Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... ãã£ãšèŠã
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
geweldige ervaring zowel met de bezoring als met het ophalen. mensen zijn erg aardig. dankjullie wel hiervoor

TSN Groen ããã®åç
Er is uiteindelijk niet geleverd naar de verdieping. Waar dit eerder wel de bedoeling was.

TSN Groen ããã®åç
Vriendelijk en goede communicatie, op tijd,zorgvuldig en netjes binnen gebracht.

TSN Groen ããã®åç
Goede tracking en correcte levering door aardige, klantvriendelijke bezorgers.

TSN Groen ããã®åç
De heren ali en mohamed waren zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, en perfect op tijd , ik ben zeer tevreden over de bezorgers !!!

TSN Groen ããã®åç
Zeer goede communicatie; e-mail, sms en telefoon en geleverd zoals aangekondigd.

TSN Groen ããã®åç
Kledingkast levering 16 mei ( let wel de 1ste bezorgdata 11 Mei liep ook geheel mis) bezorgtijd 16 mei tussen 15:00 & 17:00u. Daar houd je dan rekening mee. En blijf je voor thuis.Om 23:00u ben ik maar gestop met het volgen vd chauffeur.. het is hooguit schandalig je word niet gebeld dat ze het niet gaan redden. Bezorgkosten betaald maar waarvoor? Vrije zaterdag naar de knoppe

TSN Groen ããã®åç
Gewoon een nette levering met aandacht voor het product
waren netjes op de afgesproken tijd
verder geen op of aanmerkingen!

TSN Groen ããã®åç
Eigenlijk altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

TSN Groen ããã®åç
Super service snel nette mensen. Gewoon top

TSN Groen ããã®åç
Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Keuze voor moment van bezorging was uitgebreid.
Kwartier voor aflevering werd ik nog netjes gebeld.
Bezorgers waren erg aardig en netjes en hebben de zware pakketten zelfs binnen neergezet.

TSN Groen ããã®åç
Goede bezorgdienst. Je wordt goed geïnformeerd wanneer de levering plaats zal vinden. Dit kwam ook overeen met de werkelijkheid. De bezorgers waren netjes en vriendelijk!

TSN Groen ããã®åç
Via IKEA ben ik bij deze partij terechtgekomen voor de levering van mijn keuken. Inmiddels zijn ze al twee keer langs geweest, maar beide keren zijn ze direct weer doorgereden omdat er een gedeelte van het straatwerk openligt en ze daardoor niet exact voor de deur konden stoppen.
Hierdoor ben ik inmiddels al twee dagen voor niets thuis gebleven. Ook de montage van de keuken is hierdoor al twee keer verplaatst, wat voor extra kosten en veel ongemak heeft gezorgd.
Daarnaast belooft het bedrijf telkens terug te bellen, maar dit gebeurt vervolgens niet. Uiteindelijk zit ik twee keer urenlang te wachten in een leeg pand zonder keuken, terwijl er alleen maar beloftes worden gedaan zonder daadwerkelijke oplossing.
Zeer teleurstellende service en totaal geen klantgerichtheid.

TSN Groen ããã®åç
Ik was zelf niet aanwezig tijdens het bezorgmoment, ik werd ruim van te voren netjes geïnformeerd over de aankomsttijd.
Persoon die aanwezig was op het afleveradres heeft de bezorgers als âvriendelijk en netjesâ omschreven.

TSN Groen ããã®åç
We werden een dag vooraf ingelicht via de mail hoe laat de bank geleverd zou worden, vlak voor tijd kregen we ook nog een telefoontje.
De oude bank is mee retour genomen en al het verpakkingsmateriaal ook!
Vriendelijke bezorgers :))

TSN Groen ããã®åç
Voorafgaande aan de bezorging is er aangegeven dat de buurt autovrij was en dat het laatste stuk per voet moest worden gedaan. Echter gaven de heren hier geen gehoor aan, waarop wij ze aansproken. Als antwoord kregen wij te horen dat dit makkelijker was. Door de capriolen van de chauffeur is vervolgens een deel van het pad in de wijk kapot gereden.

TSN Groen ããã®åç
Douchewand netjes op tijd geleverd. Op locatie vroeg ik vriendelijk of de twee heren konden helpen om de douchewand van 40 kg in de lift naar de 2e verdieping te zetten. Dat moest blijkbaar betaald worden. Tijd voor discussie was er wel (gratis) helpen helaas niet. Bedankt!

TSN Groen ããã®åç
Ik had vooraf wat vragen, bedrijf is goed te bereiken. En een goede professionele bezorging!

TSN Groen ããã®åç
Duidelijke communicatie mbt de aankomsttijd. En ook erg goed mee gedacht om de niet aangemelde retour mee te nemen!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã