Trade in レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Communicatie en afhandeling prima. Helaas de geschatte waarde plus promotie van 18,00 niet waar gemaakt. Tablet tab8 ultra geschat op 348,00 echter tegenbod van 285,00 ontvangen. Opmerking diepe kr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn volgende telefoon gaat zeker de zelfde kant op, erg goede service en transparant, zeker een aanrader, voor eenieder die dit leest Met vriendelijke groet, Rene van de nieuwenhuijzen

5つ星のうち5の評価

Alles is verlopen zoals ik verwacht had. Allereerst een goed bod, wat je natuurlijk al ziet bij de aanmelding, daarna een zeer snelle afwikkeling. Na de goedkeuring door mij van het uiteindelijke bod... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb mijn Samsung s25 via hier verkocht. Het is heel simpel en duidelijk je geeft eerlijk aan wat je zelf denkt. Daarna opsturen gaat ook vlot. Daarna krijg je een mail dat ze het hebben... もっと見る

企業情報

1. 電化製品卸売業者

当該企業による記述

Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 423件

レビューを書く

Echt geweldige service!

Echt geweldige service!
Zo makkelijk met decive aanmelden en retour sturen en hun controle en verwerkings tijd echt super snel, had binnen 1 dag al me geld op me rekening, de uitbetaling was zelfs sneller dan de mail waarin stond dat het bedrag is uitbetaald haha. Zeker aan te raden!

2026年6月29日

Wat een fantastische review, Agatha! 😄

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijn dat het aanmelden en opsturen van je device eenvoudig verliep en dat de controle, verwerking én uitbetaling zo snel gingen. Dat de betaling zelfs sneller binnen was dan de bevestigingsmail is natuurlijk een mooi compliment! 😉

Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in onze service. We waarderen het enorm! 🌸

Snelle en zorgvuldige afhandeling

Snelle en zorgvuldige afhandeling. Fijn contact en snelle betaling. Super dus! Enne lekker duurzaam!!

2026年6月26日

Wat een mooie review, Natasja! 🌿

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en zorgvuldige afhandeling, het prettige contact en de vlotte betaling. En helemaal leuk dat je ook het duurzame aspect waardeert. Bedankt voor je enthousiaste woorden! 💚

5つ星のうち5の評価

Goede communicatie ivm ontvangst van de…

Goede communicatie ivm ontvangst van de zending, binnen 24 uur een goed bod ontvangen, na acceptatie van het bod binnen 30 minuten het geld op mijn rekening. TOP!

2026年6月25日

Trade in からの回答

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent, L.M.! 🚀

Fijn dat je tijdens het hele proces goed op de hoogte bent gehouden. Mooi dat je al binnen 24 uur een passend bod ontving en dat het geld na je akkoord zelfs binnen 30 minuten op je rekening stond. Bedankt voor je enthousiaste review! 🌟

5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf raad ik zeer aan omdat ze…

Dit bedrijf raad ik zeer aan omdat ze gewoon duidelijk zijn en hun afspraken nakomen!!!! En zeer vlotte uitbetaling

2026年6月25日

Wat ontzettend leuk om te horen, Heer Bol! 🌟

Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling. Fijn dat je onze duidelijke werkwijze, het nakomen van afspraken en de snelle uitbetaling zo positief hebt ervaren. Daar zetten we ons iedere dag voor in! 🚀

5つ星のうち5の評価

Supper !!weet niet wat ik meemaak en dat in…

Ik weet niet wat ik meemaak en dat in deze tijd. Afhandeling uitmuntend ! Snel en goeie communicatie waar tref je dat nog aan tegenwoordig! Chapeau

Wat een fantastische review, Cie Kee! 🥳

Geweldig om te lezen dat je zo positief verrast bent door onze service. Fijn dat de afhandeling snel verliep en dat je onze communicatie als duidelijk en prettig hebt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Chapeau nemen we graag in ontvangst! 🎩

iPhone ingeruild

Opgegeven hoe de in te ruilen IPhone eruit zag, daar kreeg ik een bedrag voor retour wanneer als klopte wat er was omschreven.
Alles is prima verlopen, opsturen ging makkelijk met opgestuurde verpakking.
Betaling verliep ook vlotjes.
Kan eigenlijk geen negatief puntje vinden

Wat een mooie review om te lezen, Jan! 🎯

Fijn dat het hele proces precies volgens verwachting is verlopen. Mooi dat de beoordeling overeenkwam met de opgegeven staat van je iPhone, het opsturen eenvoudig was en de betaling vlot is afgehandeld. Geweldig om te horen dat je zelfs geen negatief puntje kunt vinden. Bedankt voor je vertrouwen! ⭐

Snelle reactie

Snelle reactie, goed bod op het device en uitbetaling ging super vlot. Zeker een aanrader.

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen, Debbie! 🌼

Mooi dat je tevreden bent over het bod, de snelle communicatie en de vlotte uitbetaling. Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in onze service! ✨

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, mooie prijs ,zeer tevreden

Trade in からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent, J.H.! 🌟

Fijn dat de afhandeling snel verliep en dat je tevreden bent met de prijs die je hebt ontvangen. Bedankt voor je mooie review! 🎉

5つ星のうち5の評価

Je wordt goed geïnformeerd over de hele…

Je wordt goed geïnformeerd over de hele procedure, snelle afhandeling
en betaling!

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Ge! 🌟

Mooi dat je gedurende het hele proces goed op de hoogte bent gehouden en dat zowel de afhandeling als de betaling snel zijn verlopen. Bedankt voor je mooie review! 💫

Quick and easy service

Super fast and honest experience. Sent my old iPhone 15 Pro Max on Monday afternoon, on Wednesday (today) I have already received the money. The same amount as the estimation. Hassle free experience. Would recommend 10/10. Thank you.

Thank you for your wonderful review, Mercy! 🌟

We're delighted to hear that the entire process was fast, smooth and hassle-free. It's great to know that you received the exact estimated amount for your iPhone 15 Pro Max and that the payment was completed so quickly.

Thank you for your recommendation and for placing your trust in us. We truly appreciate it! 😊

Kind regards,

GOED!

Duidelijke, eerlijke en snelle communicatie.

Eerlijke prijs. Snelle afhandeling.

Aanrader.

Trade in からの回答

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent, Ricky! 🎯

Fijn dat je onze communicatie als duidelijk, eerlijk en snel hebt ervaren. Mooi ook dat je tevreden bent over de prijs en de vlotte afhandeling. Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm! 😄

5つ星のうち5の評価

Eerlijke prijs en super snel afgehandeld en…

Eerlijke prijs en super snel afgehandeld en betaald. Geen gedoe via verkoopplatforms met zinloze biedingen, top dit.

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, Henk! 🚀

Mooi dat je een eerlijke prijs hebt ontvangen en dat alles snel is afgehandeld en uitbetaald. We begrijpen helemaal wat je bedoelt: geen eindeloze onderhandelingen of zinloze biedingen, maar gewoon snel en duidelijk geregeld. Bedankt voor je mooie review! 👏

5つ星のうち5の評価

Top bod en top afhandeling

Ik heb verschillende verkoop sites vergeleken en deze kwam met het beste bod. De afhandeling en het opsturen was zeer eenvoudig en nadat mijn toestel was goedgekeurd stond het afgesproken bedrag direct op mijn rekening.

2026年6月20日

Trade in からの回答

Wat leuk om te horen dat je verschillende aanbieders hebt vergeleken en uiteindelijk voor ons hebt gekozen, Marianne! 🌷

Fijn dat we je het beste bod konden bieden en dat zowel het opsturen als de verdere afhandeling eenvoudig verliepen. Geweldig om te horen dat het afgesproken bedrag direct na goedkeuring op je rekening stond. Bedankt voor je vertrouwen! ✨

5つ星のうち5の評価

Vrijdag opgestuurd en dinsdag geld op…

Vrijdag opgestuurd en dinsdag geld op mijn rekening. Elke stap wordt gecommuniceerd. Perfect!!!

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen, Joannette! ✨

Mooi dat je gedurende het hele proces goed op de hoogte bent gehouden en dat het geld al binnen enkele dagen op je rekening stond. Bedankt voor je enthousiaste review, daar worden we erg blij van! 😊

Perfecte ervaring met Trade in

Opsturen ging prima.
Reactie na ontvangst supersnel.
Uiteindelijk bedrag na controle imo zeer goed.

2026年6月22日

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, Rien! ⭐

Mooi dat het opsturen soepel ging, je snel een reactie na ontvangst hebt gekregen en dat je tevreden bent met het uiteindelijke bedrag na controle. Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in onze service.

Geen aanmerking

Het ging super makkelijk, communicatie was heel goed, snel. Goede prijs gekregen voor de telefoon. Ik kan niks anders dan 5 sterren geven.

2026年6月22日

Wat een mooie review, Sander! 🎉

Geweldig om te horen dat het proces zo makkelijk verliep en dat je tevreden bent over de communicatie, de snelheid en de prijs die je voor je telefoon hebt ontvangen. Dat je ons 5 sterren geeft, waarderen we enorm!

Unkompliziert und wie versprochen

Der beste Preisvorschlag für das Trade-in meines Galaxy S24 Ultra im neuwertigen Zustand. Der Versand in die Niederlande dauerte etwas, aber nach Ankunft hatte ich in ein paar Tagen den vollen Betrag auf meinem Konto.

2026年5月29日

Was für eine schöne Bewertung, Arthur! 😊

Es freut uns, dass Sie für Ihr Galaxy S24 Ultra ein attraktives Angebot erhalten haben und der volle Betrag letztendlich auf Ihrem Konto eingegangen ist. Auch wenn der Versand von Deutschland in die Niederlande etwas länger gedauert hat, ist es schön zu hören, dass die weitere Abwicklung schnell und reibungslos verlaufen ist.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre netten Worte! 🙌

Mit freundlichen Grüßen,

5つ星のうち5の評価

Snelle uitbetaling en goeie communicatie

Helaas vertraging bij post.nl, maar Trade in 5 sterren! Snelle reactie ( 1 dag ) dat ze de bestelling al binnen hebben gekregen en de volgende dag al uitbetaald gekregen.

2026年6月19日

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Kimberley! 😊

Jammer van de vertraging bij PostNL, maar geweldig om te lezen dat de verdere afhandeling vanuit onze kant snel is verlopen. Fijn dat je direct een ontvangstbevestiging hebt gekregen en dat de uitbetaling de volgende dag al geregeld was. Bedankt voor de 5 sterren! 🙌

5つ星のうち5の評価

Apple Watch Ultra 3 verkocht voor een…

Apple Watch Ultra 3 verkocht voor een eerlijke prijs. Ze hebben het pakketje snel ontvangen en snel verwerkt. Zeker een aanrader als je geen gedoe wil met het verkopen van je telefoon/smartwatch op marktplaats!

2026年6月19日

Trade in からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de verkoop van je Apple Watch Ultra 3, Hakan! 😊

Mooi dat je een eerlijke prijs hebt ontvangen en dat het pakket snel is ontvangen en verwerkt. We zijn het helemaal met je eens: zonder gedoe en zonder eindeloze onderhandelingen is wel zo prettig! Bedankt voor je aanbeveling 🙌

5つ星のうち5の評価

Een zeldzaamheid dat de uitvoering…

Een zeldzaamheid dat de uitvoering overeenkomt met de belofte maar bij jullie klopt het. Doe graag weer zaken in voorkomend geval. Prima met dank
Groet Peter Heetman

2026年6月18日

Wat een prachtige review om te lezen, Peter! 🙌

Fijn om te horen dat we onze beloftes hebben waargemaakt en dat de uitvoering volledig overeenkwam met je verwachtingen. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.

Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. We helpen je in de toekomst graag weer als de gelegenheid zich voordoet 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。