trivago  レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

En hjemmeside hvor det ikke fungere,de produkter man køber,åbenbart ikke er brugbart når man ankommer til ens hotel. Fralægger sig ethvert ansvar selv om man har købt et produkt på deres hjemm... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, så var der ikke plads nok!!!😡 Jeg bookede en måneds ophold på hotel Easy planet i Patong Thailand i januar måned 2025 Under mit ophold på... もっと見る

企業情報

1. 旅行・休暇

当該企業による記述

Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens største online hotelsøgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig været lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besøgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde præcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og opererer i øjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 18

レビューを書く

Feil info angående hoteller

Trivago opplyser at hoteller har parkering og hundevennlig. Ved ankomst til det faktiske hotellet viser det seg gjentatte ganger at dette ikke stemmer. Dette er meget alvorlig og helt klar svindel. Kundeservice er fraværende.

2026年7月25日

Appen er en stor rod.

Appen er en stor rod.. Du kan hurtigt komme til at bestille flere hoteller da du ikke får en kvittering om stedet er bestilt eller ej... Det kan hurtigt blev en dyrt fornøjelse.. Jeg er blevet trukket for flere hoteller. Anbefaler stærkt booking.com Appen da du får kvittering både på mail og i Appen når du bestiller en hotel..

2026年7月17日
5つ星のうち1の評価

En hjemmeside hvor det ikke fungere,de…

Fralægger sig ethvert ansvar selv om man har købt et produkt på deres hjemmeside.

Engang trivago ALDRIG trivago igen.

Hvis jeg kunne 0 stjerne havde de fået det.

2026年6月11日

Trivago (Hotelpriser)

Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, så var der ikke plads nok!!!😡

Under mit ophold på hotellet (som bestemt ikke var “høj kvalitet” (jeg betalte 8000 danske kroner for opholdet ) tilbyder Trivago pludselig et ophold på en måned for ca. 3000 danske kroner!!!

En efterfølgende søgning på et tilsvarende ophold på samme hotel i begyndelsen af 2027 udbyder Trivago nu til ca, 35000 danske kroner!!!!!!

Forklaring ønskes !!!!!

2026年5月7日

Dreadful customer service

Not interested in resolving an issue once you have used the site to book something!! Will not alter my email address to my new one on their site even though I cannot simply re register with my new email as have a live booking for May which I would lose under a new account! Do not read my emails properly and 4 agents have so far given same email response to my new email address 🤬 will not book through them ever again! I have now resolved the issue directly with the hotel. No thanks at all to Trivago!!!

2026年4月28日
5つ星のうち1の評価

Trivago reklamer intensivt på tv

Trivago reklamer intensivt på tv! men den dårlige, generelle tilbagemelding fra kunderne, som tilsyneladende har brugt Trivago peger på, at de flest, der er bare lidt tilfredse er de samme, betalte overdrevne "skuespillere" der optræder i reklamerne, men store dummere smil...
Personligt rejser jeg en del, men kunne ALDRIG finde på, bruge Trivago.
Tv Reklamer er dyre og det er kunder der betaler for for de latterlige Reklamer, som konstant bliver gentaget og kun skaber en større irritation, som bliver underbygget af kundernes utilfredshed!

2026年3月7日

Absolut ikke billigere

Absolut ikke billigere. Hotellet som de henviste som det billigste kunne jeg få 300dkk billigere for en mejslet overnatning. Mere end 35% difference . Benyt ikke denne app

2026年2月28日

Hjernevask

På trods af total hjernevask må jeg konstatere, at Trivago reelt ikke er billigere - faktisk 20% dyrere end hotels.com på det testede hotel.
Totalt hjernevaskende bondefangeri

2026年2月27日

Meget dårlig

Meget dårlig. Bestilte 3 hotellrom da vi er stor familie. Alder på barna ble opplyst om ved bestilling men likevel ble deler av familien plassert i annet bygg. Barn og voksne kunne dermed ikke være i samme bygg. Annonsen til Trivago reklamerte med blant annet basseng, biljard og treningsrom. Ingenting av dette stemte. Bassenget var tomt for vann og permanent stengt, biljardbord hadde ikke kø'er eller kuler og bordplaten var løs. Treningsrom var stengt.
Tfivago responderer med at avvik kan skjed med midlertidig avvik som vedlikehold av f.eks basseng. Hotellet sier bassenget er permanent stengt og har vært det lenge.
Trivago prøver å vri seg unna og gir avvikende og lite respons.
Skremmende dårlig oppfølging.
Fy fy Trivago

2025年7月17日

Bookede hotel igennem Agoda på Trivago

Bookede hotel igennem Agoda på Trivago. Havde ønsket overnatning på Hotel Sønderborg kaserne til 2 personer. Havde også valgt én stor seng, men da bekræftigelsen så kommer står der 1 person og et enkeltværelse. Kan ikke få penge retur da den er ikke refunderbar, og Agoda er umulig at komme i kontakt med. De har kun en robot til kundeservice. Kasernen har været udsat for dette svindelnummer før, men kan desværre ikke hjælpe

2025年6月23日

Deres l...

Deres l.... reklame er så latterlig jeg ville til en hver tid vælge trivago fra alene på grund af deres lor.. reklame der gør folk dummere end de er.

2025年6月5日

Trustpilot エクスペリエンス