Trading University レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Trading University is an educational platform dedicated to helping people better understand financial markets, trading and personal growth. Our mission is to provide clear, practical and high-quality education for individuals who want to improve their knowledge, discipline and decision making in the world of trading. Through mentorship, learning materials and a supportive community, we aim to help our members grow with confidence and long-term vision.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

TU expirience

Sa DuÅ¡anom sam započeo saradnju pre oko godinu ipo dana, moÅŸe se reći da me je sticaj okolnosti naveo na Trading University, i neÅ¡to viÅ¡e od jedne godine bio sam njegov član. Na mene je odmah najveći utisak ostavio mlad čovek sa jasnom vizijom i velikom energijom koju je uloÅŸio u svoju ideju. PaÅŸnju mi je privukla i platforma na kojoj TU radi i količina podataka koja se na njoj moÅŸe naći, ali sve sistematično, postupno i celovito, a od tog vremena do danas platforma je joÅ¡ i dodatno unapređena. Grupa je odlično organizovana i vođena i po svom karakteru razlikuje se od klasičnih trejding grupa. Live sesije su svakodnevne, neretko i po viÅ¡e puta dnevno i na različite teme. Analize trÅŸiÅ¡ta su redovne ali se paÅŸnja posvećuje i psihologiji, strategiji i drugim bitnim stvarima za trejding. Neprestano se razmenjuju ideje, analize i miÅ¡ljenja. Članovima je omogućen individualni napredak ali uvek sa podrÅ¡kom tima i mentora.
Osim ovoga TU nudi i razvijanje drugih veština, kao što su marketing, osiguranje (bilo je reči, ne znam dokle je to stiglo), nekretnine itd.
Struktura TU liči na pravu kompaniju i ono Å¡to je posebno vaÅŸno, kada dostignu određeni nivo znanja i razultata, članovi napreduju u strukturi TU, dobijaju Å¡ira ovlašćenja i mogućnost da kroz angaÅŸovanje u okviru TU ostvaruju dodatnu zaradu, Å¡to je prava prilika za vredne, uporne i ambiciozne ljude. DuÅ¡an često organizuje edukativne skupove i tim bildinge na kojima se spaja lepo i korisno, unapređuju se veÅ¡tine i neguje odnos između članova.
Topla preporuka za sve koji ÅŸele da krenu ovim putem.

2026幎4月2日

U ovoj zajednici sam vec 3 godine,u

U ovoj zajednici sam vec 3 godine,u ovom vremenskom periodu naucio sam mnogo pozitivnih stvari koje su mi promjenile zivot.
Takodje za razliku od mnogih sajtova koji stvaraju ljudima zabludu o brzoj zaradi, prodavaju obicne signale i prazni marketing ovaj sajt je fokusiran iskljucivo na edukaciju, da se razumije funkcionisanje trzista u svakom segmentu.
Sve u svemu,odlican izbor za svakoga ko zeli da nauci kako da samostalno prepozna signale na trzistu.

2026幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Great and the best education

Trading University is a platform and a community. We know each other personally. We have great Team Buildings what makes learning enjoyable and motivating.

Educators are highly dedicated, always available to answer questions and committed to student progress.
Enjoyable ride.

2026幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Great platform for beginners and advanced traders.

The platform is very user-friendly and easy to navigate. It offers a lot of helpful educational resources and clear trading guidance. Customer support is fast and professional.One of the largest and best-organized communities you’ll find in one place. I highly recommend it to anyone looking to start or improve their forex trading skills.

2026幎3月29日

Trading Univesity

Trading University nije samo platforma na kojoj se uči trejding – to je zajednica u kojoj se grade prijateljski odnosi i saradnja među ljudima.
Ovo je mesto gde se ljudi povezuju, međusobno podrÅŸavaju i zajedno napreduju. Trading University nudi ono Å¡to je teÅ¡ko pronaći na internetu – rad sa vrhunskim edukatorima koji su posvećeni svojim saradnicima.
Iskreno, sve preporuke.

2026幎3月28日

Posle 7 meseci rada sa Trading

Posle 7 meseci rada sa Trading University-em, mogu da kaÅŸem da sam zaista zadovoljna svojim iskustvom.

NajviÅ¡e mi se dopada Å¡to edukacija nije samo teorijska, već je fokusirana na praktično razumevanje trÅŸiÅ¡ta i konkretne korake koje mogu da primenim. Kao neko ko nije imao veliko prethodno znanje, dobila sam jasne smernice i podrÅ¡ku kroz ceo proces.

Takođe, zajednica i podrÅ¡ka su mi bili jako vaÅŸni — uvek postoji neko ko moÅŸe da odgovori na pitanje ili pomogne kada zapne.

Naravno, kao i u svakom poslu, rezultati zavise od ličnog angaşmana i discipline, ali smatram da platforma daje dobru osnovu svima koji şele da nauče i razvijaju se u ovom pravcu.

Preporučila bih svima koji su spremni da rade na sebi i nauče nove veštine.

2026幎3月20日

Trading University je jedno od

Trading University je jedno od najboljih mesta za učenje trejdinga koje sam pronaÅ¡ao. Sve je objaÅ¡njeno jasno, bez komplikacija, čak i za početnike. Naučio sam kako da razumem market, likvidnost i entry modele, a ne samo da nasumično ulazim u trejdove. Support je odličan i uvek pomaÅŸu. Definitivno preporučujem svima koji ÅŸele ozbiljno da nauče trading i počnu da zarađuju.📈📊✅

2026幎3月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス