PrÞver å få med en god opplevelse med å se 50km langrenn fra Lyngna, reklame sender de hvert 10ende minutt så helheten blir helt borte når denne mÞkk kanalen skal sende sport
Har vÊrt kunde i mange Ã¥r, og fÞlger aktivt med pÃ¥ to programmer sÃ¥ mÃ¥ nesten ha tjenesten og betaler for "reklamefri" variant, men synes det er utrolig irriterende at alle programmer starter eller av... ãã£ãšèŠã
TV2 utnytter krigs informasjon som et verktÞy til Ã¥ lokke befolkningen til sin hjemme side. Dette er kjent type psykologi. Putin raser mot Norge og TV2 viser fra nyhetene om Ã¥ gÃ¥ pÃ¥ hjemmesiden for Ã¥... ãã£ãšèŠã
Vanvittig kanaler, de viser ikke fÞrste kamp i Champions League i Norge med BodÞ/Glimt pÃ¥ Ã¥pen kanal og sÃ¥ nevner de ikke at Brann spiller sin fÞrste kamp i Europa League fordi de selv ikke har rettig... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
TV 2 is a Norwegian free-to-air television channel.
5011, Bergen, ãã«ãŠã§ãŒ
- tv2.no
Er det reklame eller idrett dere ÞnskerâŠ
Er det reklame eller idrett dere Þnsker å vise? Direktesendinger av sport Þdelegges av et parallelt reklamevindu med masse forstyrrende kommentarer.
Vi burde starte en folkeaksjon for Ã¥ agitere for at direkte sportssendinger forbeholdes NRKâs kanaler!
Dere Þdelegger sportssendingene medâŠ
Dere Þdelegger sportssendingene med måten dere praktiserer reklameinnslagene. Det er respektlÞst overfor de lÞperne som går når reklamen vises. {Alt for lange sekvenser} Det blir ikke god underholdning av slikt.
Lyd og bilde er elendig
Lyd og bilde er elendig. Ser heller på svt under vm. Tekst på fotball passer ikke.
Hvorfor ble Henrik sin melkespannâŠ
Hvorfor ble Henrik sin melkespann godkjent , holdt jo ikke armene rett ut uten å bli rettet på noen gang , juks
Det skal vÊre et vm i fotball forâŠ
Det skal vÊre et vm i fotball for landslag og ikke en nyhetssending om hvordan dette ble bygget og arbeiderne som bygget dette opp. Det har vi hÞrt og lest om i flere år nå. Er det mulig å få en fotball sending som de som spiller der har jo ingenting med det andre å gjÞre. Dere Þdelegger hele fotballen med å ikke forklare og fortelle om fotballen som dette handler om.
M.v.h.
Steinar Larsen
Sitter og ser på Nyheter
Sitter og ser på Nyheter, 3 minutter med nyheter og så sport. Dette er for dårlig TV2!!
Hadde gledet meg til "litt mere" nyheter angående valget i Brasil og at Silva vant.
Kommersielt sÞppel for sauene
Kommersielt sÞppel for sauene. TV2 nyheter er så mainstream du får dem...helt ubruklig
TV2 skjÞnner ingenting
TV2 skjÞnner ingenting, de sier at de tilbyr alle champions leauge og premier leauge kampene for 349 siden man er telia kunde og etter 2-3 uker så fjerner de absolutt alt fra tjenesten og kundeservice sier at du må betale for det. Skal absolutt ikke ha tjenesten, dere skylder meg penger for ufullstendig tjeneste. Eneste grunnen til at jeg kjÞpte det var premier leauge som dere nå har fjernet. Har bilde av reklamen for det står punkt for punkt hva de tilbyr for stolte ikke på de fÞr jeg inngikk kundeforholdet. Kundeservice så ut som et spÞrsmålstegn, sier de aldri har hatt det og virket ikke som de skjÞnte at dette var noe de hadde for noen uker siden. Relativt nyansatte som sitter der uten tegn til opplÊring. Uprofesjonelt.
Tekstingen av programmene på tv2.
Tekstingen av programmene på tv2 er under en hver kritikk. Den går så tregt og utelater mye av det vesentlige som blir sagt + at det kryr av skrivefeil.
Dette bÞr dere gjÞre noe med asap.
Dette er noe som gjÞr det vanskelig for de som er avhengig av tekst for å få med seg hva som skjer.
Koster mer enn det smakerâŠ
Betale dyre dommer for en streaming app som fungerer 50% av tiden fÃ¥r ikke meg til Ã¥ gi 5 stjerner dessverreâŠ
Appen er ustabil, dårlig kvalitet på video selv med lynraskt internett.
Txt maskinen til tv2 er under enhverâŠ
Txt maskinen til tv2 er under enhver kritikk.ð¥µSkrivefeil hele tiden hvis den i det heletatt fungerer. 𥵠Skjerping. KjÞp NY.
Reprisekanal
Ikke nyhetskanal,renspikka reprisekanal,TÞr ikke ta opp det som foregår i Norge,men veldig opptatt av det som foregår utenfor landet.Få fatt i de som styrer,sett de til vegs,FÞles som dere er kjÞpt og betalt av regjeringspartiene,Nå må der ta SAS litt hardere,det er for svakt.
Overprisa reklamefinansiert monopolistâŠ
Overprisa reklamefinansiert monopolist som har forhandla seg frem til en gullavtale med myndighetene. Eierne tjener rÃ¥tt og innholdet er semmert. Enkeltprogrammer/serier er bra men prisen for Ã¥ kunne se Tv2 er hinsides en hver fornuft. Tv2 var (nesten) gratis, eller betalt gjennom reklame, men nÃ¥ er de blitt en overprisa reklamekanal. Siste stuntet var Ã¥ bli kvitt over en million kunder og dermed ogsÃ¥ redusere inntektsgrunnlaget. Kom tilbake nÃ¥r dere er voksne, sÃ¥ skal jeg bli kunde igjenâŠ
RÃ¥tt at tv2 sport ikke nevner seierenâŠ
RÃ¥tt at tv2 sport ikke nevner seieren til u21 landslaget i sporten. Sikkert kun for at de ikke har rettighet til kampen. Skammelig.
Uff uff uff tv2 er det verste jeg harâŠ
Uff uff uff tv2 er det verste jeg har vÊrt borti
Tak TV2 for en fremragende dokumentarâŠ
Tak TV2 for en fremragende dokumentar om Herlufsholm Bliv ved med at grave De stakkels unger Hvor skal de gå hen Jeg er ryster i min grundvold og grÊder for de unger som får Þdelagt deres barndom I må ikke give op Der er mere her Den skoles praksis skal stoppes
Grådig og elendig bedrift.
Sender jo bare huskestue
Er så lei av å scrolle gjennom kanalene og se at det vises huskestue hele dagen, finn på noe nytt eller bare legg ned hele kanalen.
Sumo App
Etter å ha installert siste versjon av appen fungerer ikke Chromecast lenger. Dette har fungert fint til nå. Kommer det en oppdatering som fikser dette?
Aldrig mer TV2
Tusen takk tv2. 110% ökning på priset till bedrifter nÀr ni gav över licenser till allente....aldrig mer tv2