レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Clear whey protein citron - lika god som lemonad. Kaseinprotein choklad - levererar till och med nÀr man har en förvÀntan att det ska vara gott som en dessert. Vassleprotein kaffe - en bÀttre sta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Som allergisk mot mjölkprotein Àr det svÃ¥rt att hitta bra proteintillskott och dÀrför blev jag superglad över den veganska chokladen och biffproteinet. BÃ¥da Àr verkligen toppen, -goda, frÀscha... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

If you are looking for a great protein experience you need to try POW. Good quality, amazing taste, gorgeous and empowering women behind it all. Go for it 🫶! (My favorite is the lemon and coffee flav... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta jag druckit! Besatt av deras clear whey citron, smakar som en god lemonad. Vanilj kasein smakar riktig Vanilj och inget konstgjort!

䌁業情報

1. スポヌツ栄逊食品店
  2. 飲料流通業者
  3. スポヌツ グッズ卞業者
  4. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

POW – Protein för vanliga mÀnniskor. Tillverkat i Sverige. Vi startade POW för att vi tröttnade pÃ¥ proteinpulver som smakade godisbutik – eller damm. SÃ¥ vi gjorde det sjÀlva. POW Protein finns som vassle, kasein, clear whey, veganskt och biffprotein. Goda smaker, tryggt innehÃ¥ll och inga konstigheter. För dig som vill fÃ¥ i dig mer protein – oavsett om mÃ¥let Àr en starkare kropp, bÀttre Ã¥terhÀmtning eller bara att hÃ¥lla ihop vardagen. POW Kreatin Àr smaklöst, rent och beprövat. Inget krÃ¥ngel. Bara lite mer tryck dÀr det behövs. Tydliga ingredienser. Ärlig kommunikation. Resultat före hype. Starkare. Punkt. /Jenny & Sofie POW AB 559550-7830

• Östra BanvÀgen 1D, 18452, ÖsterskÀr, スりェヌデン

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Triss i succé!

Clear whey protein citron - lika god som lemonad.
Vassleprotein kaffe - en bÀttre start på dagen. Antingen som tillskott i morgonkaffet, eller helt på egen hand.

Jag ska prova flera sorter, men dessa tre får full pott🌟🌟🌟🌟🌟

2026幎5月11日

Gott

Gott, lÀttlöst. Trevligt företagande

2026幎3月23日

POW AB からの回答

Tusen tack för din fina recension!

Super!

Köpte Whey Clear Citron, supergod, ingen konstig konsistens, ingen bismak. Underbar med is i!

2026幎3月26日

InstÀmmer! Så god med is. Tack för din recension

Godaste proteiner jag testat

Godaste proteiner jag testat! clear whey rosa grape Àr min absoluta favorit 😻

2026幎4月2日

POW AB からの回答

Tack tack tack! För dina fina ord och för att du tog dig tid att recensera 🫶

Besatt av kasein vanilj

Besatt av kasein vanilj! Har det i bÃ¥de gröten och som topping pÃ¥ olika bowls. Älskar Àven deras clear whey och lÀngtar efter varje shake 🀩❀

SÃ¥ roligt att höra! Tusen tack! 💪☀

BÀsta Clear whey proteinet

Har blivit beroende av Clear whey med Grapefruktsmak, sÃ¥ nu Àr jag hÀr och bestÀller igen. 😊

POW AB からの回答

Vi tackar så mycket och Àr extra glada nÀr ni kommer tillbaka och handlar. Det uppskattas för det betyder att ni gillar det vi tagit fram
🙏

Smakerna!

Svenskt och innerligt, med sjukt bra smaker!

Tack! Kul att höra! 💪💛

5぀星のうち5の評䟡

Som allergisk mot mjölkprotein Àr det

Som allergisk mot mjölkprotein Àr det svårt att hitta bra proteintillskott och dÀrför blev jag superglad över den veganska chokladen och biffproteinet.

Båda Àr verkligen toppen, -goda, frÀscha och lÀttdruckna, funkar jÀttebra direkt efter trÀning, men lika bra i mellanmål och blandade i frukostgröten!

Dessutom kul att supporta ett litet modigt och ambitiöst startup-bolag med blicken riktad mot stjÀrnorna!

2026幎3月27日

POW AB からの回答

Så roligt att våra produkter passar dig och dina allergier. Tusen tack!

Älskar kaffevasslet

Älskar kaffevasslet! Lagom sött, tydlig smak och dessutom i snygg förpackning som man blir glad av. Klart rekomenderat till alla muskel- och kaffelovers.

2026幎3月24日

Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Grymma smaker!

Grymma smaker!
Kul med någon som jobbat hårt på att ta fram smaker som inte bara Àr supersöta och sliskiga! Allt jag köpte blanda bra och smakade riktigt gott, missa inte clear whey pink grape.
Snabba leveranser

2026幎3月1日

POW AB からの回答

Vad roligt att höra. Tusen tack!

5぀星のうち5の評䟡

Testat ingen smak-protein so far

Testat ingen smak-protein so far. Och jag vill aldrig köpa från någon annan! Landar så fint i magen - heja Pow!!!

2026幎3月22日

POW AB からの回答

VÃ¥rt smaklösa Àr en favorit. Passar till allt. Tack för att du gillar, supportar oss och tog dig tid att recensera. 🫶

Fantastic flavors

Fantastic flavors, best protein ever to make protein fluff from - amazing consistency. Quick and good shipping. 5🌟’s all around

2026幎3月12日

Thank you so much! So happy to hear this. ☀

Vassle kaffesmak

Supernöjd med vassle kaffesmak! Snabb leverans också.

2026幎3月21日

Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶