ZarezerwowaÅam przelot z Madery do Berlina w dniu 19/11 zaÅ rezerwacji dokonaÅam w dniu 12 kwietnia!!!!!!!! dostaÅam oczywiÅcie fakturÄ za zakup biletów i kaskÄ z konta ÅciÄ gnÄli tego samego dnia. Do... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bardzo pozytywnie oceniam zaÅatwienie kupna biletów . Zakup przebiegÅ szybko i sprawnie. Przekazywane informacje przez Tripsta przydatne i pomagajÄ ce podjÄ Ä szybkÄ decyzjÄ. Mam jednak pytanie, czy dla... ãã£ãšèŠã
Mam dylemat co do wystawienia opinii, poniewaÅŒ czekam na rozpatrzenie reklamacji. ZdarzyÅo mi siÄ podwójnie zapÅaciÄ za jeden z biletów i czekam na jakÄ kolwiek reakcjÄ na wysÅanego maila. Poza tym mam... ãã£ãšèŠã
Rewelacyjnie :) KupiÅam bilet i po otrzymaniu potwierdzenia okazaÅo siÄ, ÅŒe pomyliÅam siÄ o 2 miesiÄ ce z datÄ powrotu. Po telefonicznej rozmowie otrzymaÅam zwrot caÅej kwoty na konto w ciÄ gu kilku go... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Szybko i wygodnie.
Åatwa rezerwacja ,duÅŒe opÅaty zaâŠ
Åatwa rezerwacja ,duÅŒe opÅaty za pÅacenie kartÄ
Odrzucanie karty kredytowej bez powoduâŠ
Odrzucanie karty kredytowej bez powodu za trzecim razem proba sie powiodla , yeees.
Dziekuje Bardzo
Dobre ceny biletu nie bylo trudnosci zâŠ
Dobre ceny biletu nie bylo trudnosci z jego zakupieniem
Wszystko w porzÄ dku
Wszystko w porzÄ dku - Polecam. Szkoda, ÅŒe karta VISA Debit jest droÅŒsza :)
Strona wprowadza klienta w bÅÄ d
NIE POLECAM. OMIJAÄ SZEROKIM ÅUKIEM!!! OSZUSCI
ZAMÃWIÅAM BILET PRZEZ TRIPSTA, DO TEJ PORY NIE DOSTAÅAM NA MAILA NUMERU REZERWACJI, KOMPLETNIE NIC, A WYLOT NA DRUGI DZIEÅ!!!! OCZYWIÅCIE PIENIÄDZE Z KONTA ZNIKLY I TO NIE MAÅA KWOTA. O JAKIMKOLWIEK KONTAKCIE NIE WSPOMNÄ. BRAK ODPOWIEDZI NA MAILE, DODZWONIÄ SIÄ NIE MOGÄ MIMO LICZNYCH PRÃB.
CYRK I MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM!!!! PROSZÄ UWAÅ»AÄ. A SPRAWÄ NA PEWNO SKIERUJE DO ODPOWIEDNICH SÅUÅ»B. Å»ÄDAM ZWROTU PIENIÄDZY.
Szybko,tanio,sprawnie
szybko,sprawnie,tanio,ok
ZERO KONTAKTU Z SERWISEM ,ZEROâŠ
ZERO KONTAKTU Z SERWISEM ,ZERO ODPOWIEDZI NA MEJLA ,NIE MOGE SPRAWDZIÄ NR BILETU ,NIE MOGE SPRAWDZIC POPRAWNOSCI I WIARYGODNOSCI KUPIONEGO I ZAPÅACONEGO BILETU ,SÅOWEM DRAMAT I DZIADOSTWO NIGDY JUZ NIE KUPIE TU BILETU JAKIES OSZUSTWO ZGÅASZAM SPRAWE NA POLICJE BO NIE BEDE PÅACIÅ I CZEKAÅ NA ÅASKAWY KONTAKT LUB CHOCBY ODP NA MEJLA NIE WSPOMNE O ZEROWYM KONTAKCIE TELEFONICZNYM ,DNO DNO DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadowolony klient
KoÅŒystam z usÅug tripsta.pl po raz 5 i zawsze jestem zadowolony z tych usÅug.
Do tej pory nie otrzymaÅem zwrotnegoâŠ
Do tej pory nie otrzymaÅem zwrotnego maila
Wszystko zgodnie z ofertÄ
Wszystko zgodnie z ofertÄ . Brak ukrytych opÅat. Jedyny minusik to fakt, ÅŒe bilety przychodzÄ na maila po ok 12 godzinach od zrobienia rezerwacji...
Ostrzegam! Nie rezerwuj tu!
ZapÅaciÅam za 2 bilety i ÅŒadnego odzewu. Jutro powinnam mieÄ odlot i chyba zostaÅam okradziona. 2 razy wysyÅaÅam zapytanie o rezerwacjÄ ale dostaje tylko potwierdzenie ÅŒe zaytanie otrzymali.
WyglÄ
da mi to na zÅodziejski przekrÄt i dzisiaj zgÅaszam sprawÄ na policjÄ.
Ostrzegam wszystkich przed tymi ludźmi!!!!!
where is my confirmation e-mail and whyâŠ
where is my confirmation e-mail and why do you dont took payment for a ticket?
Bez szaÅu
Mimo wyboru konkretnej kombinacji lotów na zewnÄtrznym serwisie musiaÅam jÄ
na nowo identyfikowaÄ w serwisie tripsta.
O wiele za duÅŒo maili otrzymywanych z tripsta po dokonaniu rezerwacji.
Przepraszam bardzo nie zadowolona nie âŠ
Przepraszam bardzo nie zadowolona nie mogÄ wylieczec 14.02.czekam na wizÄ,jak mam rezerwacie, ale firma nie chcÄ mnie nie zmieniÄ datÄ wylotu,nie wzruszyÄ pieniÄdzy. RezerwowaÅam przez Polski firmy a dostajÄ odpowiedzi na angielskim. To nie dobrze. ChoÄ na rezerwacie jest punkt zmieÅ datÄ albo anuluj
Welie raz pisaÅam i dzwoniÅam a odpowiedzi nie mam.
do 500zl zgubiÅam dzenki takim rezerwacjÄ
. WiÄc nie bÄdzie rezerwowaÄ w tej firmie. DziÄkujÄ
Pozdrawiam Antonina Kovalova.
Niezawodni
KupowaÅam bilet na Tripsta rok temu i w tym roku. Wszystko szybko, tanio i sprawnie. Polecam
CaÅy proces zakupowy przebiegÅ szybko i bez problemów.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã