Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event レビュー 202

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

E-choppers stonden klaar toen we kwamen en we kregen korte en duidelijke uitleg. Prachtige route gereden met leuke stops onderweg. Gewoon top geregeld!

5つ星のうち5の評価

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... もっと見る

5つ星のうち3の評価

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... もっと見る

企業情報

1. イベント会場

当該企業による記述

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ruimschoots van tevoren ingeplande…

Ruimschoots van tevoren ingeplande datum en precies op dat moment gaat het plenzen. Geen probleem; dan wisselen we toch van bike naar kleine autooooootjes.

Mooie route en het was een middag zoals we gewenst hadden ondanks de regen.

2025年7月13日
5つ星のうち2の評価

Tegenvaller

Ik vond de dropping beneden verwachting.
Ik had verwacht geen zicht te hebben waar we naar toe reden en dat we bijvoorbeeld onze telefoons moesten inleveren.
Hiernaast kregen we een soort van puzzelboekje mee, wat dus meer aanvoelde als een puzzeltocht.

De spareribs en kip waren voor gegaard en de vooral de kip smaakte naar plastic.
We hebben ook een paar keer gevraagd aan personeel voor hulp, maar deze kwamen ook niet.

Personeel was wel vriendelijk en de drankjes smaakten goed!

2025年6月20日

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jammer om te horen dat de dropping niet aan je verwachtingen voldeed.

We willen graag toelichten dat onze dropping bewust is opgezet als een leuke tocht voor jong en oud, waarbij plezier en samenwerking voorop staan. Het is niet nodig om telefoons in te leveren, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen het op z’n eigen manier kan spelen en de opdrachten oplossen lukt je met je telefoon toch niet. Tevens wel eens aan veiligheid gedacht en onze verantwoording als er wat gebeurd en wij niet bereikbaar zijn?

De opdrachten zijn een vast onderdeel van de tocht en zorgen doorgaans voor veel enthousiasme en interactie in de groep.

Wat betreft het eten: onze kip is super vers maar voorgegaard, uit hygiënisch oogpunt en veiligheid. We krijgen doorgaans positieve reacties op zowel de kip als de rest, maar smaken verschillen natuurlijk, en we nemen je opmerking serieus.

We vinden het jammer dat je het idee had dat er geen hulp beschikbaar was. Er is altijd personeel aanwezig dat graag ondersteunt waar nodig, jullie kregen zelfs nog een vuur fontein in je ijs bij het vragen, je collega’s gaven aan allemaal zeer tevreden te zijn en gaven complimenten. Jullie hebben nog koffie gehad terwijl het arrangement er al op zat, zonder meerprijs en we hadden nog niet eens een betaling ontvangen.

Tot slot willen we benadrukken dat we flexibel meedachten, ook toen er op het laatste moment één persoon minder was en de betaling later binnenkwam, daarnaast was al het eten op :-)

Volgende keer graag de klacht geven tijdens het eten geven. Dan hadden we een passende oplossing kunnen bieden.

We waarderen het dat je de vriendelijkheid van het personeel en de drankjes hebt benoemd. Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog een fijnere ervaring bieden.

5つ星のうち5の評価

Een toer met de Topolino’s: erg leuk!!

Wij hadden dit als vriendengroep nog nooit gedaan, maar wat is zo’n toer met de leuke electrische autootjes (Tolopino’s) in de omgeving van Ootmarsum erg mooi en super leuk om te doen!!
Ook het lunchbuffet wat we aansluitend hadden bij Twente Toer was helemaal prima. Kortom: genoten van een heel gezellig uitje!!

2025年6月21日

Leuk! 😄 Dank voor jullie komst

Top Topolini ervaring

Met een Fiat Topolino een 3 uur toertje gemaakt langs molen De Bels, pannenkoek gegeten en Manderveen Aardbeien, coupe met ijs en aardbeien.
GEWELDIG!!!

2025年6月15日

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答

Leuk om te horen en geniet nog van jullie vakantie in Ootmarsum 😄🤝

Fantastisch vrijgezellenfeest

Fantastisch vrijgezellenfeest gehad met Buggy rijden en BBQ (3u all-in) aansluitend. Het was vies weer. Perfect voor het vies worden en het rijden. BBQ was prima voor elkaar ( 4 stuks vlees/vis p.p. Was voor deze kerels genoeg.

2025年6月7日

Leuk om te horen Niels! 😄

Mocht je de volgende keer meer vlees willen kun je een ander pakket kiezen 😄👍

5つ星のうち1の評価

Broken bikes not up to code and law. Rude owner

Bikes were broken, no working lights, blinkers, or horns required by a Dutch law. Steering was different from bike to bike, and so were the speeds. Clearly not maintained or had replacement batteries when needed.

For your own safety and your friends, don't go here.

Owner is an absolute ass, when questions were asked or when the above problems were mentioned up on return.

Response to owner: I have no idea what you're talking about. We came here with friends a month ago, and a Dutch classmate mentioned to write a review here. We spoke to someone about the bikes before we left, yet it was waved off as nothing.

Seeing you're responding hostile towards reviews on Google and on Trustpilot alike, my advice is to tone that down and not include lies and rudeness in your responses. Nothing was mentioned signalling with your hand, and that is even more dangerous with unexperienced users and bad maintained bikes. The same goes for the bell, it was placed in such a manner that you had to lean over your steering wheel to reach it.

2025年4月12日

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答

Het zit je wel hoog hè Brandon of Bas? Jullie hebben met de Hanselman groep een super leuk uitje gehad. Iedereen heeft genoten van de rit, we kregen van je collega’s vele complimenten. Raar dat jij nergens van geniet.

Knipperlichten zitten af fabriek op elk voertuig wij geven altijd aan dat de hand uit steken veiliger is omdat men die kleine gele lampjes niet ziet. Hand uit steken is totaal niet verboden. Daarnaast hebben wij vele groepen en ervaren de aanwonenden veel overlast van onnodig claxonnerende gasten. Dus die hebben we afgekoppeld en een fietsbel geplaatst. Niets illegaals aan, alleen maar meedenken. Wist je wel dat onnodig claxonneren verboden is?

In de vorige review stond de BBQ je ook niet aan, die was top! Al je collega’s zaten te genieten in de zon op het terras van een prima dag, leuke rit en heerlijke BBQ, onbeperkt drankjes die lekker koud waren en ga zo maar door. We zullen vandaag contact opnemen met de organisatie van je bedrijf.

Blijkbaar ervaar jij alles anders dan anderen! Sterkte.

Update: waarom doe je zo interessant in het Engels terwijl je gewoon de hele dag Nederlands tegen ons praat? Maar wij gaan hier verder niet meer op in! Je bent echt een klein kind en de Hanselman groep moet zich schamen dat er zulke figuren werken.

Je hebt ook nog altijd iets in Nederland van eigen verantwoording en inzicht. We hoeven echt niet uit te leggen dat je een telefoonhouder hebt met een usb aansluiting. En we hoeven ook echt niet uit te leggen hoe je naar links door een bocht moet. De basis zaken zijn meer dan voldoende en dat snappen gelukkig vele klanten van ons die super genieten.

Wat heb jij een moeilijk leven zeg! Maar al je andere revieuws laten wel zien dat je een erg lastig persoon bent. Sterkte met het verwerken van je dramatische dag bij ons.

Genoten met ons gezin

Genoten met ons gezin (kind van 6 en 8 achterop) op de e- puch. Het rijden was comfortabel. We reden een tocht van 2 uur, door hen aanbevolen (watermolentocht). Heel afwisselende route. Ook de kinderen hebben super genoten.

2025年5月1日

Verjaardag

Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sausjes en als toetje ijs. Daarna nog feest gevierd met hapjes en drankjes. Wat een ontvangst geweldig ! Tevens geweldige bediening en overheerlijk vlees en buffet. Kortom een toplocatie. Dank jullie wel.

2025年3月29日

Erg leuk om te doen

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg gekregen over de E-Chopper.
En gezorgd dat er voldoende stroom was bij het huren van een hele dag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

2024年9月2日

Leuk om te horen! Dank je 😁

5つ星のうち1の評価

Service

Ik had een vraag gesteld of de mogelijkheid bestaat om 1 persoon aan te melden voor de buggytour. Hierop helaas een ietwat passief agressief antwoord ontvangen...

2024年8月19日

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答

Wat een onzin verhaal van je Esmeralda. Wij hebben keurig aangegeven via whatsapp op 0643276700 dat er voor 1 persoon geen mogelijkheid is en dit enkel voor groepen is. Maar nu denk je dat je door deze beoordeling dit standpunt gaat veranderen?

Het staat duidelijk op de site aangegeven dus het antwoord was al duidelijk en gelukkig zijn onze beoordelingen stukken beter dan deze niets zeggende.

5つ星のうち5の評価

Twente ontdekken doe je zo!

We waren hier voor de tweede keer ( paar jaar geleden voor het eerst. Echt geweldig, je kan hier van alles ( gemotoriseerd) huren om het prachtige Twentse land te bekijken. Via de app verschillende routes qua tijd en afstand. Echt helemaal op!! Super aanrader. Het blijft voor ons ook niet bij deze tweede keer! Dus tot de volgende keer!

2024年7月30日
5つ星のうち5の評価

Keurig van begin tot eind

Keurig van begin tot eind; Roderik heeft ons teamuitje mede tot een succes gemaakt. Voor onze groep van 12 hebben we gebruik gemaakt van E-choppers, een fatbike en de Opel E-Rocks. QR spel ook superleuk om te doen in het prachtige coulissenlandschap van Ootmarsum en omgeving.

2024年7月3日

Geweldige service

Geweldige service
Al voor het tweede jaar fietsen gehuurd en keurig bezorgd op ons vakantie adres.
Er was per ongeluk een foutieve lader meegegeven en die werd zonder problemen fluitend gewisseld
Hele fijne mensen die begrijpen wat vakantie betekend
Tot volgen jaar

2024年6月25日
5つ星のうち5の評価

Geweldige ervaring met Twente Toer voor ons personeelsuitje!

We hebben onlangs een personeelsuitje georganiseerd met Twente Toer en het was een fantastische ervaring! We huurden een Tuktuk, een Opel E-Rocks en een Fat Max en konden kiezen uit verschillende mooie routes. De keuze aan routes was divers en goed uitgestippeld, waardoor we volop hebben genoten van de prachtige omgeving.

De voertuigen waren in uitstekende staat en het rijden ermee was een groot plezier. De Tuktuk zorgde voor veel gelach en plezier, de Opel E-Rocks was comfortabel en milieuvriendelijk, en de Fat Max gaf ons een geweldige sensatie op twee wielen.

Het team van Twente Toer was vriendelijk, behulpzaam en goed georganiseerd. Ze zorgden ervoor dat alles soepel verliep en stonden klaar om al onze vragen te beantwoorden. Hun professionaliteit en aandacht voor detail maakten onze dag probleemloos en zeer plezierig.

Ik kan Twente Toer van harte aanbevelen voor bedrijfsuitjes of elke andere gelegenheid. Het is een unieke manier om samen tijd door te brengen en iets nieuws te ervaren. Bedankt, Twente Toer, voor een onvergetelijke dag!

2024年6月13日

Trustpilot エクスペリエンス