レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

In 2024 eens genomen, opgezegd. In 2026 nog eens geprobeerd, automatische betalingen lukten nooit meer, steeds een herinnering. Na 3 maand terug opgezegd omdat dit gewoon te ridicuul was. Nu blijkt er... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Oplichters zijn het, Een week of 2 geprobeerd, niet tevreden, app is totaal niet wat ze beloven, Halen veel meer van mijn kaart af dan voorzien Bij het opzeggen rekenen ze ook nog eens 19,45€ aan... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb inderdaad te laat betaald voor het verlengen van mijn abonnement voor 2026 . Doch heb ik alles netjes voldaan via een incasso. Na 3 maanden nog steeds geen signaal op de satelliet. Contact gen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Opgepast ,dit bedrijf regelt op zichzelf verlengingen na contractverbrekingen .Easy Switch werkt niet volgens een medewerker ( terwijl de andere dit ontkent ). Geen enkele onderlinge communicatie noch... もっず芋る

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Heb 4 maand geleden opgezegd al 2 email

Heb 4 maand geleden opgezegd al 2 email verstuurd. Krijg ik vorige maand telefoon van jullie om te zeggen dat ze mij die 24€ gingen terug storten heb het nog altijd niet gehad en nu houden ze het deze maand nog eens af. Dus jullie bellen mij zelf voor u te excuseren maar dat is het dan ipv het eerst in orde te brengen.

2023幎11月3日
5぀星のうち3の評䟡

Tv app is wel goed

Tv app is wel goed, maar er is veel teveel porno, zeker voor een familie pakket. Ik zou liever wat minder betalen en voor de amateurs een apart pakket met volwassen inhoud. Ik betaal voor een hele boel posten waar ik toch geen enkel interesse voor heb.

2023幎9月29日
5぀星のうち1の評䟡

Scammers, incasso problemen, nutteloos product

Gebruik gemaakt van de proef periode via een prepaid kaart. Nu maanden erna toch een factuur ontvangen met daarbij nog eens een incasso. Ze vorderen toch bijna 50 euro voor iets waar ik amper gebruik van heb gemaakt omdat het niet goed werkte.
Ze stelen dus letterlijk mijn centen, voor iets dat ik niet gebruik, met dan nog eens een incasso.
Ik veronderstel dat als ik hun gratis proefperiode gebruik via een prepaid en er daar dan geen geld op plaats. Het duidelijk is dat ik hun brol niet verder wil en ze moeten stoppen.

Een echte review over het product wil ik bijna niet achterlaten maar hier gaat ie: streaming is minder, content erin is zeker zijn geld niet waard. Je bent beter af met een deftig abonnement bij een provider als Telenet of Proximus.
Plus natuurlijk een gigantisch risico op incasso problemen.

2023幎9月1日

Neem nooit tv Vlaanderen

Neem nooit tv Vlaanderen! Al wat in het abonnement zit werkt niet. Het opstarten van je beeld duurt 8 minuten. Als je vlug nog de laatste 3 km wilt kijken van de wielerkoers, vergeet het. Als je iets wilt herstarten, vergeet het, het werkt gewoon niet. Je betaalt voor een bepaalde service, maar er is niets dat deftig werkt. Een lege doos!!!!!!!

2023幎9月4日
5぀星のうち5の評䟡

Tv app

We gebruiken nu al enkele maanden de app om tv te kijken. Werkt prima op de tv en smartphone, tot op heden geen storingen of haperingen. Tv gids is handig en overzichtelijk. Replay werkt goed en beeldkwaliteit is ook goed. We komen van Telenet, na de zoveelste prijsverhoging was het welletjes.

2023幎8月21日
5぀星のうち1の評䟡

I signed up for a free trial period for

I signed up for a free trial period for their app - and do not want to continue. I now find out that I cannot cancel the trial period via the app or my online account. I have to call customer srvice to cancel. I cannot get through. I have emailed them - no response. I have messaged them on facebook twice - no response. What terrible service.

2023幎8月15日
5぀星のうち2の評䟡

Wekelijks problemen met sateliet

Wekelijks problemen met satelliet ontvangst en telkens hetzelfde antwoord. Kijk dit na, kijk dat na en anders wacht een uurtje en het zal wel terug werken. Ben klant sinds dag één maar het gaat van kwaad naar erger. Kreeg zelfs eens het antwoord, ja je bent in het buitenland, je had maar hier moeten blijven.

2023幎8月10日

Oneerlijke praktijken TV-Vlaanderen

Op 12/04 en 14/04 een betaling gedaan van het abonnementsgeld. Per ongelijk dus een dubbele betaling.
Enkele weken later krijg ik een brief met de vraag op welk rekeningnummer het geld van de dubbele betaling mag teruggestort worden.
Ik mail naar de klantendienst en geeft het reknr door.
Ze moeten dan ook nog bewijzen hebben dat het effectief betaald is. Ik dacht dat de boekhouding dit kon zien, bij TV-Vlaanderen dus niet. Ze hebben enkel een boekhouding voor diegenen die niet betalen
Uiteindelijk kreeg ik rond 12 mei de melding dat dit binnen de 4-8 weken ging terugbetaald worden.
Begin juli, nog eens gebeld naar de klantendienst en het was voorzien voor eind juli.
Vandaag 1/08/23 staat er nog steeds niets op de rekning.
Opnieuw gebeld naar de klantendienst : het is voor 20/08/23.
Als je hen de vraag stelt wat ze gaan doen als je 3 maanden wacht met je factuur te betalen dan antwoorden ze gewoon : afsluiten mevrouw.
De klantendienst begrijpt het allemaal, maar geld zie je niet.
Ik wil mijn abonnement opzeggen, maar weet ook niet wanneer ik mijn geld zal terugzien voor het dan teveel vooruitbetaalde bedrag..
TV-Vlaanderen NOOIT MEER voor mij. Het zijn bedriegers !
Blijkbaar ben ik niet de enige. Ik ga dan ook verder gaan hiermee .

2023幎4月14日
5぀星のうち4の評䟡

We gebruiken de tv-app van

We gebruiken de tv-app van TV-Vlaanderen nu een aantal maanden en we zijn zeer tevreden. Af en toe hapert de app maar deze herneemt automatisch waar je bent gestopt of je moet 10 seconden terugspoelen. Een klein euvel waar ik geen probleem van maak zeker gezien het prijsverschil met Proximus, Telenet en Orange.

2023幎7月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ