Het lukte de vervoerder niet om onze afspraak na te komen. Ik kreeg netjes een mailtje en een bedrag retour ivm het ongemak. Ik was blij verrast hiermee. Meteen gebeld om een nieuwe afspraak te maken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kwalitatief zeer goede en mooi afgewerkte tuinkussens in exact de kleur die ik wilde. Ook heel netjes in een grote doos geleverd. Qua bezorging zou ik wel graag vaker op de hoogte zijn gebrach... ãã£ãšèŠã
Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... ãã£ãšèŠã
De verzending klopte met de verwachte levertijd. Maar eenntussentijdse updat via de mail zou wel prettig zijn. Nu moest je eerst inloggen om de status te kunnen volgen.
äŒæ¥æ å ±
Tuinkussenstore ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten â wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Had al eerder besteld was toen snelleâŠ
Had al eerder besteld was toen snelle levering dus nu weer top bedrijf
Wat een drama!
Wat een drama. 4 kussensets besteld, 2 geleverd. Gebeld en fotoâs + ingevuld formulier gemaild. Daarna werd 1 kussenset geleverd. Weer gebeld en de gevraagde gegevens gemaild. Uiteindelijk (bijna twee maanden later!!) na meerdere telefoontjes, mails en een klacht op Instagram eindelijk de 4e kussenset ontvangen. Voor mij nóóit weer Etrias.
Tip: betaal altijd met VISA, dan is je aankoop verzekerd tegen dit soort ellende.
Ze houden zich aan de afspraken
Ze houden zich aan de afspraken. 1 kussen had wat vlekken en dat pakken ze professioneel op. Ik ben nog in afwachting van de actie.
Vlotte levering
2 hartman stoelen besteld was goedkoper dan elders en Vlotte levering.
Korting inschrijven nieuwsbrief
Tuinkussenstore geeft aan dat door je in te schrijven op de nieuwsbrief een 10% korting in het verschiet zit. Binnen enkele minuten wordt een code verstrekt. Uren verder nog steeds geen code. Ook met ander e-mailadres geprobeerd. Het lijkt erop dat men uit is op e-mailadres. Ik koop mijn spullen bij andere leverancier.
een mooie site
ze hebben veel en mooie producten dus keuze genoeg en daarbij ook een snelle levering is super gegaan
Van a tot z oké
Snelle levering, update van de stand van zaken, super goed verpakt zodat schade voorkomen wordt. Het was mijn eerste bestelling bij jullie en het was onmiddellijk een goede ervaring waarvoor dank
Snelle levering en prima product.
Dit was de eerste keer dat ik bij deâŠ
Dit was de eerste keer dat ik bij de Tuinkussenstore een product heb besteld en ik moet zeggen dat het me prima is bevallen. Het kussen was zeer netjes in plastic in een doos verpakt. De verzending was ook supersnel de middag ervoor besteld en de volgende dag afgeleverd door PostNL.Echt geweldig en voor herhaling vatbaar.
Snelle en correcte levering
Boven verwachtig snel geleverd
Zeer snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Wat wil je nog meer.
Ik had een vervangende tuinset hoes nogid en die vond ik hier voor de prijs die ik er voor wilde betalen. 'S avonds besteld en tot mijn verbazing de volgende dag geleverd.
Snelle levering en prima kussens
De kussens waren precies wat ik ervan had verwacht. Ondanks de drukte bij de bezorging (dagen voor kerst) werden deze kussens keurig op tijd geleverd. Boven verwachting!
eerst 6 andere kussens besteld waarvanâŠ
eerst 6 andere kussens besteld waarvan een kleur erg tegen viel. toen de rode erbij besteld binnen 1 dag in huis, hele mooie warme kleuf
Goede kwaliteit en supersnel bezorgd ððŒ
Alles is goed gedaan
Alles is goed gedaan, zeker snelle levering. Product precies wat we zochten, en dan zo betaalbaar, aanbeveling
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ