Ãr supernöjd. Att kunna vÀlja mellan ljudbok och pod nÀr jag pendlar Àr en lyx! Att sedan dÃ¥ en steaming tjÀnst som bonus Àr ett stort plus.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som mÃ¥nga andra skriver sÃ¥ kör dom med rena bedrÀgerier. Tog en "gratismÃ¥nads" prenumeration 31/3 2026, avslutade prenumerationen 3/4 2026. Jag har till och med fÃ¥tt ett bekrÀftelsemail frÃ¥n dom att... ãã£ãšèŠã
Varning!! Blev lurad att signa en gratis testperiod pÃ¥ viaplay, men kunde inte logga in via dem vilket jag mailade om. Nu kom en faktura pÃ¥ 184krð¡ Jag kommer ta det till ARN sÃ¥ dom inte lurar fler... ãã£ãšèŠã
VÀldigt bra tjÀnst för ett bra pris, dÀremot skulle tjÀnsten kunna vara bÀttre med Viaplay total och Storytel unlimited
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Trippel.se Àr ett unikt samarbete mellan Podme, Storytel och Viaplay, som ger dig tillgång till ett omfattande utbud av tjÀnster. Genom att kombinera dessa plattformar får du möjlighet att njuta av ett brett spektrum av underhållning, inklusive filmer, serier, ljudböcker och poddar.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- trippel.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 35ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Som mÃ¥nga andra skriver sÃ¥ kör dom medâŠ
Som många andra skriver så kör dom med rena bedrÀgerier. Tog en "gratismånads" prenumeration 31/3 2026, avslutade prenumerationen 3/4 2026. Jag har till och med fått ett bekrÀftelsemail från dom att min prenumeration Àr uppsagd. Trots det så försöker dom få pengar från mig via Klarna. Har tagit tag i detta nu och förvÀntar mig en snabb korrigering från deras sida. Klarna hjÀlpte mig med allt som jag skulle göra, dom får
ðïžðïžðïžðïžðïž frÃ¥n mig.
Varning!
Jag kommer ta det till ARN så dom inte lurar fler personer.
Positiva kommenterar kommer nog tyvÀrr ifrÃ¥n dem sjÀlvað
VARNING
VARNING! BedrÀgeri. Utlovar fri prövoperiod men det Àr det inte alls. Omöjligt att sÀga upp. Kraftig avrådan.

Trippel ããã®åç
Bra pris på viaplay total
Wow helt otroligt.
Ãr supernöjd
Ãr supernöjd.
Att kunna vÀlja mellan ljudbok och pod nÀr jag pendlar Àr en lyx!
Att sedan då en steaming tjÀnst som bonus Àr ett stort plus.
Ãntligen en bundle man vill ha!
Ãntligen en bundle man vill ha!
Förstår inte vad folk pratar om
Förstår inte vad folk pratar om. Tre tjÀnst i ett!
Super erbjudande
Super erbjudande, fick det genom apotek som bonus på köpet!
Fick som mÃ¥nga andra ett erbjudande viaâŠ
Fick som många andra ett erbjudande via Apotea. UppsÀgning accepterades men får Àndå betala månadsavgift.
Det Àr detta företaget tjÀnar på.
LÀgg hellre dina pengar direkt på de tjÀnster du vill ha.
Jag fick en provperiod via apotea på 30 dagar, men har debiterats fortsatt trots uppsÀgning
Jag fick en provperiod via apotea på 30 dagar. Jag sa upp min provperiod den 6 mars, inom dessa 30 dagar. Döm av min förvåning nÀr jag mÀrker att trippel har dragit 183 kr både i mars och april trots att jag sagt upp avtalet inom min provperiod.
Se upp för detta företag! Det verkar vara många som får problem trots att man gör rÀtt.
Edit maj 2026: Jag kontaktade Trippel via e-post i mitten av april och bad om att få återbetalning för mars och/eller april, då jag inte har nyttjat tjÀnsten sedan 6 mars då jag sa upp den. De kunde se att jag inte anvÀnt tjÀnsten men tyvÀrr kunde de inte hjÀlpa mig med återbetalning.
Jag avråder starkt från att anvÀnda gratistjÀnsten från trippel. Om ni Àndå vÀljer att göra det, mejla support i god tid och sÀg upp abonnemanget, blocka kreditbetalningar hos Klarna och ta Àven en skÀrmdump nÀr ni sÀger upp gratisperioden så att ni har bevisen på er sida.

Faktura strategi
Signade upp för testperiod men fick ingen bekrÀftelse på hur lÀnge provperioden gÀllde eller att prenumerationen skulle fortlöpa. Sade upp abonnemanget någon timme efter de mejlade om att prenumerationen nu var permanent och frågade om han hade möjlighet att cancellera fakturan eftersom jag inte anvÀnt tjÀnsten och inte vetat om nÀr testperioden slutade pga ingen orderbekrÀftelse,men det fanns ingen gnutta förståelse. Uppenbart att detta Àr en strategi! Tråkigt
Ska vara gratis men tar betalt
Man får en kampanjkod nÀr man handlar ifrån en hemsida. DÀr man får Trippel kostnadsfritt 1 månad. Rena skitsnacket de drar pengar direkt ifrån ditt konto 183kr.
Gå inte på detta bluff-koder som kommer nÀr ni handlar något. Går ej att kontakta dessa heller.
Erbjudandet Àr falskt
Erbjudande via apotea dÀr man skulle få 30 dagar gratis och ingen bindningstid.
NÀr jag skulle aktivera erbjudandet står det 12 månader bindningstid.
Aktiverade aldrig erbjudandet och kontaktade kundtjÀnst direkt.
De nekade mig att avbryta erbjudandet och började sedan dra pengar direkt och påstår nu att jag aldrig ens hade 30 dagar gratis.
Sedan slutat de svara på mejl.
Har anmÀlt till Klarna, KO och ARN
BedrÀgeri hela vÀgen
BedrÀgeri hela vÀgen. Jag har inte tecknat något alls då jag har allt hos Telia redan. Men nu kommer en faktura på Klarna från ingenstans. Jag klickade bort annonsen och aldrig anvÀnt abonnemanget. Rent skitsnack och bedrÀgeri. Kommer polisanmÀla

Trippel ããã®åç
30 minutes, free coupon, 165 SEK.
30 minutes on total at Trippel.se to cancel automatic membership and invoice of 165 SEK!
I only went to check a free coupon, which I did not use. And only was on website for 30 minutes to unregister myself as they automatically register you, since you can only login with Klarna.
Fraud and Bullies hiding behind email address.
update: Do not believe Trippel when they say âreach out to us.â I wrote this review after they kept refusing to answer my questions. Instead, they blamed me in their every message.
They also gave false information to Klarna, even though their own evidence showed the truth.
Trippel.se only fixed their illegal invoice five minutes after they were reported to Konsumentverket.
Please be careful. Trippel will try to charge you for free coupons. They know this is illegal, and this is what they try to do to me.

Varning!!!!!!
Sa upp detta efter bara några dagar för det funkade inte med något, men jag måste Àndå betala 189:-/månad , inget svar om hur lÀnge, dålig hjÀlp, kÀnner sig Totalt grund lurad,betala varje månad på nåt som inte fungerar Àr hemskt lömskt. Varnar för detta!!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ