Mijn volgende telefoon gaat zeker de zelfde kant op, erg goede service en transparant, zeker een aanrader, voor eenieder die dit leest Met vriendelijke groet, Rene van de nieuwenhuijzen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Volgens jullie experts achterkant en zijkant zwaar beschadig. Achterkant is onbeschadigd alleen aan de zijkant een paar krasjes door zand of vuil tussen het toestel en het hoesje. Vanaf ingebruikname... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb mijn Samsung s25 via hier verkocht. Het is heel simpel en duidelijk je geeft eerlijk aan wat je zelf denkt. Daarna opsturen gaat ook vlot. Daarna krijg je een mail dat ze het hebben... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles is verlopen zoals ik verwacht had. Allereerst een goed bod, wat je natuurlijk al ziet bij de aanmelding, daarna een zeer snelle afwikkeling. Na de goedkeuring door mij van het uiteindelijke bod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
als zeer vaste klant moet ik toch even reageren. Via de site kan ik met niemand in contact komen, alleen maar heen en weer met de chatbot, en dat schiet totaal niet op! ... Ik merk dat ik recent van alle labels weer mails krijg (en dat zijn er nogal wat) terwijl ik toch echt maar op 2 nieuwsbrieven ben ingeschreven....

Trade in ããã®åç
Ik heb mijn oude telefoon verkocht.
Goeie klantenservice, bod is realistisch
En het geld staat snel op je rekening

Trade in ããã®åç
Wat een supersnelle service. Op de site geef je eenvoudig aan wat staat is van je telefoon en direct ontvang je een geschat bod. Gisteren bezorgd bij Trade in en vandaag al een uitbetaling na acceptatie van de verkochte telefoons. Ik ben er blij mee. Zou een volgende keer weer hier mijn telefoon inleveren.

Trade in ããã®åç
Ik deed een schatting qua de staat van mijn device, en daarmee gingen ze akkoord. En zelfs als de staat minder of juist beter is wordt je er transparant en juist over geïnformeerd.
Dus voor mij is was dit ideaal.

Afspraak is afspraak
De gehele afhandeling was naar volle tevredenheid ð

Trade in ããã®åç
Gisteren is mijn watch afgeleverd geworden bij Trade in, en de dag na levering stond het afgesproken bedrag al op de rekening.
Van tevoren al geïnformeerd geworden dat ze het hadden ontvangen, en de dag erna en bericht dat het bedrag wordt overgemaakt. (toen stond het al op de rekening). Top.

Trade in ããã®åç
Nadat ik de mobiele telefoon had aangemeld werd er meteen een mail met verzendlabel toegestuurd. Nadat zij de mobiel hadden ontvangen is deze snel beoordeeld en had ik het afgesproken bedrag zeer snel op mijn rekening. Echt een aanraderð

Trade in ããã®åç
Redelijk bod voor Samsung S21FE, supersnelle afhandeling. Als PostNL net zo snel zou werken als bijv. DHL (4 dagen onderweg geweest bij PostNL) was het binnen 2 dagen gefikst. Tip: andere koeriersdienst gebruiken?

Trade in ããã®åç
Een snelle en goede service. Mijn complimenten!

Trade in ããã®åç
Geweldig en eerlijk bedrijf.
Ik had mijn telefoon opgestuurd en vergeten de pakbon erbij te doen maar toch door middel van streepjes code weten van wie het is en dus eerlijk verwerken.
Kreeg een mail dat alles goed was aangekomen en dat het bedrag er aan komt maar het bedrag stond al gelijk op mijn rekening.
Nou een DIKKE 10 hiervoor.

Trade in ããã®åç
Zeer eenvoudig doorlopen van proces waardebepaling tot en met verkoop. Je wordt overal van op de hoogte gehouden. Heel transparant. Na accepteren bod (een keurig bedrag) al na 5 minuten geld op de rekening. Volgende keer maak ik weer gebruik van hún diensten.

Trade in ããã®åç
Mega snelle en goede service, het bod werd iets lager dan op de aankoop aanvraag, hier over samen in gesprek gegaan en tot de conclusie gekomen dat mijn device toch wat meer waard was.
Bedrijven mogen een voorbeeld nemen aan Trade in, wat een goede service en binnen 3 dagen alles geregeld.

Trade in ããã®åç
Makkelijk en snel geregeld, prijs was wel klein beetje lager, zij kijken er toch wat anders na dan ik maar het scheelde niet veel van de opgegeven prijs. Al met al nog steeds een goede prijs.Geen gezeur aan je deur is mij dat wel waard.

Trade in ããã®åç
Ging super snel, vooraf invullen. Tel netjes inpakken opsturen via qr-code. Ik heb hem donderdag verstuurd, vrijdag bevestiging dat hij ontvangen was en maandag stond het geld al op de rekening.
Ik had gedacht zal wel tegenbod krijgen. Maar formulier gewoon eerlijk en goed ingevuld en de rest ging vanzelf.
Ja, erg blij mee en dus zeer betrouwbaar!!!

Trade in ããã®åç
Snel met reageren. Ik vond eerst het teleurstellend dat er (waar je altijd voor vreest), dat er toch weer een afslag komt op de prijs. Dat was zo, naast een onduidelijke eerst communicatie.
Echter voldoende daarna telefonisch contact, waarna alles duidelijk werd en het bod naar mijn wens was.

Trade in ããã®åç
Invullen gegevens te verkopen artikel ging makkelijk. Opsturen ook. Uitbetaling ook snel. Super !!

Trade in ããã®åç
Prima bedrijf. Doen wat ze beloven en geen poespas!

Echt geweldige service!
Zo makkelijk met decive aanmelden en retour sturen en hun controle en verwerkings tijd echt super snel, had binnen 1 dag al me geld op me rekening, de uitbetaling was zelfs sneller dan de mail waarin stond dat het bedrag is uitbetaald haha. Zeker aan te raden!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã