レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn volgende telefoon gaat zeker de zelfde kant op, erg goede service en transparant, zeker een aanrader, voor eenieder die dit leest Met vriendelijke groet, Rene van de nieuwenhuijzen

5぀星のうち2の評䟡

Volgens jullie experts achterkant en zijkant zwaar beschadig. Achterkant is onbeschadigd alleen aan de zijkant een paar krasjes door zand of vuil tussen het toestel en het hoesje. Vanaf ingebruikname... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig dit! Vrijdag aanvraag gedaan. Toen kreeg ik een postnl trackcode. Ik twijfelde en wachtte tot maandag. Uiteindelijk pakket opgestuurd en binnen 24 uur geld op de rekening. Ongekend deze servi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電化補品卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 423ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Aanvraag snel en correct afgehandeld.

Aanvraag snel en correct afgehandeld.

2026幎9月15日

Trade in からの回答

Fijn dat je aanvraag snel en correct is afgehandeld, Arlett! ⚡

Mooi dat alles soepel is verlopen en je tevreden terugkijkt op het proces. Bedankt voor je vertrouwen in Trade in! 🌟

Top !

Beste
Jullie hebben een heel transparante werkwijze!
Ik ben dan ook heel tevreden over jullie snelle en goede service.
Geld stond op dezelfde dag al op mijn rekening.

Ann

2026幎9月14日

Trade in からの回答

Wat fijn om te lezen dat je onze werkwijze als transparant hebt ervaren, Ann! ✹

Duidelijkheid vinden we erg belangrijk, dus het is mooi om te horen dat dit samen met onze snelle service voor een positieve ervaring heeft gezorgd. En natuurlijk extra fijn dat het geld nog dezelfde dag op je rekening stond. Bedankt voor je vertrouwen! 🙌

Alles verlopen naar verwachtingen

Alles is verlopen zoals ik verwacht had. Allereerst een goed bod, wat je natuurlijk al ziet bij de aanmelding, daarna een zeer snelle afwikkeling. Na de goedkeuring door mij van het uiteindelijke bod binnen 45 min het bedrag op mijn rekening. Topservice!

2026幎9月14日

Trade in からの回答

Top om te horen dat alles precies volgens verwachting is verlopen, Hans! 🎯

Fijn dat je vanaf de aanmelding tevreden was met het bod en dat ook de verdere afwikkeling zo snel ging. Binnen 45 minuten na je akkoord het bedrag op je rekening, dat is inderdaad lekker vlot! ⚡ Bedankt voor je vertrouwen en het mooie compliment over onze service.

Prima service

Prima service. Duidelijk snel en efficiënt komen afspraken direct na

Trade in からの回答

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service, Nieuwolt! 👏

Fijn dat je het proces als duidelijk, snel en efficiënt hebt ervaren en dat we onze afspraken netjes zijn nagekomen. Bedankt voor je vertrouwen! ✹

Ik heb twee mobiele telefoons S24

Ik heb twee mobiele telefoons S24 verkocht, ze boden een realistisch bedrag, ik heb het formulier ingevuld, het pakket gestuurd en een dag later stond het geld op mijn bankrekening zonder gedoe of moeite; ik raad dit bedrijf aan

Trade in からの回答

Wat fijn dat de verkoop van je twee S24-toestellen zo soepel is verlopen, Jitrnice! 📱📱

Mooi dat je tevreden bent met het geboden bedrag en dat het hele proces, van aanmelden en opsturen tot de uitbetaling een dag later, snel en zonder gedoe verliep. Bedankt voor je vertrouwen én je aanbeveling! 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Efficient and Trustworthy business!

Efficient and Trustworthy business! Fast service, and money directly on my bank account. I highly recommend this business!!

Trade in からの回答

Great to hear that you had such a positive experience, Harold! ⚡

We're pleased that everything was handled efficiently and that the payment reached your bank account so quickly. Thank you for your trust and for highly recommending Trade in! 🙌

Kind regards,

Top!

Eerst even op google gekeken of het bedrijf betrouwbaar was. Werd bevestigd door Trustpilot. Dan mijn gsm opgezocht en gekeken wat ik er nog voor zou krijgen. Als je de vragen eerlijk beantwoord, weet je exact wat je nog voor je toestel gaat krijgen. Nadien krijg je een verzendlabel en gaat je gsm de post op! Heel snelle verwerking en het geld stond heel snel op mijn rekening.

2026幎9月9日

Trade in からの回答

Wat fijn dat jullie na wat onderzoek met vertrouwen voor Trade in hebben gekozen, familie Verelst! 🔎📱

Mooi om te horen dat het aanmelden duidelijk verliep en dat de opgegeven staat overeenkwam met onze controle. In dat geval betalen we natuurlijk gewoon het aangegeven bedrag uit. Fijn dat ook de verzending, verwerking en uitbetaling zo snel zijn verlopen. Bedankt voor jullie vertrouwen! 🙌

Snelle geregeld

Snelle reactie, tegenbod prima en snelle uitbetaling.

Trade in からの回答

Fijn dat we je snel een passend tegenbod konden doen, Laura! 😊

Mooi om te horen dat je tevreden bent met het bedrag en dat ook de uitbetaling snel is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen in Trade in! ⚡

5぀星のうち5の評䟡

Perfect voor verkoop oude telefoon

Alles vlot verlopen! Donderdag middag verzonden en dinsdag heb ik het geld al ontvangen 🀩

Trade in からの回答

Wat leuk om te horen dat alles zo vlot is verlopen, Kelly! 🀩

Donderdag je device verzonden en dinsdag het geld al ontvangen, fijn dat het hele proces zo snel is afgehandeld. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de uitbetaling! 💞

Trade in からの回答

Top om te horen dat je tevreden bent met onze service, Alperen! 🙌

Bedankt voor je vertrouwen in Trade in en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn. 📱

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb mijn iphone als trade in gedaan

Ik heb mijn iphone als trade in gedaan, alles was erg duidelijk uitgeled, versturen was makkelijk en geld binnen 1 werkdag op mijn rekening. Echt super ervaring!

2026幎9月7日

Trade in からの回答

Geweldig om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad, Agnes! 🌟

Mooi dat alles duidelijk was uitgelegd en het versturen van je iPhone eenvoudig verliep. Dat het geld vervolgens al binnen één werkdag op je rekening stond, maakt het natuurlijk helemaal compleet. Bedankt voor je vertrouwen! 📱✚

Het apparaat verkopen

Het apparaat aanmelden, het opsturen, de communicatie, alles verliep op een duidelijke en eenvoudige wijze.
De verdere afhandeling, met een redelijk bod en de snelle uitbetaling, niks dan lof.

2026幎9月7日

Trade in からの回答

Wat fijn om te lezen dat het hele proces zo duidelijk en eenvoudig is verlopen! 🙌

Van het aanmelden en opsturen van het device tot de communicatie, het bod en de snelle uitbetaling. Mooi dat alles naar wens is afgehandeld. “Niks dan lof” nemen we natuurlijk graag in ontvangst! 😊

Excellent and efficient services

Excellent and efficient services. Highly recommended.

2026幎9月4日

Trade in からの回答

Great to hear that you had such a positive experience with our service, Todd! ⭐

We're pleased that everything was handled efficiently and to your satisfaction. Thank you for your trust and for recommending Trade in! 🙌

Kind regards,

Snel behandeld

Snel behandeld. Snel betaald. Juiste prijs.

2026幎9月3日

Trade in からの回答

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, Pieter! ⚡

Je device snel beoordeeld, vlot uitbetaald en daarbij de juiste prijs ontvangen. Precies zoals het hoort. Bedankt voor je vertrouwen! 👌

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle en goede afhandeling van de verkoop van mij oude telefoon

Ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn telefoon via deze website. Het bepalen van de waarde was eenvoudig en duidelijk, en ik kreeg direct een aantrekkelijk bod.

Na het opsturen van mijn telefoon verliep alles verrassend snel en zonder gedoe. De uiteindelijke beoordeling kwam exact overeen met het online bod, wat veel vertrouwen geeft in de transparantie van het proces.

Na acceptatie van het bod stond het geld binnen enkele minuten op mijn rekening. Het hele traject, van opsturen tot uitbetaling, was bovendien binnen twee dagen afgerond. Tijdens het proces werd ik ook uitstekend per e-mail op de hoogte gehouden van iedere stap, waardoor ik precies wist waar mijn telefoon zich bevond en wat de status was.

Kortom: een snelle, betrouwbare en zeer gebruiksvriendelijke service. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw een telefoon verkopen.

2026幎9月3日

Trade in からの回答

Voor M. zou ik hem zo aanpassen:

Bedankt voor je mooie review, M.! 🎉

Geweldig om te lezen dat het hele traject zo soepel is verlopen. Van het eenvoudig bepalen van de waarde tot de controle waarbij het bedrag exact overeenkwam met de online indicatie. Juist die duidelijkheid en transparantie vinden we erg belangrijk.

Dat het geld na acceptatie binnen enkele minuten op je rekening stond en alles binnen twee dagen was afgerond, maakt het natuurlijk helemaal mooi. ⚡ Fijn dat je door onze e-mailupdates ook steeds precies wist waar je aan toe was.

Dat je zonder twijfel opnieuw voor Trade in zou kiezen, is een prachtig compliment. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🀝

5぀星のうち4の評䟡

Je krijgt niet de hoofdprijs

Je krijgt niet de hoofdprijs, maar de afhandeling was snel en correct.

Trade in からの回答

Goed om te horen dat de afhandeling snel en correct is verlopen, Marcel! 👍

We begrijpen natuurlijk dat je altijd het liefst de hoogst mogelijke prijs voor je device ontvangt. We proberen een zo eerlijk en passend mogelijk bod te doen op basis van de waarde en conditie van het toestel. Fijn dat je ondanks dat tevreden terugkijkt op het proces. Bedankt voor je feedback! 📱

5぀星のうち4の評䟡

Top geregeld zo

Top geregeld zo! Enkel iets meer duidelijkheid in waarom het bedrag naar jullie mening iets lager uitvalt zou fijn zijn. Dus een tussenopinie. Verdere inschatting en verloop van het inleveren ging super.

Trade in からの回答

Fijn om te horen dat het inleveren en de verdere afhandeling goed zijn verlopen, Luka! 🙌

Je feedback over de toelichting bij een aangepast bedrag nemen we zeker mee. We begrijpen dat het prettig is om duidelijk te kunnen zien waarom onze beoordeling afwijkt van de eerdere inschatting en hoe het nieuwe bedrag tot stand komt. Daar kunnen we alleen maar van leren. Bedankt voor je vertrouwen en je waardevolle feedback! 👏

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk en snel volgens de gemaakte

Duidelijk en snel volgens de gemaakte afspraak. Aanrader als je geen gezeur aan deur wil.

Bedankt voor je mooie review, Mies! 👌

Fijn om te horen dat alles duidelijk, snel en precies volgens afspraak is verlopen. Geen gedoe aan de deur, maar gewoon eenvoudig je device verkopen en weten waar je aan toe bent. Bedankt voor je aanbeveling! 📱

De juiste prijs voor mijn iPhone

De juiste prijs voor mijn iPhone

2026幎9月1日

Bedankt voor je review, Giuseppe! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs die je voor je iPhone hebt ontvangen. 📱💚 We vinden het belangrijk om een eerlijk en passend bod te doen. Bedankt voor je vertrouwen in Trade in!

Uitstekende deal

Ik heb een hele goede deal gesloten en de uitbetaling was ook zeer snel!

2026幎9月1日

Bedankt voor je mooie review, André! 🙌

Wat fijn om te horen dat je een hele goede deal hebt kunnen sluiten en dat de uitbetaling ook zo snel geregeld was. ⚡💚

Bedankt voor je vertrouwen in Trade in en graag tot een volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。