レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bruger hÃ¥rshampoo og balsam bar. Udover at jeg synes produkterne virker godt og dufter dejligt, har jeg ogsÃ¥ lagt mÊrke til at jeg ikke skal vaske mit lange hÃ¥r sÃ¥ ofte som fÞr, da det ikke klas... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Hurtig levering, og sÃ¥ var det bare SÅ SKØNT at bruge shampoo og balsam som bare er sÃ¥ lÊkre. Ville bare at jeg kunne have bestilt lemongras istedet for lavendel. Men det var ikke tilgÊngelig.

4.7

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

De helt rigtige produkter til mit hår og hovedbund.

Jeg har i 2 uger brugt lavendel shampoo og conditioner bars, og mit hÃ¥r er allerede nu sundere, mere glansfuldt og nemmere at holde. Og min hovedbund er langt mindre irritabel og klÞende. Jeg har skulderlangt krÞllet hÃ¥r, og disse produkter er de helt rigtige til mit hÃ¥r og hovedbund🀩

2026幎4月8日

Hurtig levering

2026幎3月17日

Fantastiske produkter og kundeservice

Jeg bruger hårshampoo og balsam bar.
Udover at jeg synes produkterne virker godt og dufter dejligt, har jeg også lagt mÊrke til at jeg ikke skal vaske mit lange hår så ofte som fÞr, da det ikke klasker sammen.
Kundeservicen er helt i top, sÞde mennesker og hurtig reaktion.

2026幎3月16日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har meget langt hÃ¥r og vil gerne passe pÃ¥ miljÞet 💚

Jeg har meget langt hår (ned over rumpen) og fÊldede en del. Derfor var jeg spÊndt på spÊndt på hvordan shampoo- og balsambar virkede på mit hår. Efter 3 gange, fÊlder jeg nÊsten ikke, der er meget få hår i min bÞrste efter brug. Håret er nemt at rede ud, og er dejlig blÞdt og levende. Men min stÞrste glÊde handler om alt det plastikaffald jeg undgår, og det samme gÊlder de miljÞmÊssige belastninger som alm. shampoo medvirker pga. unÞdvendige kemikalier. Jeg kommer helt klart til at fortsÊtte, og har også kÞbt et sÊt til min datter.
Tak fra mig og moder jord 💚

2026幎2月28日

Dejligt produkt

Dejligt produkt, jeg svÞmmer en del og har langt hår. Shampooen er lÊkker og dufter skÞnt. Balsamen har jeg det lidt sjovt med for det fÞles så anderledes end det jeg plejer at bruge, men jeg må sige mit hår er dejligt blÞdt

2026幎2月13日
5぀星のうち5の評䟡

Shampoobaren er et fint produkt

Shampoobaren er et fint produkt. Dufter godt og skummer dejligt.
Har ikke prÞvet balsam, da det ikke bruges til mit hår.
Varen kom hurtigt, pÊnt pakket ind. LÊkkert med en sÊbeholder til, endda uden beregning.

2026幎2月6日

Sikke en fantastisk service

Jeg har vÊret i skriftlig kontakt med True Danish. Ønskede, at fÃ¥ leveret balsam for at prÞve den, sÃ¥ jeg fremover kan fÃ¥ en med i min faste Shampoo levering. SÃ¥ fÃ¥r jeg tilsendt en gratis prÞve, og en rist til at lÊgge den pÃ¥. Wow, det virkelig fin service
Og så er deres produkter fantastiske, jeg er fast bruger. Dejligt ikke, at skulle ha' alt det plastik emballage mere.

2026幎2月10日

Fået blÞdere hår

Jeg hår meget tykt hår med en del grå hår i. Efter kemoterapi er mit hår blevet tÞrt og filtrer helt enormt. Shampoo og balsam bar virker til at gÞre mit hår blÞdere. Men tÊnker barerene bliver svÊre at håndtere, efterhånden som de bliver mindre.

2026幎2月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス