Communicatie en afhandeling prima. Helaas de geschatte waarde plus promotie van 18,00 niet waar gemaakt. Tablet tab8 ultra geschat op 348,00 echter tegenbod van 285,00 ontvangen. Opmerking diepe kr... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn volgende telefoon gaat zeker de zelfde kant op, erg goede service en transparant, zeker een aanrader, voor eenieder die dit leest Met vriendelijke groet, Rene van de nieuwenhuijzen
企業が回答しました
Alles is verlopen zoals ik verwacht had. Allereerst een goed bod, wat je natuurlijk al ziet bij de aanmelding, daarna een zeer snelle afwikkeling. Na de goedkeuring door mij van het uiteindelijke bod... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb mijn Samsung s25 via hier verkocht. Het is heel simpel en duidelijk je geeft eerlijk aan wat je zelf denkt. Daarna opsturen gaat ook vlot. Daarna krijg je een mail dat ze het hebben... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Echt geweldige service!
Echt geweldige service!
Zo makkelijk met decive aanmelden en retour sturen en hun controle en verwerkings tijd echt super snel, had binnen 1 dag al me geld op me rekening, de uitbetaling was zelfs sneller dan de mail waarin stond dat het bedrag is uitbetaald haha. Zeker aan te raden!

Snelle en zorgvuldige afhandeling
Snelle en zorgvuldige afhandeling. Fijn contact en snelle betaling. Super dus! Enne lekker duurzaam!!

Trade in からの回答
Goede communicatie ivm ontvangst van de…
Goede communicatie ivm ontvangst van de zending, binnen 24 uur een goed bod ontvangen, na acceptatie van het bod binnen 30 minuten het geld op mijn rekening. TOP!

Trade in からの回答
Dit bedrijf raad ik zeer aan omdat ze…
Dit bedrijf raad ik zeer aan omdat ze gewoon duidelijk zijn en hun afspraken nakomen!!!! En zeer vlotte uitbetaling

Trade in からの回答
Supper !!weet niet wat ik meemaak en dat in…
Ik weet niet wat ik meemaak en dat in deze tijd. Afhandeling uitmuntend ! Snel en goeie communicatie waar tref je dat nog aan tegenwoordig! Chapeau

iPhone ingeruild
Opgegeven hoe de in te ruilen IPhone eruit zag, daar kreeg ik een bedrag voor retour wanneer als klopte wat er was omschreven.
Alles is prima verlopen, opsturen ging makkelijk met opgestuurde verpakking.
Betaling verliep ook vlotjes.
Kan eigenlijk geen negatief puntje vinden

Snelle reactie
Snelle reactie, goed bod op het device en uitbetaling ging super vlot. Zeker een aanrader.

Trade in からの回答
Je wordt goed geïnformeerd over de hele…
Je wordt goed geïnformeerd over de hele procedure, snelle afhandeling
en betaling!

Quick and easy service
Super fast and honest experience. Sent my old iPhone 15 Pro Max on Monday afternoon, on Wednesday (today) I have already received the money. The same amount as the estimation. Hassle free experience. Would recommend 10/10. Thank you.

GOED!
Duidelijke, eerlijke en snelle communicatie.
Eerlijke prijs. Snelle afhandeling.
Aanrader.

Trade in からの回答
Eerlijke prijs en super snel afgehandeld en…
Eerlijke prijs en super snel afgehandeld en betaald. Geen gedoe via verkoopplatforms met zinloze biedingen, top dit.

Trade in からの回答
Top bod en top afhandeling
Ik heb verschillende verkoop sites vergeleken en deze kwam met het beste bod. De afhandeling en het opsturen was zeer eenvoudig en nadat mijn toestel was goedgekeurd stond het afgesproken bedrag direct op mijn rekening.

Trade in からの回答
Vrijdag opgestuurd en dinsdag geld op…
Vrijdag opgestuurd en dinsdag geld op mijn rekening. Elke stap wordt gecommuniceerd. Perfect!!!

Perfecte ervaring met Trade in
Opsturen ging prima.
Reactie na ontvangst supersnel.
Uiteindelijk bedrag na controle imo zeer goed.

Geen aanmerking
Het ging super makkelijk, communicatie was heel goed, snel. Goede prijs gekregen voor de telefoon. Ik kan niks anders dan 5 sterren geven.

Unkompliziert und wie versprochen
Der beste Preisvorschlag für das Trade-in meines Galaxy S24 Ultra im neuwertigen Zustand. Der Versand in die Niederlande dauerte etwas, aber nach Ankunft hatte ich in ein paar Tagen den vollen Betrag auf meinem Konto.

Trade in からの回答
Snelle uitbetaling en goeie communicatie
Helaas vertraging bij post.nl, maar Trade in 5 sterren! Snelle reactie ( 1 dag ) dat ze de bestelling al binnen hebben gekregen en de volgende dag al uitbetaald gekregen.

Trade in からの回答
Apple Watch Ultra 3 verkocht voor een…
Apple Watch Ultra 3 verkocht voor een eerlijke prijs. Ze hebben het pakketje snel ontvangen en snel verwerkt. Zeker een aanrader als je geen gedoe wil met het verkopen van je telefoon/smartwatch op marktplaats!

Trade in からの回答
Een zeldzaamheid dat de uitvoering…
Een zeldzaamheid dat de uitvoering overeenkomt met de belofte maar bij jullie klopt het. Doe graag weer zaken in voorkomend geval. Prima met dank
Groet Peter Heetman

Trustpilot エクスペリエンス