Tiger Trädfällare レビュー

2. ・
  3. 芝生の手入れサービス
  4. 樹医

当該企業による記述

Knepiga träd? Inga problem för oss! Våra erfarna arborister klarar av alla typer av svåra utmaningar. Vi tar uppdrag i hela Stockholm och närliggande kommuner. En arborist är en expert på träd och vet precis hur man bäst tar hand om träd, både när det gäller skötsel såväl som fällning. Som kunniga och erfarna arborister kan vi därmed erbjuda våra kunder ett brett utbud av trädtjänster för alla situationer.

優良

過去12か月のレビュー数: 16件

レビューを書く

レビューの確認を行います

Tiger har beskurit träd

Tiger har beskurit träd, buskar och häckar hos oss i flera år. Det blir snyggt gjort, han är kunnig, pålitlig och lätt att ha att göra med.

2026年7月1日

Tiger Trädfällare からの回答

Tack för ert förtroende år efter år.

5つ星のうち5の評価

Fällning av flera höga tallar på villatomt

Tog kontakt med Tiger maa fällning av flertalet höga tallar på tomten. Fick snabb återkoppling med platsbesök samt tydlig offert och inom en vecka var de på plats och hade fällt allt.
Proffsigt skött alltihop.

2026年7月9日

Tiger Trädfällare からの回答

Tack för att ni kontaktade oss. Å tack för er feed back.

5つ星のうち5の評価

Tiger har gjort ytterligare…

Tiger har fällt flera träd hos mig. Han har gjort ypperligare jobb. Bland annat tog han ner en jättetall som stod trångt. Han tog ner ett träd som växte in över taket på uterummet utan att det blev några som helst skador. Jag litar helt på hans omdöme. Han har gett mig goda råd om mina träd.
Tiger har varit lätt att ha att göra med.
Jag skulle definitivt välja Tiger igen om jag behöver fälla fler träd.

2026年7月1日

Tiger Trädfällare からの回答

Tack för att vi är nr 1 på listan.

Kunniga

Kunniga, snabba och trevliga!

2026年7月3日

Tiger Trädfällare からの回答

Tack, vi gör det vi är bra på.

5つ星のうち5の評価

Ordning och reda på allt!

Tidspassning, arbetet, städningen och de trevliga personerna. Gav dessutom en mängd goda råd om framtida fällningar.

2026年6月17日

Tack för er feedback.

5つ星のうち5の評価

Jag har anlitat Tiger trädfällare flera…

Jag har anlitat Tiger trädfällare flera gånger och är jättenöjd! Inte bara gör de ett bra och gediget jobb, de är också bra och pålitliga i sin kommunikation och offert- givande. Kan varmt rekommendera!

2026年6月17日

Tiger Trädfällare からの回答

Återkommande kunder är ett bra bevis på vår service. Tack.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。