Kwalitatief zeer goede en mooi afgewerkte tuinkussens in exact de kleur die ik wilde. Ook heel netjes in een grote doos geleverd. Qua bezorging zou ik wel graag vaker op de hoogte zijn gebrach... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het lukte de vervoerder niet om onze afspraak na te komen. Ik kreeg netjes een mailtje en een bedrag retour ivm het ongemak. Ik was blij verrast hiermee. Meteen gebeld om een nieuwe afspraak te maken... ãã£ãšèŠã
Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... ãã£ãšèŠã
De verzending klopte met de verwachte levertijd. Maar eenntussentijdse updat via de mail zou wel prettig zijn. Nu moest je eerst inloggen om de status te kunnen volgen.
äŒæ¥æ å ±
Tuinkussenstore ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten â wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
eerst 6 andere kussens besteld waarvanâŠ
eerst 6 andere kussens besteld waarvan een kleur erg tegen viel. toen de rode erbij besteld binnen 1 dag in huis, hele mooie warme kleuf
Goede kwaliteit en supersnel bezorgd ððŒ
Alles is goed gedaan
Alles is goed gedaan, zeker snelle levering. Product precies wat we zochten, en dan zo betaalbaar, aanbeveling
Geen powerbank. Is besteld voor kado. Helaas blijkt dat de powerbank apart besteld/gekocht moest worden. Jammer dus niet bruikbaar
Geen powerbank
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Veel te late bezorging van u bestelling
4 werkdagen voor je de levering hebt is zeker 2 werkdagen te lang. Als je dus op een vrijdag namiddag besteld bekom je pakket pas donderdag. Dat is de traagste levering van een webshop die ik ooit gehad heb.

Snel geleverd!
Snel geleverd!
Volgende keer bestel ik weer bij tuinkussenstore.
Goed verzorgd
Aanrader!
Goede website, mooie producten, snelle levering, eenvoudig retourneren. Op en top!
Ik had 2 kussens besteld waarvan 1 bijâŠ
Ik had 2 kussens besteld waarvan 1 bij aankomst niet verpakt was. Het viel meteen op dat er draden uithingen en dat het gerepareerd was. Helaas ook nog met verkeerde kleur garen. Het kussen is ook niet de juiste maat, en kleiner dan het andere. Ok, dit kan gebeuren, maar ik ben nu al ruim 2 weken met de helpdesk bezig om tot een oplossing te komen. Ik wil graag mijn geld terug of een vervangend kussen. Dat is toch niet te veel gevraagd?

Super klantenservice
Super klantenservice! Het product wat wij hadden besteld paste niet en het inloggen lukte niet. Binnen 1 minuut nadat ik de klantenservice had gemaild had ik een retouretiket in de mail! Nu dus niet geslaagd, maar ik kom zeker terug!
Het lendenkussen werkt perfect!
Tuinkussens voor WMH stoelen
In de avond besteld. De volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit kussens. Goed verpakt. De kussens waren bedoeld voor onze WMH tuinstoelen en waren moeilijk verkrijgbaar. Maar hier hadden we ruime keuze.
Bezorging duurde langer & bezorging op ander adres
Bezorging duurde langer dan aangegeven. Daarnaast hadden we bewust een pakketpunt aangegeven, maar het pakket werd alsnog naar ons huisadres gestuurd.

Perfect
Alles ging uitstekend van het bestellen tot de levering en de kwaliteit
Snel en zeer goede service
Supersnelle levering
Hoes voor tuinbank 300x300 besteld op dag 1, dag 2 al in huis.
Heel tevreden over de Hoes.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ