Nette webshop met prima navigatie. Product werd snel geleverd. Product zelf is ook heel fijn, mooie prijs kwaliteitverhouding.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces... もっと見る
Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven word... もっと見る
Bij deze telefoon hoes zit er een portemonneetje aan de buitenkant ideaal. Want bij de vorige aan de binnenkant als je er geld in hebt zitten . Ging het hoesje niet mooi dicht. Er zit ruimte voor pasj... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snel bezorgd en heel blij met mijn…
Snel bezorgd en heel blij met mijn nieuwe telefoonhoesje. Goed produkt!
telefoonhoes
goede levering. keurig verpakt. heel mooi. stevig en doelmatig. past perfect.
Alles ging zoals verwacht
Alles ging zoals verwacht. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima
Voldoet aan verwachting
Snel geleverd en precies wat ik er van verwachtte. Goede kwaliteit. Scherp geprijsd.
Topper
Snelle levering.
Lekker zacht hoesje met veel mogelijkheden en ook nog een goede kleur.
Snelle levering fantastisch hoesje
Snelle levering en de kleur van mijn bestelde hoesje is echt heel mooi en ik ben er heel blij mee!
Goede ervaring
Ik had een powerbank gekocht al een tijdje terug. Deze deed het goed, toen wilde ik er nog een deze deed het niet. Ik toen gemaild en ze boden meteen een oplossing : ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Deze doet het nu wel! Fijne powerbank+ goede service wat wil je nog meer?!
Hoesje voor de Samsung S23
Hoesje voor de Samsung S23 snel en goed geleverd.
Het hoesje kan verschillende pasjes bevatten en kan daarnaast ook makkelijk, via het aparte hoesje, eruit genomen worden om in een telefoonhouder te plaatsen.
snel geleverd en ook goed en mooi
Mooie bookcover met veel ruimte voor je…
Mooie bookcover met veel ruimte voor je pasjes. Papiergeld past er prima in en er is zelfs voldoende opbergruimte voor muntgeld. De sluiting is even wennen, want die opent de andere kant op tov die van Samsung. Zeer tevreden.
Helemaal perfect
Bestellen, leveren , alles is helemaal goed in orde. geweldige kwaliteit van het hoesje. Echt super goed
Goed product en klacht super opgelost
Goed product en snelle levering. Wel had ik een klacht over de prijs en dat is heel snel en naar volle tevredenheid opgelost.
Het werd snel geleverd
Het werd snel geleverd. Ik heb nog niet eerder zo'n stevig en mooi hoesje om mijn telefoon gehad. Krijg er ook leuk commentaar op uit mijn omgeving.
Super service
2 hoesjes besteld 1 voor mijzelf en 1 voor de verjaardag van mijn zoontje. Die dus later uitgepakt helaas een defect aan dit hoesje. Maar zonder probleem een nieuw exemplaar gekregen. Super service van Trendyhoesjes. Dankjewel nogmaals
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。