Trimmeriet レビュー 379

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig fænomenal oplevelse med Trimmeriet. Jeg købte deres greenkeeper tilbage i 2023 og har været enormt glad for den. Produktet virker til UG og har nemt at have med at gøre. Den begynd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv kundeservice Jeg henvendte mig skriftligt søndag om et defekt produkt. Fik et fornuftigt maskinsvar med det samme, og mandag morgen besked fra kundeservice om at de havde set min... もっと見る

企業情報

1. 理髪用品店

当該企業による記述

Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!

4.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig fænomenal oplevelse med…

Den begyndte dog her, primo 2026, ikke at ville oplade længere. Derfor skrev jeg til dem og hørte om de kunne give en god pris på en ny maskine (som goodwill til tidligere kunder), da opladeren ikke fejlede noget.

Jeg fik hurtigt og professionelt svar fra Sophia, som noterede mig om at garantien var udløbet, men at hun lige vil kigge på det. Hun vendte så retur og sagde at hun var i sit gavmilde hjørne, og sendte så en hel ny maskine, inkl. oplader og det hele U/B.

Se det er kundeservice på et ekstraordinært højt niveau, når jeg nu allerede givet udtryk for at jeg gerne vil købe en ny. :-)

6 ud af 5 stjerner herfra - både på produkt og kundeservice!

2026年3月9日

Hurtig og effektiv kundeservice

Hurtig og effektiv kundeservice

Jeg henvendte mig skriftligt søndag om et defekt produkt. Fik et fornuftigt maskinsvar med det samme, og mandag morgen besked fra kundeservice om at de havde set min besked, og løst mit problem.

2026年2月2日

Ny trimmer

Min gamle maskine gik i stykker og kundeservice var søde til at sende en ny selvom det var et stykke tid siden jeg havde købt den første

2025年11月9日

Fremragende kundeservice!

Fremragende kundeservice!
Har været rigtig glad for Greenkeeper trimmer, men fik problemer med at den mistede batteri alt for hurtig. Skrev til kundeservice som reagerede hurtigt og efter at have gennemgået en tilsendt video sendte os en ny trimmer. Det er super service!

2026年1月26日

Kundeservice i top!

Min maskine begyndte pludselig at sige en meget høj lyd ved brug. Jeg skrev til kundeservice og fik fat i Sophia, som hurtigt løste problemet ved at sende mig en ny maskine.

2026年1月6日

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg oplevede et problem med min trimmer, som pludselig mistede strøm, og hvor hovedet var gået fra hinanden. Hele forløbet blev håndteret super professionelt og hurtigt.
En særlig stor tak til Sophia, som var enormt hjælpsom, imødekommende og løsningsorienteret hele vejen igennem. Kommunikationen var klar, venlig og effektiv, og jeg følte mig virkelig godt behandlet som kunde.
Det er sjældent, man oplever så god kundeservice i dag. Kæmpe anbefaling herfra.

2025年12月30日

God og hurtig kundeservice

Min trimmer tabte efter 1 år sin styrke. Jeg skrev til Trimmeriet hvor Spohia hurtigt svarede retur. Send lige et par billeder evt. en video så kigger jeg på det. Dagen efter modtog jeg mail fra Sophia. Det ser ikke så godt ud. Vi sender dig en ny.
Ikke så meget snak. God og hurtigt kundeservice

2025年12月15日
5つ星のうち2の評価

Jeg har fået sådan en g3 trimmer i…

Jeg har fået sådan en g3 trimmer i gave, og den virker til at være i rigtigt god kvalitet,og god størrelse, mit problem er at under en forsigtig babering af nedre regioner, der klippede den i huden 2 gange, trods jeg fulgte vejliedning, som er det samme som sund fornuft, skiftede kun til denne trimmer pga af den gode omtale på internettet, men vender desværre tilbage til min gamle, super fedt produkt, men for MIG virker den ikke efter hensigten

2025年12月25日
5つ星のうち5の評価

Jeg har lige bestilt igen

Jeg har lige bestilt igen, efter 3 år (glemte den i badet og tabte den en del) men den holdte 3 år. Den har fået nicket mig få gange men det er intet. (Jeg fandt den via min kæreste)
Den gang bestilte jeg pakke (som jeg har nu) med to extra blade, og som sagdt… det hele holdte 3 år, og min kæreste har også brugt den

2025年12月21日

Trustpilot エクスペリエンス