisk service
Fantastisk, professionel og pålidelig service!
Hele oplevelsen med Total Poolservice har vÊret fremragende. Fra start til slut har servicen vÊret utrolig professionel og yderst trovÊrdig.
Torben var en fornÞjelse at samarbejde med; meget professionel og utrolig vidende. Det er tydeligt, at man får ekspertise.
Jeg kan give mine varmeste anbefalinger for en service og levering, man virkelig kan stole på. Fuldt ud tilfreds!
hjÊlpsom med at finde ud af problemet
Jeg havde bestilt nogle produkter til min pool. Jeg havde så skrevet forkert i mailadressen uden at jeg vidste det, og her var total poolservice meget hjÊlpsomme med at finde ud af problemet.
Tak for servicen. Handler helt sikkert hos her igen.

Service og venlighed
Min mor og jeg har lige besÞgt total poolservice i Ringsted da vi har grÞn pool. Her bliver vi mÞdt af ejer. Meget hjÊlpsom og professionel. Testede vandet fra poolen for at kunne give poolen den bedste behandling. Endte med at bruge 1,5 time hos ham og flere kopper kaffe. Utrolig venlig.
Blev vejledt i produkterne og hvordan disse anvendes. Trods flere kunder kom til tog han sig fortsat tid til os og under en kort ventetid fik vi ogsÃ¥ lov at prÞve saunaen. Service og venlighed til UG. Klar anbefaling herfrað

Total Poolservice ããã®åç
Det er hÃ¥blÞst han svare ikke og hÊverâŠ
Det er hÃ¥blÞst han svare ikke pÃ¥ mail , og hÊver penge pÃ¥ min konto fÞr varen er tilgÊnglig ð nÃ¥r jeg sÃ¥ kommer igennem pÃ¥ tlf, er han aggressiv og uforskammet og pÃ¥stÃ¥r, at jeg har fÃ¥et en mail om at varen lÃ¥ i dÞgnboksen ð¡ Jeg havde annulleret ordren, og fik aldrig en mail om varen var lagt ud i dÞgnboksen, men pengene blev hÊvet. NÃ¥r jeg sÃ¥ ringer bliver jeg svinet til, han kan ikke vÊre helt rask ð Nej der ligger ingen mail i min spam !! Men det er nok dig som har skrevet forkert mail adresse, ligesom de kunder du pÃ¥stÃ¥r du har ringet til jf andre anmeldelser. Bare rolig jeg har intet Þnske om at handle hos en psykopat.

Total Poolservice ããã®åç
Service, rådgivning og produkter i topklasse
Jeg havde problemer med vandkvalitet og generel vedligehold af min pool hjemme og i sommerhuset. Fik verdens bedste rådgivning af Torben som med stort engagement deler sin enorme viden. KÞbte en lÞsning med en pumpe og filter (fra inverpro/welldana). Siden da har vandet i begge pools vÊret fuldstÊndig rent. Så den varmeste anbefaling herfra.
Super kundeservice - selvom vi ikke fik handlet.
Vi havde bestilt hth-klor mm., men bliver kort efter kontaktet af firmaet/Torben, der fortÊller, at vi har glemt at tilfÞje, at varerne skal fragtes som farligt gods (helt forståeligt - vi havde bare overset det ifm. bestillingen). Dette ville betyde en ekstra udgift, som vi ikke ville betale, så vi ringede igen til Total-Poolservice/Torben for at annullere vores ordre. Torbens annullerede straks ordren og anbefaler dernÊst Berle Pool i Gladsaxe, som lå mere tilgÊngelig for os (på trods af at han selv ville gå glip af et salg).
Vores indtryk af Torben og Total-Poolservice er derfor, at man tÊnker på kunderne fremfor profit. Vi er kede af,, at vi ikke fik handlet med Torben i denne omgang, men vender gerne tilbage en anden gang.
Vi kan derfor kun anbefale Total-Poolservice, som et meget kundevenligt, ordentlig og serviceminded firma.

Super service ð
Super service selvom de ikke kunne lÞse mit problem ð
Tak for rigtig god service i Ringsted butikken
Tak for rigtig god service. Vi har kÞber alt kemi til vores SPA hos jer i Ringsted. Super professionel vejledning om hvordan vi får vores pool vand i balance.
Det er fantastisk service hver gang vi besÞger butikken. Tak :-)
Bare god service og e-handel kvalitet.
Bare god service og e-handel kvalitet.
Jeg bestilte et pvc-rÞr og fittings, som efterfÞlgende desvÊrre viste sig ikke at egne sig til opgaven. Levering af varerne lige inden påske var ovenikÞbet blevet meget fleksibelt organiseret.
Totalpoolservice tager varerne retur selvom der er tale om en afskåren metervare.
Tak for god behandling.
Total poolservice har overtaget serviceâŠ
Total poolservice har overtaget service af vores pool. Betonpool med Pentair med Intellipool set-up.
Super service, ikke noget med at oversÊlge og udskifte alt. Kompetent og lÞsningsorienteret og et enkelt råd over telefonen blev det også til.
5 stjernes service.
Fantastisk pris
Bestilte nogle pool dele hos Torben som havde en rigtig god pris.
Var inden da blevet brÊndt af Makri Pool som var langt billigere end andre på nettet, men når det kom til handling.
Valgte Makri bare at annullere.
Lagde derfor en ordre hos Torben, som korttid efter ringede, og beklagede at hans priser desvÊrre ved en fejl ikke passede, og hvis jeg kiggede andre steder på nettet ville jeg se, at prisen var langt hÞjere.
Torben beklagede mange gange, og sagde vi finder selvfÞlgelig en lÞsning.
Det gjorde vi, og kan kun sige jeg er meget tilfreds.
Torben kunne have valgt, at annullere ordren, men valgte dialog, og tak for det, og tak for en god pris.
Ikke sidste gang jeg kommer hos Total Poolservice
Super god og venlig service
For over 1 år siden, snakkede jeg med Torben for fÞrste gang. Torben gav sig tid til at give en rigtig god service. Det gav ikke et salg den gang, men den gode samtale jeg havde med Torben, havde virkelig hÊngt ved. Og da jeg for 2 ugers tid siden var på udkig efter en ny pool-pumpe, kunne jeg ikke lade vÊre med at ringe til Torben igen. Han gav igen en super god service, og gav sig tid til både at forklare og give råd med på vejen. Pumpen jeg endte med at kÞbe lå en smule over den pris jeg havde budgetteret med. Men på grund af Torbens gode rådgivning fÞlte jeg at det var bedre givet ud at investere i en god kvalitets pumpe fremfor det jeg havde i sigte. Noget af det som jeg også godt kan lide ved Torbens gode service er, at jeg heller ikke fÞlte at man blev presset til kÞbe. SelvfÞlgelig vil man da gerne have et salg (hvem vil ikke det), men jeg tror at den gode service er super vigtig for Torben uanfÊgtet. Udover det, så modtog jeg varen allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Servicen hos Total-poolservice er i topklasse.
Simply the best :)
Itâs hard to describe just how nice of a person Torben is.
Torben is the kind of tradesmen you come across once in a blue moon, a genuinely nice guy, thatâs great at his job and does his best to help, he takes every job personally and treats it as if it were his own project.
In a world where tradesman do their best to get more money from you, Torben is the exception.
Fantastisk service.
Vores datters havde lejet et spa bad hos total pool service, og jeg må sige at vi har overordnet ros til firmaet. Vi har fÞlt os godt behandlet hele vejen igennem processen fra opsÊttelsen af spa badet og til afhentning af spa badet. Vi blev sat grundigt ind hvordan hele spa badet virkede. Torben har vÊret yderst pålidelig, service minded og professionel. Kan varmt anbefales at booke spa igennem total pool service.
Jeg har nu handlet i butikken iâŠ
Jeg har nu handlet i butikken i Ringsted 3 gange. Og altid mÞdt med imÞdekommenhed og stor professionalisme!