Trenogmat AS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Anbefales! Enkelt Ã¥ bestille, god opplevelse med levering. God mat, dog var det 200 - 300 kalorier mer enn "omtrent 1000 kalorier" i vekttapmenyen. Mulig de bÞr nummere pakkene slik at man kan oppnÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mye bedre kvalitet og smak enn pÃ¥ Fjorland. Liker at jeg kan velge stÞrrelse selv, og at jeg ikke mÃ¥ ha abonnement. Da kan jeg lage middag de dagene det passer, og sÃ¥ velge dette de dagene jeg ikke ha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har bestilt her flere ganger samme med min samboer, og en gang nÃ¥ for meg selv. Maten er super god. Den er enkel Ã¥ varme opp, det er lett Ã¥ se hva den inneholder, du vet hva du fÃ¥r i deg. Jeg best... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ganske fornÞyd Bare skulle hÃ¥pet at man kunne ha stÞrre porsjoner og eventuell valg av hva det er fraktet i Dersom isopor kan vÊre vrient med bosspann Men Forsatt Det beste jeg kvalitet... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 食品メヌカヌ
  4. 冷凍食品補造業者
  5. 出前

圓該䌁業による蚘述

Mat som hjelper deg Ã¥ nÃ¥ mÃ¥lene dine Uansett hvor du plasserer deg pÃ¥ skalaen fra godt trent til lite trent, vil god og nÊringsrik mat alltid vÊre til nytte! Enten du er en erfaren idrettsutÞver, en ivrig vektlÞfter, trener til en bikini-fitness konkurranse, Þnsker Ã¥ gÃ¥ ned i vekt, besÞker treningssenteret av og til, eller bare Þnsker Ã¥ spise godt og nÊringsrikt, kan jeg med nesten hundre prosent sikkerhet si at Tren og Mat har noe for deg. Hos oss kan du skreddersy matplaner etter dine behov. Velg blant smakfulle retter med hÞyt proteininnhold, fÃ¥ kalorier, mat for muskelbygging, vektnedgang eller veganske og vegetariske mÃ¥ltider. Finn kombinasjoner som passer din uke aller best. Uansett hva dine mÃ¥l er – vi hjelper deg Ã¥ nÃ¥ dem. Med tilgang til de beste rÃ¥varene er Tren og Mat billigere enn andre typer ferdigmat. NÃ¥r du sammenligner mengden protein i vÃ¥re mÃ¥ltider med andre alternativer, vil du se at du fÃ¥r mye mer for pengene per gram protein. Vi har valgt Ã¥ holde prisene lave for Ã¥ kunne hjelpe deg med Ã¥ nÃ¥ dine mÃ¥l, uten Ã¥ tÞmme lommeboka. Det gjÞr oss stolte Ã¥ se at vÃ¥r mat bidrar til at andre nÃ¥r sine mÃ¥l. Å hÞre fra kunder som har prestert der de Þnsket Ã¥ prestere, er virkelig vÃ¥r motivasjon og drivkraft til Ã¥ fortsette Ã¥ lage gode, nÊringsrike og sunne ferdigretter for alle som trenger det. Og ja, jeg snakker ogsÃ¥ til deg. Du som kanskje ikke tror du er pÃ¥ et hÞyt nok nivÃ¥ til Ã¥ bestille skreddersydd mat. Men det er absolutt ingen grense for nÃ¥r du kan begynne. Tvert imot, du kommer bare nÊrmere ditt eget mÃ¥l ved Ã¥ spise godt og sunt – uansett startpunkt. Hvem har sagt at en matplan er forbeholdt de som skal prestere pÃ¥ hÞyt nivÃ¥? Ikke vi. VÃ¥r mat er for absolutt alle!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 175ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Kan ikke bli sÃ¥ mye enklere en dette å

Kan ikke bli så mye enklere en dette å ha kontroll på hva man spiser.
Maten kommer på dÞren frosset å med god holdbarhet.
Jeg bestilte 36 retter med stor variasjon for å prÞve de forskjellige smakene, de med kjÞtt kan smake litt lite, men er absolutt gode mange av de. De rettene med kylling smaker nok best etter min smak, men får litt kjeft hjemmefra for at jeg lukter kebab eller gatekjÞkken så mulig det er en del hvitlÞk i disse vil jeg tro.

2025幎6月5日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for den grundige og Êrlige tilbakemeldingen!
SÃ¥ godt Ã¥ hÞre at du opplever det som enkelt Ã¥ holde kontroll pÃ¥ kostholdet og at levering og holdbarhet fungerer fint. Vi setter stor pris pÃ¥ at du testet hele 36 forskjellige retter – det gir oss verdifulle innspill.

Vi tar med oss kommentaren om smaken pÃ¥ kjÞttrettene, og det er interessant Ã¥ hÞre at kyllingrettene faller best i smak – selv om de kanskje setter preg pÃ¥ duften hjemme 😅 Du har helt rett i at noen av dem inneholder litt hvitlÞk for ekstra smak, men vi skal se nÊrmere pÃ¥ balansen der ogsÃ¥.

Igjen, tusen takk for at du tok deg tid til Ã¥ skrive – og ikke nÞl med Ã¥ tipse oss om spesifikke favoritter!

Fungerer utmerket!

Fungerer utmerket!

2025幎6月16日
自発的なレビュヌ

Trenogmat AS からの回答

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre – tusen takk!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. Bare å si ifra hvis det er noe vi kan hjelpe med!

Flott opplegg

Flott opplegg

2025幎5月23日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk – det setter vi stor pris på!
Hyggelig å hÞre at du synes opplegget fungerer bra.

5぀星のうち3の評䟡

Levering iht forventning

Levering iht forventning. Gode retter, men litt ensformig. Jeg valgte ikke retter selv.

2025幎5月29日

Takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig Ã¥ hÞre at levering og smak stod til forventning. NÃ¥r det gjelder variasjonen i rettene, sÃ¥ tar vi det med oss – og vi jobber kontinuerlig med Ã¥ utvikle menyen videre. Dersom du Þnsker mer variasjon eller har spesifikke preferanser, anbefaler vi Ã¥ velge rettene selv neste gang, sÃ¥ kan du fÃ¥ akkurat det som passer deg best.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss en Êrlig vurdering!

EllÀimellisen hyyÀÀ

2025幎5月20日

Kiitos palautteestasi! ❀
Hienoa kuulla, ettÀ maistui elÀimellisen hyvÀltÀ! 😄
Tervetuloa takaisin pian – pyritÀÀn ylittÀmÀÀn odotukset myös seuraavalla kerralla!

God mat

God mat. Raskt og effektivt

2025幎5月26日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er glade for at du er fornÞyd med både maten og leveringen.
Håper vi får gleden av å levere til deg igjen snart! 😊

I have been customer for 6 years

I have been customer for 6 years. Great company and great food! Excellent customer service!!!

2025幎5月15日

Thank you so much for your continued support over the past 6 years! 🙏
We're truly grateful to have loyal customers like you.
It means a lot to hear that you enjoy the food and our service — we'll keep doing our best to deliver excellence every time! 💪🍜

Effektivt og godt

Det var veldig kjapt ekspedert bestillingen min.bor nÊrme Sundbyfoss så jeg bare henter selv.Rettene synes jeg smaker ganske godt. Veldig fornÞyd

2025幎5月6日

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på!
Så hyggelig å hÞre at både smaken og servicen innfridde, og ekstra praktisk at du bor i nÊrheten og kan hente selv.

Bare gi beskjed hvis det er noe vi kan hjelpe deg med fremover – vi gleder oss til å levere flere gode måltider!

Meget lettvint

Meget lettvint. Passer utmerket for å holde kontroll på kcal i en hektisk hverdag med jobb, totalrenovering av hus, trening og overskudd i lek med barna.

2025幎5月18日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙏
Utrolig kjekt Ã¥ hÞre at mÃ¥ltidene vÃ¥re gjÞr hverdagen litt lettere – spesielt nÃ¥r du balanserer jobb, renovering, trening og tid med barna 💪🏡👚‍👩‍👧‍👊

Det er akkurat slik vi Þnsker Ã¥ bidra – med mat som smaker godt og gir overskudd.

God mat,riktig mat

God mat,riktig mat, levert på dÞren.ville også handle fra kategori snacks, men det fikk eg ikkje lov til.

Ellers prima vare 👍

2025幎5月5日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen – veldig godt Ã¥ hÞre at bÃ¥de smaken og leveransen satt! 🙌🚚

NÃ¥r det gjelder snacks-kategorien, sÃ¥ hÞres det ut som noe som burde vÊrt mulig – vi skal sjekke hva som har skjedd der og fÃ¥ det fikset. Takk for at du sier ifra!

Vi setter stor pris på at du handler hos oss – og er alltid åpne for forslag til forbedringer 👍

Hilsen oss i Trenogmat 👚‍🍳

5぀星のうち5の評䟡

Digg mat,veldig fornÞyd med kvaliteten.

Digg mat.

Ting som kan trekke mere opp:
Bestillingsfrist fredag?
Option til å legge på ekstra kjÞtt

Ellers helt supert. Kvalitetsmat

2025幎5月1日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen – sÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de smaken og kvaliteten! 🙌🍜

Takk også for innspillene dine:
– Vi jobber med Ã¥ gjÞre bestillingsprosessen enda smidigere, og en mer tydelig frist pÃ¥ fredag kan absolutt vÊre en god idé.
– Mulighet for ekstra kjÞtt er ogsÃ¥ et veldig nyttig forslag – vi tar det med i vurderingen nÃ¥r vi utvikler nye lÞsninger!

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på – det hjelper oss å bli enda bedre.

Hilsen oss i Trenogmat 👚‍🍳✚

Veldig bra 👍🏌

Veldig bra 👍🏌

2025幎4月3日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse og for de fine ordene! Vi setter stor pris på 4 stjerner 🌟🌟🌟🌟

Vi jobber hele tiden for å bli enda bedre, så hvis det er noe vi kan forbedre for å fortjene den femte stjernen neste gang, hÞrer vi gjerne fra deg! Din tilbakemelding er viktig for oss.

Takk for at du valgte TRENOGMAT – og velkommen tilbake!

5぀星のうち4の評䟡

Gode mÃ¥ltider som gjÞr deg mett og er

Gode måltider som gjÞr deg mett og er nÊringsrike. Veldig behagelig i ein travel kvardag og bare hive det i mikroen i 3 min.
Greie priser også.

2025幎3月19日

Trenogmat AS からの回答

Tusen takk for den fine anmeldelsen! 🙌
Vi er veldig glade for Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de smaken, metthetsfÞlelsen og bekvemmeligheten – akkurat slik vi Þnsker det skal vÊre i en travel hverdag 💪

Hyggelig at du ogsÃ¥ synes prisene er greie – vi gjÞr vÃ¥rt beste for Ã¥ holde hÞy kvalitet til en fornuftig pris.

Takk for at du valgte TRENOGMAT – vi setter stor pris på deg som kunde!

Bra mat

Bra mat, med mye protein

2025幎4月3日

Takk for hyggelig tilbakemelding! 💪
Godt Ã¥ hÞre at du liker maten og verdsetter det hÞye proteininnholdet – det er akkurat slik vi vil at mÃ¥ltidene vÃ¥re skal vÊre!

Velkommen tilbake når du trenger påfyll!

Bra kvalitet

Bra kvalitet, bedre enn forventet!

2025幎3月25日

Hei!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – sÃ¥ godt Ã¥ hÞre at kvaliteten var bedre enn forventet! 💛
Vi legger mye arbeid i råvarer og smak, så det setter vi stor pris på å hÞre.

Velkommen tilbake når som helst – vi gleder oss til å lage flere gode måltider for deg!

Vennlig hilsen Trenogmat Teamet

5぀星のうち1の評䟡

Alt smake det samme!

2025幎4月1日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen – selv om det er leit Ã¥ hÞre at du opplever at alt smaker det samme.

Vi tilbyr faktisk over 55 forskjellige retter, med stor variasjon i smak, krydring og innhold. Du kan enkelt sette sammen din egen pakke ved å klikke på "Lag din egen pakke" når du bestiller – da får du full kontroll over hvilke retter som havner i bestillingen din.

Vi anbefaler Ã¥ prÞve flere av rettene fÞr du konkluderer – mange av vÃ¥re kunder finner sine favoritter etter litt utforsking!

Vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang 🌿

Vennlig hilsen Trenogmat Teamet

Veldig fornÞyd

Veldig fornÞyd. NÊringsrikt og varierte retter. Kun pris som kan gjÞre dette til ett bedre mat tilbud ☀

2025幎3月31日

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre – tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟
Vi jobber hele tiden for å tilby nÊringsrike og varierte retter, og det er ekstra motiverende å hÞre at du er fornÞyd.

Vi forstÃ¥r godt at pris er viktig, og vi gjÞr vÃ¥rt beste for Ã¥ holde prisene sÃ¥ lave som mulig uten Ã¥ gÃ¥ pÃ¥ kompromiss med kvaliteten. Hver krone gÃ¥r til rÃ¥varer, produksjon og logistikk – alt for Ã¥ gi deg et best mulig tilbud.

Takk igjen for at du deler! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og veldig god mat!

2025幎3月27日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌
Vi er glade for at bÃ¥de maten og leveringen sto til forventningene – akkurat slik det skal vÊre 😊

Velkommen tilbake når du er klar for neste runde med gode måltider!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。