ZarezerwowaÅam przelot z Madery do Berlina w dniu 19/11 zaÅ rezerwacji dokonaÅam w dniu 12 kwietnia!!!!!!!! dostaÅam oczywiÅcie fakturÄ za zakup biletów i kaskÄ z konta ÅciÄ gnÄli tego samego dnia. Do... ãã£ãšèŠã
bardzo pozytywnie oceniam zaÅatwienie kupna biletów . Zakup przebiegÅ szybko i sprawnie. Przekazywane informacje przez Tripsta przydatne i pomagajÄ ce podjÄ Ä szybkÄ decyzjÄ. Mam jednak pytanie, czy dla... ãã£ãšèŠã
Rewelacyjnie :) KupiÅam bilet i po otrzymaniu potwierdzenia okazaÅo siÄ, ÅŒe pomyliÅam siÄ o 2 miesiÄ ce z datÄ powrotu. Po telefonicznej rozmowie otrzymaÅam zwrot caÅej kwoty na konto w ciÄ gu kilku go... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tripsta miaÅo najkorzystniejszÄ ofertÄâŠ
Tripsta miaÅo najkorzystniejszÄ ofertÄ - jedyny minus to taki, ÅŒe serwis mnie wyrzuciÅ parÄ razy. Trzeba byÅo wielokrotnie wracaÄ na stronÄ i do lotu.
bardzo pomocne problemy zâŠ
bardzo pomocne problemy z pÅatnosciamikartÄ debetowa
okazja
Bilet ponad 100 pln taÅszy niÅŒ na stronie LOT. Transakcja ok, brakowaÅo mi tylko moÅŒliwÅci dokupienia dodatkowego bagaÅŒu.
Przyjazna strona ekspresowa rezerwacja:)
Bardzo przyjazna strona i Åatwa w obsÅudze. Ekspresowy czas od momentu potwierdzenia rezerwacji do otrzymania biletów na maila - 2 minuty:) Serdecznie polecam
CzujÄ sie oszukany
CzujÄ sie oszukany. W pÅatnoÅci kartÄ
pojawiÅa siÄ opcja ,ÅŒe gdy pÅace VISA DEBIT to kwota jest -40 zÅ, czyli o tyle mniejsza jest kwota koÅcowa. Specjalnie zmieniÅem limity na tej karcie, bo zwykle pÅacÄ inna kartÄ
kredytowÄ
. I nic. Okazuje siÄ ÅŒe ulgi nie byÅo, co wiÄcej gdybym pÅaciÅ zwykÅÄ
kartÄ
to kwota prawdopodobnie zmnieszyÅaby siÄ o 40 zÅ.
JeÅli kwota siÄ zwiÄksza to powinen byÄ "+" a nie "-".
Fatalnie!!
Fatalnie!!! Kontakt telefoniczny moÅŒliwy tylko wtedy gdy masz numer rezewacji, której potwierdzenia nie wysÅali na adres mail, za to proÅbe o opinie przysÅali w jednej sekundzie. Wszelkie proÅby wysÅane przez arkusz ze strony o wysÅanie tego numeru nie przyniosÅy ÅŒadnego skutku. NIEPOLECAM!
Nie dostaÅem emaila z rezerwacjÄ
MinÄÅy 24h od kupna biletów, a ja caÅy czas nie dostaÅem emaila z rezerwacjÄ .
ObsÅuga klienta wyÅÄ cznie w jÄzykuâŠ
ObsÅuga klienta wyÅÄ cznie w jÄzyku angielskim
Flight was booked without any issue.
Wszystko w porzÄ dku
cena okazaÅa siÄ o 40 pare zÅotychâŠ
cena okazaÅa siÄ o 40 pare zÅotych wiÄksza kiedy zmieniÅem metode pÅatnoÅci
Mam dylemat co do wystawienia opinii
Mam dylemat co do wystawienia opinii, poniewaÅŒ czekam na rozpatrzenie reklamacji. ZdarzyÅo mi siÄ podwójnie zapÅaciÄ za jeden z biletów i czekam na jakÄ kolwiek reakcjÄ na wysÅanego maila. Poza tym mam raczej dobre doÅwiadczenia z tym portalem, kilkukrotnie z ÅŒonÄ korzystaliÅmy juÅŒ z zakupów za ich poÅrednictwem.
Szybko Åatwo i intuicyjnie
Dodatkowo opÅata o której nie byÅo mowyâŠ
Dodatkowo opÅata o której nie byÅo mowy na stronie skyscanner
proces wybrania lotów i rezerwacji byÅâŠ
proces wybrania lotów i rezerwacji byŠszybki i klarowny, polecam
Bardzo nieczytelna forma zakupu biletu.
Bardzo nieczytelna forma zakupu biletu.
Nie wiadomo gdzie trzeba sie odprawic online, jaki bagaz byl zakupiony.
W przypadku zakupow duzej ilosci biletow na rozne kierunki jest to duzy problem.