En pakke som jeg havde bestilt blev desvÊrre fejlplaceret og kunne ikke nÃ¥ frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dre... ãã£ãšèŠã
Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nÃ¥ og vÊre her inden weeke... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra trierne.. megen til dÃ¥rlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . DÃ¥rlig og farlig adfÊrd bruges pÃ¥ serveren. PÃ¥ kanten t... ãã£ãšèŠã
Bestilte joggingsÊt, fortalte det til oldemor, som sÃ¥ ogsÃ¥ ville kÞbe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved bÃ¥de fÃ¥ det hurtigt og spare portoen.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier pÃ¥ 27 Ã¥r. Siden vi blev fÊrdige pÃ¥ det BlÃ¥ Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid pÃ¥ Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOGâs. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. PÃ¥ vores hjemmeside sÊlger vi merchandise. Vi ses derinde :o)
BrobÞlvej 8B, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
- info@triergaming.dk
- triergaming.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 36ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God og hurtigt service ðªðœ
Defekt LED lampe
D. 12/04 sendte jeg denne e-mail til Triergaming:
"Min sÞn har i julen 2022, fået en LED lampe fra jer i julegave.
Det viser sig dog, at den er defekt. Den kommer med en hÞj hyletone, når man tÊnder lampen. Uanset om den er tilsluttet USB via computer eller USB brick til 230v.
Hvad gÞr vi her fra?"
Jeg har endnu ikke modtaget noget svar. Det synes jeg er for dårligt, i forhold til hvad jeres produkter koster.
Hurtig levering
Hurtig levering. StÞrrelsen på t-shirt passer som den skal og kvaliteten er fin.
KÞbte en led-lampe til julegave 2022
KÞbte en led-lampe til julegave 2022, desvÊrre defekt. Sendte den retur (via returlabel). Fik lampen tilbage âden fejler ikke nogetâ. Den virker stadig ikke - har sendt mails i 2 uger nu uden svar. Skuffet 9-Ã¥rig sÞn der er stor trier-fan. Rigtig Þv at deres kundeservice er sÃ¥ elendig/ikke eksisterende.
Usmageligt at i uploader videoer pÃ¥âŠ
Usmageligt at i uploader videoer på youtube kids 1-4 år og laver direkte reklame til bÞrn i den alder "brug penge på triergaming så får i xx i minecraft" "sig til jeres forÊldre at de skal bruge penge på triergaming"
Husk at lÊs markedsfÞringslovens § 6, stk. 4.
Hurtig levering
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
23. januar henvendte vi os om muligheden for at få byttet en julegave. Der kom autosvar samme dag: Tak for din henvendelse. Vi svarer på den hurtigst muligt.
19. februar havde vi intet hÞrt og rykkede for svar. I dag er det den 21. marts og stadig ikke en lyd fra Triergaming.
Utroligt hvor dårligt man kan behandle forÊldrene, hvis bare ungerne er glade. De spekulerer heldigvis ikke over, hvad de voksne må slås med. Sikke en måde at drive forretning på.
Bestilte en bamse og en cap d 28 feb
Bestilte en bamse og en cap d 28 feb, modtager en cap med dårlig syningen d 3 marts,får svar d 6 marts, svarer dog fÞrst d 9 marts med billeder ( der er sket en del bare i år, så har ikke lige haft tiden og overskudet fÞr ) har stadig ikke fået svar og har også skrevet mail til dem d 15 marts og venter stadig svar..
Super service
Fin og god handel
Hurtig og effektiv levering af en vareâŠ
Hurtig og effektiv levering af en vare der gÞr lykke hos barnebarnet
Mine drenge er helt vilde med trÞjerne
Mine drenge er helt vilde med trÞjerne, vi har kÞbt - og den guldmÞnt, kort og slik der fulgte med. Hurtig levering.
Hurtig levering og nem at bestille pÃ¥âŠ
Hurtig levering og nem at bestille på jeres side , må dog nok sige jeg er skuffet over jeg bestiller to drengetÞjer i to forskellige stÞrrelser og så får man kun en Trier mÞnt , efter jeg er bedste til to drenge må jeg jo desvÊrre skuffe den ene og det bryder jeg mig ikke om vh Hanne
Glad trods lidt problemer
Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nÃ¥ og vÊre her inden weekenden, da den skulle bruges som fÞdselsdagsgave til min lillebror. - grundet jeg intet trackingnr havde modtaget hverken fra dem eller gls, hvilket jeg fÞrst kunne se pÃ¥ gls appen fredagð
Alt i alt, kan kÞb fra hjemmesiden anbefales.. da jeg har modtaget den vare jeg bestilte, hvor der var autograf, en guldmÞnt og et par blocher
Super nemt og hurtig behandling
Super nemt og hurtig behandling. 3 dage og gaven var leveret. Tak.
Hyggeligt tÊnkt med bolcherne i pakkenâŠ
Hyggeligt tÊnkt med bolcherne i pakken en af hver jeres farver. Bluser var super fin og blÞd
Hurtig behandling og levering.
Hurtig behandling og levering.
Flotte og sjove produkter som vores sÞn elsker, og endda med en lille hilsen og mÞnt.
Ingen kontakt trods utallige forsÞg.
Jeg har kontaktet Jer et utal af gange på telefon (har kun mÞdt en telefonsvarer om, at I ikke er ved telefonen) samt flere gange på mail. Jeg har bestilt en trÞje til min sÞn. I har sendt den forkerte trÞje, i en forkert stÞrrelse - og faktureret prisen for den trÞje vi egentlig har bestilt, men som er dyrere end den, I har sendt.
Alt gik som forventet
Varen var i den kvalitet jeg havde forventet og den kom som lovet til tiden.