Trippel レビュー 73

TrustScore 5段階評価の3

2.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Är supernöjd. Att kunna välja mellan ljudbok och pod när jag pendlar är en lyx! Att sedan då en steaming tjänst som bonus är ett stort plus.

5つ星のうち1の評価

Som många andra skriver så kör dom med rena bedrägerier. Tog en "gratismånads" prenumeration 31/3 2026, avslutade prenumerationen 3/4 2026. Jag har till och med fått ett bekräftelsemail från dom att... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Varning!! Blev lurad att signa en gratis testperiod på viaplay, men kunde inte logga in via dem vilket jag mailade om. Nu kom en faktura på 184kr😡 Jag kommer ta det till ARN så dom inte lurar fler... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Väldigt bra tjänst för ett bra pris, däremot skulle tjänsten kunna vara bättre med Viaplay total och Storytel unlimited

企業が回答しました

企業情報

当該企業による記述

Trippel.se är ett unikt samarbete mellan Podme, Storytel och Viaplay, som ger dig tillgång till ett omfattande utbud av tjänster. Genom att kombinera dessa plattformar får du möjlighet att njuta av ett brett spektrum av underhållning, inklusive filmer, serier, ljudböcker och poddar.

2.9

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Trevliga och snabba svar

Trevliga och snabba svar. De ger ett professionellt intryck och jag kan med trygghet rekommendera vidare!

Hej William,

Tack för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva och blir glada över att du känner dig trygg med vår support.

Bra tjänst!

Det går väl an.

Hej Alexander,

Tack för din feedback! Kul att höra att tjänsten fungerar för dig. Vi jobbar på att göra det ännu bättre varje dag.

Premium deal!

Trippel からの回答

Tack för din feedback! Kul att du gillar vår premiumdeal. Vi jobbar på att göra den ännu bättre!

Jättebra tjänst!

Jättebra tjänst!

2025年10月14日

Hej Anna,

Tack för din feedback! Vi blir glada av att höra att du är nöjd med tjänsten 😁.

Toppen

Toppen tjänst för schysst pris! Användarvänligheten är riktigt fin.

2025年10月14日

Hej Samer!

Tack för dina fina ord! Vi blir glada av att höra att du uppskattar tjänsten, priset och användarvänligheten.

Riktigt bra erbjudande

Riktigt bra erbjudande! Alla tjänster jag behöver till ett bra pris 🏆

2025年10月10日

Hej John,

Tack för din feedback! Kul att höra att vårt erbjudande täcker allt du behöver och till ett pris som känns bra 🎉.

5つ星のうち4の評価

Väldigt bra tjänst för ett bra pris

2025年10月12日

Trippel からの回答

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar dina synpunkter och tar gärna med oss dina önskemål om Viaplay Total och Storytel Unlimited för framtida förbättringar.

Felaktigt debitering krediterad

Beloppet har krediterats och Trippel bett om ursäkt. Deras rutiner kommer att uppdateras för att undvika att det som hände mig inte upprepas och drabbar andra. Frågan är således utagerad.

Lurendrejeri Tog 30 dagar gratis. Fri uppsägning Kortet skulle testdebiteras och sedan återbetalas direkt Görs inte Inget kvitto per mail. Ingen respons från kundtjänst trots flera mail InGa andra kontaktvägar. Klarna tar inget ansvar för att man administrerar lurendrejeriet VARNING!

Trippel からの回答

Tack för att du uppmärksammade felet hos oss. Vi uppskattar verkligen din feedback och att du tagit dig tid att dela din upplevelse, eftersom det hjälper oss att förbättra våra rutiner och säkerställa att liknande situationer undviks i framtiden.

VARNING!!!

Jag avslutade kontot i tid. Ändå drar Trippel pengar från mitt konto. Det verkar som de har satt detta i system att erbjuda ett bra erbjudande för att sedan säga att man inte säger upp avtalet i tid och sedan dra pengar. Avårder starkt från detta bluffföretag!

Trippel からの回答

Tack för din feedback, Matilda.

Vi beklagar verkligen att du känner dig lurad och att du haft en negativ upplevelse, det är absolut inte vår intention.

Vi vill klargöra att vi säljer en prenumerationstjänst utan bindningstid som automatiskt förnyas varje månad. Enligt våra villkor, som man godkänner vid registrering, måste en uppsägning av kontot göras innan nästa debitering sker för att undvika att bli debiterad för den kommande perioden.

Vi kan se i vårt system att ditt konto tyvärr inte avslutades i tid före din nästa planerade betalningsdag. Det är därför du har blivit debiterad. Systemet drar alltså inte pengar efter en avslutad prenumeration, utan betalningen har skett eftersom kontot fortfarande var aktivt när debiteringen gjordes.

RAKT AV SCAM!!!!!

RAKT AV SCAM!!!!!! Går inte säga upp prenumerationen, sidan står bara och laddar. Sen när man kontaktar dom samma dag för att det går över till ny månad så vägrar dom ta ansvar och återbetala. Hörde mig runt efter detta och har flera vänner som säger att dom upplevt exakt samma sak.

Trippel からの回答

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med att avsluta ditt abonnemang. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar sådana situationer på stort allvar och vill gärna hjälpa dig att lösa det.

Kontakta oss gärna direkt så kan vi gå igenom ditt abonnemang och säkerställa att allt hanteras korrekt.

Bluff!

Bluff! Det går inte att avsluta prenumerationen. Ingenting på hemsidan fungerar och det går inte få kontakt med dom. Använd absolut inte trippel! 😡

2025年10月8日

Lurendrejeri

Lurendrejeri!
Har sagt upp abonemanget, men drar ändå pengar och vägrar att svara!
Och nu anmäler trippel inlägget. Fy faro så oseriöst och vilket blufföretag. Håll er borta!
Det är vidare uppenbart att trippel själv skriver positiva omdömen på denna sida. Jag tycker trustpilot ska granska detta. Inte ok!

2025年10月7日

Varning för Trippel.se

Jag vill varna er för att använda Trippel.se. För det första är det otydligt hur man kommer i kontakt med dem. Jag skulle avsluta mitt abonnemang och letade fram och tillbaka. Gjorde sedan som det stod när jag väl hittade informationen. Det visade sig sedan att jag loggat in och på det sättet utan min vetskap och förståelse påbörjat en ny period! som jag sedan avslutat. Hur seriöst är det!!!! Jag försökte prata med Klarna som hänvisade till supporten hos Trippel. Där säger dom att jag måste betala. Så jag får alltså betala för något för att avsluta!!!!

2025年8月4日
5つ星のうち1の評価

De påstod de hade Testa på gratis en…

De påstod de hade Testa på gratis en månad som Student/ Mecenat. Deras hemsida visar en Bild att man måste Säga upp Abonnemang En dag Innan du beställde tjänsten. De vägrar ge mig gratis månad då jag trodde jag sa upp i god tid. Får nu betala och de vägrar mejla tillbaka / ingen empati och det dras varje månad fast jag avslutat tjänsten! Har på bild! På Mina Sidor! TA KORT NI ANDRA! De utnyttjar givetvis ARN Regler! En viss summa innan det är lönsamt att skicka in ärende till dem! MAO de dra tills det överskrider några månader! DU BLIR ALDRIG AV MED DEM NÄR DU VILL AVSLUTA ABONNEMANG!! DÅLIG MARKNADSFÖRING FÖR VIASAT!

2025年8月15日

Trustpilot エクスペリエンス