Trippel レビュー 73

TrustScore 5段階評価の3

2.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Är supernöjd. Att kunna välja mellan ljudbok och pod när jag pendlar är en lyx! Att sedan då en steaming tjänst som bonus är ett stort plus.

5つ星のうち1の評価

Som många andra skriver så kör dom med rena bedrägerier. Tog en "gratismånads" prenumeration 31/3 2026, avslutade prenumerationen 3/4 2026. Jag har till och med fått ett bekräftelsemail från dom att... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Varning!! Blev lurad att signa en gratis testperiod på viaplay, men kunde inte logga in via dem vilket jag mailade om. Nu kom en faktura på 184kr😡 Jag kommer ta det till ARN så dom inte lurar fler... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Väldigt bra tjänst för ett bra pris, däremot skulle tjänsten kunna vara bättre med Viaplay total och Storytel unlimited

企業が回答しました

企業情報

当該企業による記述

Trippel.se är ett unikt samarbete mellan Podme, Storytel och Viaplay, som ger dig tillgång till ett omfattande utbud av tjänster. Genom att kombinera dessa plattformar får du möjlighet att njuta av ett brett spektrum av underhållning, inklusive filmer, serier, ljudböcker och poddar.

2.9

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Debiterar för veckor innan.

Min vuxna dotter och jag tänker ibland likadant. Hon startar en trippel i januari och berättar glatt för mig. Det visade sig att jag gjort samma dagen innan så hon säger upp sin. Alltså inom 48tim från signering. Hon har aldrig aktiverat något! Ändå kom faktura på 189kr (tiden den gällde var från mitten december)! Som dom vägrar riva fakturan så sa jag upp mitt konto, vill inte ha med dom att göra. De säger att hon tidigare haft ett Viaplay och därför inte får testa gratis i 30dagar. Därtill säger dom att de haft kostnader som hon har inloggning på Netflix… ett konto via Telia som startades i oktober. Så oseriöst, otrevliga och sena med svaren. Det tar dagar/veckor mellan svaren så hållit på med mailkorrespond sedan 14/1 till idag och ingen lösning mer än betala.

2026年2月19日

Oseriös/ bedrägeri

Jag tecknade ett prova på abonnemang hos Trippel.se den 18 januari och avslutade det den 17 februari, alltså inom 30 dagar. Trots detta blev jag debiterad 189 kr.
Avslutet gav en otydlig bekräftelse som såg ut som ett nytt köp, vilket skapade förvirring. Kundupplevelsen upplevs som vilseledande och jag anser att debiteringen saknar grund.
Rekommenderas inte. Kundtjänst vill inte lösa.

2026年2月18日

Trippel からの回答

Tack för att du kontaktar oss. Vi beklagar att du upplever att vår bekräftelse var otydlig och att debiteringen känns felaktig.

Enligt våra rutiner ska en uppsägning inom provperioden stoppa framtida kostnader. Om du avslutade den 17 februari och ändå blev debiterad 189 kr vill vi självklart undersöka om något tekniskt fel har uppstått eller om det skett ett missförstånd kring datum för periodens slut.

Vårt mål är aldrig att vara vilseledande. Vi vill gärna titta på din specifika logg. Vänligen kontakta oss.

Teamet på Trippel.se

Hade provperiod via dem

Hade provperiod via dem, försökte sedan avsluta den men det gick inte. Först när jag blivit debiterad för en månad gick det avsluta. Deras kundtjänst vägrar hjälpa till utan avsäger sig bara ansvar i nån form av upprepat svar som skickas mitt i natten. OSERIÖST!

2026年2月17日

Trippel からの回答

Vi beklagar att du upplevt svårigheter med att avsluta din provperiod och att vår kundtjänst inte levt upp till dina förväntningar. Det ska naturligtvis gå att avsluta ett medlemskap när som helst under provperioden direkt via våra system.

Vi vill gärna undersöka varför det inte fungerade för dig och varför du debiterades. Vänligen kontakta oss igen så att vi kan titta på din logg och korrigera eventuella felaktigheter. Att svar ibland skickas nattetid beror på att vi arbetar för att svara alla kunder så snabbt som möjligt, oavsett tid på dygnet.

Hedrar ej ångerrätten

Hedrar ej ångerrätten, trots att jag kontaktade dem direkt efter avtalet tecknades. Blev tvungen att betala en stor summa pengar, som dom vägrar återbetala.

2025年11月1日
5つ星のうち1の評価

Be very very careful with this company…

Be very very careful with this company the so called deal sounds good
but it’s really not !!
You vill end up paying 184kr per month that is WITH the 50% off and they will try to have you add to that amount !
(Via play directly you vill pay 169kr)
Så just a heads up !!
It’s not a deal it’s a steal your money !!

I just canceled my subscription with trippel as their customer service is not very customer friendly either!

2025年12月19日
5つ星のうち1の評価

Vääääldigt glad att jag kollade era…

Vääääldigt glad att jag kollade era recensioner först, jag hade en magkänsla och därför googlade jag trippel recensioner och fick fram tidigare kunders upplevelser. Inte en chans att jag använder mig av den "gratis" månaden. Ska också be coop ta bort dem från deras partner-erbjudanden.

2025年12月27日
5つ星のうち1の評価

Kuntjänst svarar inte om betalningar

Försökte avsluta mitt abonnemang på hemsidan som de hänvisade till, det gick inte (23/11). Efter ett väldigt utdraget mailande fram och tillbaka av kuntjänst sa de till slut att de avslutat abonnemanget (24/11).

Frågade då vad som händer med fakturan som förfaller över en månad framåt (28/12) då den fortfarande var aktiv och inget belopp hade ändrats. Gått en vecka nu utan svar eller ändringar av fakturan.

2025年11月24日

Bedrägeri

Bedrägeri

Dom följer ej sina egna villkor. Dom nekar ångerrätten.

2025年11月25日

Hej Selva,

Tråkigt att höra att du har haft en negativ upplevelse hos oss. Vi ser allvarligt på dina anklagelser då vi som bolag alltid strävar efter att följa gällande lagstiftning och våra egna avtalsvillkor, inklusive regler kring ångerrätt.

Då vi inte kan identifiera dig som kund baserat på ditt användarnamn här, och vi inte har fått något svar på vår förfrågan om mer information, har vi svårt att undersöka exakt vad som hänt i ditt specifika fall.

Vi nekar aldrig ångerrätt om de lagstadgade eller avtalsenliga kraven är uppfyllda. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt på så att vi kan se över ditt ärende och reda ut eventuella missförstånd.

Teamet på Trippel.se

Riktigt otrevlig support

Riktigt otrevlig support

2025年10月27日

Trippel からの回答

Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte upplevde vår support som hjälpsam. Vi strävar alltid efter att ge snabb och vänlig hjälp, och det är tråkigt att vi inte levde upp till det denna gång.

Bra grejer

Bra grejer, man får vad man betalar för.

2025年10月16日

Hej Tobias,

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med upplevelsen och priset.

5つ星のうち5の評価

Riktig nice att kunna få allt i ett…

Riktig nice att kunna få allt i ett paket och enkelt att komma igång!

2025年10月16日

Trippel からの回答

Tack för din härliga feedback! Vi blir glada av att höra att du uppskattar vårt allt-i-ett-paket och att det är enkelt att komma igång.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。