En pakke som jeg havde bestilt blev desvÊrre fejlplaceret og kunne ikke nÃ¥ frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dre... ãã£ãšèŠã
Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nÃ¥ og vÊre her inden weeke... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra trierne.. megen til dÃ¥rlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . DÃ¥rlig og farlig adfÊrd bruges pÃ¥ serveren. PÃ¥ kanten t... ãã£ãšèŠã
Bestilte joggingsÊt, fortalte det til oldemor, som sÃ¥ ogsÃ¥ ville kÞbe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved bÃ¥de fÃ¥ det hurtigt og spare portoen.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier pÃ¥ 27 Ã¥r. Siden vi blev fÊrdige pÃ¥ det BlÃ¥ Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid pÃ¥ Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOGâs. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. PÃ¥ vores hjemmeside sÊlger vi merchandise. Vi ses derinde :o)
BrobÞlvej 8B, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 36ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
FÞdselsdags gave til mit barnebarnð©ð°
FÞdselsdags gave til mit barnebarnð©ð°
Hurtig levering og en lÊkker trÞje, i god kvalitet.
Fantastisk service
Skrev en besked med ordren om at det var en fÞdselsdagsgave, og de var så sÞde at skrive en personlig fÞdselsdagshilsen på et kort, som kom med gaven. Helt klart dagens hÞjdepunkt for fÞdselaren at lÊse kortet!
Hurtig og meget personlig betjening
Hurtig og meget personlig betjening. Venlige og personlige fÞdselsdagshilsner vedlagt varerne.
Fin og hurtig ekspedition og sÞdt medâŠ
Fin og hurtig ekspedition og sÞdt med det signerede fan-kort og bolsjerne, det tog kegler ð¥°
Har handlet to gange ned Triergaming.
Har handlet to gange ned Triergaming.
FÞrste gang var der lidt lang leveringstid, men fik svar på hvorfor og forventet levering. Anden gang gik der kun to dage, inden levering. Den fÞrste pakke var til julegave og der fulgte en nissehue med. Anden pakke var efter jul og barnet der skulle have gaven, Þnskede sig en nissehue. Det efterspurgte jeg - og den var med, selvom det var januar. Stor glÊde hos barnet. Tak for det :)
Godt materiale
Godt materiale, flot taske og hurtig levering. Ekstra plus for den lille hilsen der fulgte med. Min sÞn bar ovenud lykkelig
Hurtig levering og med en sÞd hilsen i
Hurtig levering og med en sÞd hilsen i, som min datter elsker. Vi har bestilt derfra flere gange
Det var hurtig levering
Super hurtig levering samt hÞj kvalitet
Hurtig og god betjening.
Det var nemt at bestille og afsendt medâŠ
Det var nemt at bestille og afsendt med det samme så jeg kunne hente den 2 dage efter.
Hurtige svar og levering til tiden
Hurtige svar og levering til tiden. Så sÞde hilsner til bÞrnene. Alle herhjemme er meget glade:-)
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet
Min sÞn fik en hoodie i julegave. Allerede da vi modtog den tÊnkte jeg at den sÃ¥ ud til at vÊre dÃ¥rligt syet. Ganske rigtigt. Min sÞn har haft den pÃ¥ 1 dag og syningerne er allerede gÃ¥et op 3 steder. Et sted er syningen trevlet hele 10 cm. Dette bare efter 1 dags brugð€¬ Den har ikke vÊret vasket.
Hurtig og prÊcis levering.
Jeg bestilte en lampe d
Jeg bestilte en lampe d. 30/11 og der stod den ville blive sendt d. 12/12, men det blev den ikke!!! Jeg har skrevet mail til dem, og de svare ikke. Nu stÃ¥r der pludselig pÃ¥ siden af den sendes d. 20/12? Det kan man jo ikke regne medð¡ sÃ¥ nu mÃ¥ jeg skuffe min lille nevÞ, og finde pÃ¥ noget andet til jul. ð€¬