JesteÅmy wdziÄczni wszystkim organizatorom i instruktorom tych kursów. W naszej sytuacji naprawdÄ pomogli naszym dzieciom poprawiÄ oceny. Jeszcze raz dziÄkujemy za takie podejÅcie do dzieci.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Córka w koÅcu bez przymusu uczÄszcza na zajÄcia z j.angielskiego, wczeÅniej mieliÅmy z tym kÅopot. OczywiÅcie na efekty trzeba troszkÄ poczekaÄ ale puki co polecam.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Corka chciaÅa zrezygnowaÄ, naoisalam wypowiedzenie, bez problemu zostalo przyjÄte, zmieniÅ sie nauczyciel i corka jednak sie rozmyÅliÅa z rezygnacji, i bez problemu zostaÅo anulowane wypowiedzenie. W... ãã£ãšèŠã
Moja córka uczestniczy w kursie rysunku od marca 2025 r . jest bardzo zadowolona. Bardzo fajnie prowadzone sÄ zajÄcia poszerzajÄ ce umiejÄtnoÅci rysowania a takÅŒe podstawy stawiania kresek cieniowania... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 61ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Edugo ããã®åç
NÄkajÄ telefonami po kilka razy dziennie z róŌnych numerów. Nie rozumiejÄ , ÅŒe ktoÅ w danej chwili nie ma czasu lub jest w ogóle nie zainteresowany. PoblokowaÅam wszystkie numery z których do mnie dzwoniÄ to zaraz dzwoniÄ z kolejnych, moÅŒna siÄ poczuÄ nÄkanym przez tÄ firmÄ. Ani to profesjonalne ani zachÄcajÄ ce.

Niedawno zÅoÅŒyÅam swojÄ
kandydaturÄ wraz z CV na stanowisko lektora jÄzyka angielskiego online. Niestety, mimo mojego doÅwiadczenia i kwalifikacji, nie otrzymaÅam tej propozycji wspóÅpracy.
SpÄdziÅam 18 lat w Wielkiej Brytanii, gdzie ukoÅczyÅam caÅÄ
swojÄ
edukacjÄ â zarówno szkoÅy, jak i studia. PosÅugujÄ siÄ jÄzykiem angielskim na poziomie biegÅym, a w praktyce komunikacja w tym jÄzyku jest dla mnie bardziej naturalna niÅŒ w jÄzyku polskim. Posiadam certyfikat TEFL oraz kilkuletnie doÅwiadczenie w prowadzeniu korepetycji i zajÄÄ z jÄzyka angielskiego.
W zwiÄ
zku z tym trudno mi zrozumieÄ kryteria rekrutacyjne firmy, skoro osoby o takim profilu nie kwalifikujÄ
siÄ nawet do wspóÅpracy w oparciu o umowÄ zlecenie.
Z perspektywy czasu oceniam jednak, ÅŒe byÄ moÅŒe byÅa to dla mnie korzystna sytuacja. Oferowana stawka w wysokoÅci 37 zÅ za godzinÄ jest bardzo niska, szczególnie biorÄ
c pod uwagÄ moje doÅwiadczenie oraz charakter pracy â prowadzenie zajÄÄ grupowych z dzieÄmi o zróŌnicowanym poziomie znajomoÅci jÄzyka. Dodatkowo brak zróŌnicowania wynagrodzenia wzglÄdem kwalifikacji i doÅwiadczenia kandydatów równieÅŒ budzi moje wÄ
tpliwoÅci.
Sama rozmowa rekrutacyjna z PaniÄ
LidiÄ
przebiegÅa w bardzo przyjaznej i swobodnej atmosferze, co oceniam pozytywnie. Niemniej jednak, caÅoÅciowo oferta firmy wydaje siÄ maÅo konkurencyjna, szczególnie dla osób z wiÄkszym doÅwiadczeniem zawodowym.
AplikowaÅam gÅównie ze wzglÄdu na pilnÄ
potrzebÄ podjÄcia wspóÅpracy w oparciu o umowÄ zlecenie oraz moÅŒliwoÅÄ równolegÅego prowadzenia dziaÅalnoÅci nierejestrowanej. Mimo to pozostajÄ zmotywowana i wierzÄ, ÅŒe wkrótce znajdÄ miejsce, w którym moje kompetencje i doÅwiadczenie zostanÄ
odpowiednio docenione ;)

Edugo ããã®åç
Firma nÄka mnie ciÄ gÅymi telefonami pomimo zdecydowanej odmowy wspóÅpracy dzwoniÄ z róŌnych numerów trzy zablokowane dzwoniÄ z czwartego nie potrafiÄ zrozumieÄ sÅowa nie kultura pracowników jest na tragicznym poziomie.

Edugo ããã®åç
Åwietny kurs, dostosowany do wieku i zainteresowaÅ dziecka, przemiÅy nauczyciel, dobry kontakt ze szkoÅÄ . Polecam ð

Edugo ããã®åç
Å»enada i chamstwo. WydzwaniajÄ po ludziach, ciÄ gle jakieÅ telefony czÅowiek od nich odbiera, a ja nawet nie mam dzieci. Dramat

Edugo ããã®åç
Zdecydowanie odradzam szkoÅÄ Edugo wszystkim rodzicom. Moje doÅwiadczenia sÄ fatalne, a podejÅcie placówki do klienta jest nastawione wyÅÄ cznie na zysk, a nie na jakoÅÄ edukacji. SzkoÅa stosuje agresywny marketing i nÄkanie â po rozwiÄ zaniu umowy jestem bombardowana ciÄ gÅymi telefonami i SMS-ami, a podczas rozmów pracownicy posuwajÄ siÄ do straszenia windykacjÄ . Co do samych zajÄÄ, ich jakoÅÄ pozostawia wiele do ÅŒyczenia. Mimo umowy na 60 minut, realny czas lekcji byÅ znacznie skrócony przez chaos techniczny i zmianÄ komunikatora w trakcie kursu (najpierw Teams, potem Zoom), co zjadaÅo czas przeznaczony na naukÄ. Do tego dochodzi brak stabilnoÅci kadrowej i nieustanna rotacja trenerów, co uniemoÅŒliwia dziecku jakÄ kolwiek ciÄ gÅoÅÄ edukacyjnÄ . SzkoÅa ÅŒÄ da peÅnych opÅat nawet za okresy, w których zajÄÄ byÅo maÅo lub w których dziecko juÅŒ nie uczestniczyÅo z winy ich niskiego poziomu. Nawet w odpowiedzi na reklamacjÄ zasÅaniajÄ siÄ regulaminem, twierdzÄ c, ÅŒe 1/4 lekcji moÅŒe schodziÄ na problemy techniczne. Bardzo nieuczciwe podejÅcie i brak profesjonalizmu. Szkoda czasu, pieniÄdzy i nerwów na takÄ wspóÅpracÄ. Omijajcie to miejsce szerokim Åukiem!

Edugo ããã®åç
Dziecko zostaje z rodzeÅstwem w domu i ma problemy z poÅÄ czeniem, trwa to ponad 10 minut i udaje siÄ dziÄki starszemu rodzeÅstwu. Od poczÄ tku ÅÄ czyÅa siÄ bez problemu dziÅ nagle trzeba wpisaÄ identyfikator. Czy to ma zwiÄ zek z faktem iÅŒ rozwiÄ zaÅam umowÄ? ZajÄcia za marzec opÅaciÅam zgodnie z umowÄ .

Edugo ããã®åç
Oszuci, kÅamcy i njagorsze co istnieje to ta firma, wyÅudzajÄ pieniÄ dze 2 miesiÄ c mimo wypowiedzenia umowy wczesniej, odradzam wszystkim, omijaÄ szerokim Åukiem.

Edugo ããã®åç
Lekcje byÅy ok. Ale niestety muszÄ zapÅaciÄ za miesiÄ c który córka nie uczestniczyÅa a ja napisaÅam e-maila ÅŒe rezygnuje. Ja rozumiem okres wypowiedzenia ale dzwoniÅam powiedziano mi ÅŒe nie bÄdÄ musiaÅa pÅaciÄ jak od poczÄ tku miesiÄ ca córka nie chodziÅa po miesiÄ cu dostaje telefony ÅŒe mam zapÅaciÄ dzisiaj zadzwoniÅam i informacja ÅŒe córka mogÅa chodziÄ a teraz mogÄ jej wysÅaÄ nagrania z tych lekcji a ja mam zapÅaciÄ 260 zÅ.

Córka uczÄszczaÅa na zajÄcia z rysunku od października 2023 r. PoczÄ
tkowo poziom byÅ dobry, jednak z czasem zajÄcia drastycznie siÄ pogorszyÅy. Zamiast realnej nauki â bezmyÅlne czytanie slajdów z prezentacji, koÅczenie lekcji przed czasem i puszczanie dzieciom bezsensownych gier ala gÅuchy telefon.
W lipcu 2025 wypisaÅam córkÄ z zajÄÄ. Po kilku miesiÄ
cach ciszy, w listopadzie otrzymaÅam wezwanie do zapÅaty wraz z groźbami sÄ
du i windykacji. Firma twierdzi, ÅŒe źle wypowiedziaÅam umowÄ, informujÄ
c mnie o tym dopiero wiele miesiÄcy po fakcie.
Po konsultacji z prawnikiem zdecydowaÅam sie zapÅaciÄ, bo umowa jest skonstruowana w trosce o korzyÅÄ firmy a nie dobro klienta. StraciÅam prawie 1000 zÅ za zajÄcia, na które dziecko nie chodziÅo nawet raz od momentu wypowiedzenia w lipcu. Zdecydowanie odradzam tÄ firmÄ â brak profesjonalizmu, fatalna komunikacja i praktyki noszÄ
ce znamiona naciÄ
gania klientów.

Edugo ããã®åç
Niekorzystnie sformuÅowana umowa. JeÅli dziecko zrezygnuje np. w poÅowie miesiÄ ca - pÅacisz jeszcze za kolejny, pomimo iÅŒ nie korzysta z zajÄÄ. Poziom lekcji - niÅŒszy niÅŒ tutoriale na YT. ObsÅga bezosobowa (prawdopodobnie chatboot). Strata czasu, pieniÄdzy i nerwów

Edugo ããã®åç
Syn bardzo zadowolony z kursów. Ciekawe zajÄcia.

Edugo ããã®åç
Nie polecam tego kursu. W trakcie zapisywania dziecka na kurs, konsultant rozpowszechnia nie prawdziwe informacje, opowiadajÄ
c ÅŒe kurs moÅŒna przerwaÄ w kaÅŒdym momencie. ZachÄcaÅ do jak najszybszego podpisania umowy. Mój bÅÄ
d, ÅŒe uwierzyÅam na sÅowo konsultantowi i nie przeczytaÅam dokÅadnie umowy. Po 5 miesiÄ
cach uczÄszczania na zajÄciach, nie byÅo ÅŒadnej poprawy w nauce. Po zÅoÅŒeniu rezygnacji, dowiedziaÅam siÄ ÅŒe muszÄ opÅaciÄ zajÄcia za kolejny peÅny miesiÄ
c. Ostrzegam rodziców, ÅŒeby dokÅadnie czytali umowÄ przed podpisywaniem.
Grupa mojego syna zostaÅa rozwiÄ
zana w tym ostatnim miesiÄ
cu. I choÄ nie wyraziÅam zgody na zmianÄ grupy, nie zgodzono siÄ na wczeÅniejsze rozwiÄ
zanie umowy.

Edugo ããã®åç
Syn korzystaÅ z lekcji rysunku i co to nich nie mam ÅŒadnych uwag, chociaÅŒ pomimo tego, ÅŒe bardzo lubi rysowaÄ, nie chciaÅ kontynuowac nauki.
I tu zaczyna siÄ mniej przyjemna czÄÅÄ znajomoÅci. Rezygnacja z zajÄÄ byÅa zgÅaszana instruktorowi podczas lekcji, nawet dwukrotnie. Telefon pozostowaÅ gÅuchy, chociaÅŒ dzwoniÅam w godzinach pracy platformy. Bez odzewu. Monity ponaglajÄ
ce o zalegÅÄ
pÅatnoÅÄ sprawiÅy, ÅŒe zdeterminowana wreszcie siÄ dodzwoniÅam i usÅyszaÅam: od umowy odstÄ
piÄ moÅŒna TYLKO mailowo i tylko w miesiÄ
cu poprzedzajÄ
cym ... bla, bla, bla. Moje mailowe wypowiedzenie przyszÅo o jeden dzieÅ za późno.
W efekcie, straszona windykacjÄ
, zapÅaciÅam za miesiÄ
c zajÄÄ, z których syn nie skorzystaÅ.

RadzÄ uwaÅŒaÄ. WidaÄ ÅŒe sami wystawiajÄ
sobie tutaj dobre recenzje tego samego dnia kilka pozytywnych od osób z jednÄ
opiniÄ
Ta firma to naciÄ
gacze i krÄtacze. UwaÅŒajcie na nich

lekcje dziecku siÄ podobaÅy jednak 1 w tygodniu zajÄcia z matematyki to za maÅo
program w szkole byÅ juÅŒ dawno przerabiany a na lekcjach byÅo z opóźnieniem
pani prowadzÄ
ca winna wywoÅywaÄ do odpowiedzi a nie które dziecko wie to mówi
przez to dziecko nawet niekiedy maÅo co siÄ udzielaÅo na lekcji bo Pani nie pytaÅa.
Pani bardzo miÅa i sympatyczna jednak to nie o to chodzi w zajÄciach. Dzieci siÄ rozleniwiajÄ
a nie zabierajÄ
do pracy

Edugo ããã®åç
Nie polecam. Fatalna obsÅuga, zajÄcia siÄ nie odbyÅy, dzieci pÅaczÄ
. PrzenoszÄ zajÄcia telefonicznie, bo wpisali mnie na dowolny termin, byle zÅapaÄ kontakt- miaÅo to byÄ bezproblemowe. Nie reagujÄ
na maile mimo wskazanych godzin pracy, muszÄ dzwoniÄ i ustalam nowy termin. A potem z opóźnieniem czytajÄ
cy mail po kilku dniach, kasuje 4 zajÄcia juÅŒ w nowym terminie. Na infolinii radzÄ
mi, ÅŒe mogÄ napisaÄ reklamacjÄ, bo nie majÄ
przeÅoÅŒonego dostÄpnego-oszczÄdnoÅci na kaÅŒdym kroku szkolenia kadr. Nie polecam takiego bajzlu... i wieczne Åapanki nauczycieli na pracuj.pl nie mówiÄ
o rozwoju zajÄÄ i szkoÅy, a problemach kadrowych, co potwierdza negatywna opinia innych klientów. Edukacja zaczyna siÄ od gÅowy...
Dzieciaki sÄ bardzo zadowolone z zajÄÄ rysunku. ProwadzÄ cy nauczyciele sÄ Åwietni z bardzo fajnym podejÅciem do dzieci. Ale to jakie postÄpy dzieci zrobiÅy jeÅŒeli chodzi o rysowanie to ja jestem pod wraÅŒeniem. A do tego bardzo Åadnie zaczÄÅy pisaÄ bo wyrabiajÄ motorykÄ rÄki. ZajÄcia bardzo polecam
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã