I've worked with Turtle twice now. The team is fairly responsive + they have a good system for review / approval of comps. They work with high-quality products. So far, they have been able to make the... ãã£ãšèŠã
Probably the most private pier and fishing honey hole.. Bring your camper boat and never have a better experience... reasonable rates and only 5 star people.. Quiet and secure... Hate saying anything... ãã£ãšèŠã
LÞbetrÞje er super flot i designet, men ikke mindst rigtig god at have på, god som cykeltrÞje.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Turtle® creates custom-made merchandise collections with attention to quality, ethics and brand personality.
ÃbelÞgade 4, 1 sal, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- info@turtle.am
- turtleworkwear.com
Forrygende service og
Forrygende service og - vigtigere endnu - vanvittig lÊkker kvalitet på både crewneck og merino-pullover.
LÊkker kvalitet
LÊkker kvalitet, bÊredygtig produktion og rigtig god service :)
Hurtig levering
Hurtig levering, lÊkre produkter, god kvalitet!
Super god oplevelse at handle hosâŠ
Super god oplevelse at handle hos Turtle Workwear. Jeg har lÊnge efterspurgt produkter i Þkologiske og bÊredygtige kvaliteter, som samtidig er produceret i Europa. KÞbte bl.a. sweatshirts med print og en hvid t-shirt og begge dele lever fuldt ud op til mine forventninger - også efter flere vaske. Har handlet hos Turtle Workwear af flere omgange, og kommer naturligvis igen. Klar anbefaling herfra.
Perfekt!
Perfekt!
Havde bestilt en forkert stÞrrelse, og kort tid efter ankom en ny pakke med den rigtige stÞrrelse og en returseddel. Fede produkter fra en virksomhed, der sÊtter hÞje krav til sig selv.
TOP KVALITET!
Virkelig lÊkker kvalitet og hurtig levering!
Vil helt sikkert handle her igen en anden gang.
Hurtig levering og fremragende kvalitet
personlige og super hurtige
LÃKKER SWEAT
God og hurtig service - bruger dem gerne igen! Fantastiske produkter. IsÊr deres sweatshirts.
Godt lavet t-shirt og hurtig levering
Rigtigt fin og persoblig service
Kvaliteten og service er i top
Kvaliteten og servicen er i top hos Turtle Workwear. Jeg kommer bestemt til at kÞbe mere tÞj hos dem i fremtiden - og så er det endda bÊredygtigt! Kan på det varmeste anbefales :-)
Helt perfekt
Super lÊkkert tÞj som holder kvaliteten, også efter mange vaske. Stor anbefaling herfra.
Helt igennem dejlige produkter!
Fantastisk lÊkker kvalitet og pasform
Fantastisk lÊkker kvalitet og pasform. Super god kundeservice med hurtig levering. BÊredygtig på alle punkter.
Super goâ oplevelse at handle med Turtle Workwear
Super goâ oplevelse - min bestilling blev pakket og sendt samme dag, og sÃ¥ modtog jeg varerne ved min hoveddÞr allerede dagen efterð
God kvalitet
God kvalitet, bÊredygtige og usandsynlige blÞde ind. Varm anbefaling herfra.
LÞbetrÞje er super flot i designet
Så lÊkkert tÞj
Så lÊkkert tÞj, utrolig blÞdt - har gået med det lige siden jeg modtog det. Og en god sag man stÞtter samtidig :)