Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... ãã£ãšèŠã
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super! Jongens die hard werken en van te voren bellen! Heel fijn!!

TSN Groen ããã®åç
Duidelijke en fijne communicatie via email en SMS. De bezorger belde netjes 20 minuten voor tijd dat hij onderweg was.

TSN Groen ããã®åç
Absolutely pathetic service from TSN Groen. I stayed home specifically for a large delivery, only to receive a notification claiming the driver "attempted delivery" and rang the doorbell. This is a blatant lie. Nobody rang the bell. It is clear that because my package is large and heavy, the delivery was ignored to save the driver the effort.
If you cannot handle large items, you shouldn't be in the delivery business. Avoid this company if you actually want your items to arrive.
Please don't reply to my comment that your delivery guy took a photo; indeed, they took a photo, but they did not ring the doorbell. Your customer service is also completely substandard and unhelpful.

TSN Groen ããã®åç
Online kunnen volgen waar de leverancier is, Omar en Ali waren hele vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Dikke prima!

TSN Groen ããã®åç
Duidelijk wanneer ze zouden komen en ze waren op tijd. Pakketje werd zelfs naar binnen gebracht

TSN Groen ããã®åç
Snelle levering. Bezorgers brachten zware dozen zelfs achterom en op de gewenste plek.

TSN Groen ããã®åç
Prima bezorging, netjes in de gang neergezet en vriendelijk

TSN Groen ããã®åç
De bezorger was supervriendelijk en belde precies zoals afgesproken van tevoren

TSN Groen ããã®åç
Fijne bezorgingsdienst. Hele nette en vriendelijke bezorgers! We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang (vanaf de afronding van de bestelling tot en met het moment van de aflevering). Je kon ook heel eenvoudig zelf een bezorgdatum kiezen. Op de dag zelf werden we ook steeds op de hoogte gehouden van het moment van aankomst en de bezorgers waren er precies op de verwachtte aankomsttijd. Ook erg mooi dat er met duurzame logistiek wordt gewerkt!

Prima service !
Deze vervoerder komt op tijd en de chauffeurs zijn heel aardig en behulpzaam. Top gasten !

TSN Groen ããã®åç
Super tevreden over de bezorging. Ik had een douchewand van glas besteld. Normaal wordt er bezorgd tot de begane grond. Ik woon op de eerste verdieping. De heren waren zo vriendelijk om de douchewand naar de 1e verdieping te brengen. Bedankt mannen; wat een topservice!

TSN Groen ããã®åç
Keurig nette aflevering binnen de genoemde tijd. Aardige behulpzame jongens, die zelfs het paket even voor mij naar boven brachten! Top service.

TSN Groen ããã®åç
Goede service, netjes naar de juiste ruimte gebracht ondanks de trappen en goed op de hoogte gehouden middels SMSs en telefoontje.

TSN Groen ããã®åç
Waren netjes op tijd. Belde 20 min van te voren waardoor je voldoende tijd had om thuis te komen/zijn.
Respectvolle benadering en keurig alles weer opgeruimd.

TSN Groen ããã®åç
Top mensen, hielpen om het helemaal tot binnen te brengen

TSN Groen ããã®åç
Had een kast besteld. Kast netjes door de bezorgers naar de 3e verdieping gebracht zonder lift. Ze gingen netjes om met me kast en werkte snel met z'n 2en. Erg tevreden

TSN Groen ããã®åç
Geweldige service! Alles verloopt snel en soepel, en ik word altijd vriendelijk en netjes geholpen. Echt top!

TSN Groen ããã®åç
Goede informatie mbt levering. Keurig op tijd en alles netjes afgeleverd. Vriendelijk personeel.

TSN Groen ããã®åç
Hele fijne, nette bezorgers. Complimenten! Namen zelfs nog wat oud karton mee van een levering die niet van hun was.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã