Super obsÅuga , poczÄ wszy od rezerwacji , aÅŒ po nie planowany zwrot :( . PomiÄdzy rezygnacjÄ ( sytuacja na Bliskim Wschodzie ) kilkukrotnie komunikowaÅam siÄ z obsÅugÄ na czacie . Zawsze udzielono mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WiodÄ ca platforma turystyczna w Dubaju oferujÄ ca atrakcje, bilety na atrakcje i wynajem apartamentów od 2013 roku. Natychmiastowa rezerwacja, darmowe anulowanie!
é£çµ¡å
Ground Floor, The Marina Torch - Marsa Dubai - Dubai Marina, Dubai, ã¢ã©ãéŠé·åœé£éŠ
- support@twocontinents.com
- twocontinents.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dubaj 27,02,2026r
Mimo iÅŒ nie mieliÅmy moÅŒliwoÅci przetestowania wycieczek, a kilka ich mieliÅmy zarezerwowanych. PrzybyliÅmy do Dubaju 27.02.2026r. WiÄc pierwszy juÅŒ rejs 28.02.2026r przeleciaÅ nam przed nosem. Jednak kontakt, na nie spotykanym poziomie. Zwrot za wycieczki przyszedÅ tak szybko, ÅŒe nawet nie zdÄ ÅŒyliÅmy odezwaÄ siÄ i przeznaczyÄ czÄÅÄ na voucher. Tylko polecaÄ pozostaje i z pewnoÅciÄ skorzystamy jeszcze z PaÅstwa oferty.
Rejs popoÅudniowy po Dubai MarinieâŠ
Rejs popoÅudniowy po Dubai Marinie dostarczyÅ nam niezapomnianych wraÅŒeÅ i wspaniaÅych wspomnieÅ. JuÅŒ planujemy kolejne przygody w Dubaju, korzystajÄ c z oferty Two Continents.
Jestem bardzo zadowolony z obsÅugiâŠ
Jestem bardzo zadowolony z obsÅugi firmy TwoContinents . Z wszystkich atrakcji których skorzystaliÅmy byliÅmy zadowoleni oraz bardzo siÄ chwali to ,ÅŒe nie byÅo problemu ze zwrotem pieniÄdzy za atrakcje z których zrezygnowaliÅmy z powodów osobistych.
Bardzo polecam w przeciwieÅstwie do konkurencyjnej firmy z którÄ
mamy problem ze zwrotem.
Super fantastyczna obsluga superâŠ
Super fantastyczna obsluga super przewodnicy
WspaniaÅa i rzetelna firma z ogromnymâŠ
WspaniaÅa i rzetelna firma z ogromnym sercem. Niestety musieliÅmy odwoÅaÄ nasz wyjazd, a wraz z nim wszystkie zaplanowane atrakcje. Zwrot Årodków otrzymaliÅmy juÅŒ po dwóch dniach, co byÅo dla nas bardzo miÅym zaskoczeniem.
Kontakt mailowy staÅ na najwyÅŒszym poziomie â od momentu zakupu aÅŒ po finalizacjÄ zwrotu.
Bardzo ÅŒaÅujÄ, ÅŒe nie udaÅo nam siÄ zrealizowaÄ wyjazdu, ale wierzÄ, ÅŒe to tylko kwestia czasu. Do zobaczenia â z caÅÄ
pewnoÅciÄ
w przyszÅoÅci ponownie skorzystamy z usÅug Two Continents.
Serdecznie polecam i pozdrawiam caÅy zespóÅ!
SolidnoÅÄ i uczciwoÅc Brawo Wy!!!!
Bardzo dobry i szybki kontakt, solidnoÅÄ i uczciwoÅÄ napewno jeszcze do Was wrócimy. Z pozdrowieniami Beata
Wycieczki
Moje wycieczki nie doszÅy do skutku z powodu odwoÅanych lotów do Dubaju ale wspóÅpraca i kontakt ze strony Twocontinents byÅa super. Bez problemów moÅŒna byÅo zamówiÄ wycieczki. Strona o wycieczkach bardzo czytelna ( wzorowaðð). Wszystko pasowaÅo mi w 100 procentach. Na pytania byÅy natychmiastowe odpowiedzi - pozdrawiam caÅÄ
ekipÄð.
Filmiki Huberta bardzo pomocne. Nie mogÄ siÄ doczekaÄ aÅŒ pojadÄâ€ïžâ€ïžâ€ïž. Zwroty za wycieczki przyszÅy bez problemów bez ÅŒadnych nacisków, spokojnie i nie w wydÅuÅŒonym czasie. Bardzo dziÄkujÄ !
Profesioanl service
Profesioanl service, quick access to people who can always help.
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt. I bez problemu zwrócili pieniÄ dze jak wymagaÅa tego sytuacja. JeÅli kiedyÅ bÄdÄ w Dubaju napewno bÄdÄ zamawiaÄ wycieczki przez Hubarta z Dubaju ð super podejÅcie do klienta i przystosowanie siÄ do niestandardowe sytuacji.
Zwrot i voucher
CaÅa operacja zwrotu pieniÄdzy i zamianie jednego zamówienia na voucher przebiegÅa bez stresu. Wszystko super oby wiÄcej takich firm. Pozdrawiam
Bardzo rzetelna firma
Firma w bardzo krótkim czasie zwróciÅa pieniÄ dze za wszystkie atrakcje ,które wykupiÅam . Przed wybuchem konfliktu na Bliskim Wschodzie korzystaÅam z usÅug twocontinents i byÅam bardzo zadowolona , na pewno jak bÄdzie tylko moÅŒliwoÅÄ bÄdÄ nadal korzystaÄ z ich oferty. Polecam wszystkim .
Z wielkÄ przyjemnoÅciÄ wystawiam tÄ opiniÄ. Niezwykle rzetelna firma i pomocni ludzie.
Polecam wszystkim. PeÅen profesjonalizm
Polecam wszystkim, peÅen profesjonalizm, wg mnie wzór dla innych.Wycieczki zorganizowane na wysokim poziomie. Wszystkie odbiory terminowe. Kierowcy i przewodnicy chÄtnie sÅuÅŒÄ cy pomocÄ i kompetentni. OdwoÅane wycieczki z powodu konfliktu zbrojnego mogliÅmy przeÅoÅŒyÄ na inny dzieÅ, zrezygnowaÄ bez ÅŒadnych strat lub wymieniÄ na voucher. Wszystkie zwroty bez najmniejszych problemów. Na pewno do nich wrócÄ.
Excellent service and fast refund
I would like to give a very positive review of Two Continents. Unfortunately, we were unable to travel to Dubai and take advantage of the tours we had previously booked, but in this difficult situation due to the conflict in the Middle East, the company rose to the occasion. The refund was processed very quickly and completely without any issues, even though one can assume they were handling many similar requests at that time.
I appreciate their professionalism, efficient communication, and fair approach to customers. I definitely recommend them!
Firma bardzo dba o wizerunek, ale...
Firma bardzo dba o wizerunek- w ich mediach znajdujÄ siÄ wyÅÄ cznie opinie peÅne zachwytu i wychwalajÄ ce pod niebiosa TC i pana Pleskota. Opinii neutralnych czy krytycznych- nie publikuje siÄ, w zwiÄ zku z czym moja ocena równieÅŒ nie zostanie opublikowana. Ale napiszÄ. Zwrot Årodków na niewykorzystane wycieczki (organizowane przez TC, a nie bilety od podmiotów zewnÄtrznych) otrzymaÅam po 20 dniach i po wyraźnym upomnieniu siÄ w dziale supportu biura (moje pytanie o zwÅokÄ skierowane do pana Pleskota via Ig poskutkowaÅo natychmiast- zablokowaniem mnie; staÅa praktyka). Nigdy wiÄcej nie skorzystam z oferty TC i bÄdÄ odradzaÄ znajomym.

Two Continents. ããã®åç
Trustworthy and reliable company
a reliable, honest, and reputable company! I highly recommend them :)
Bardzo polecam Two Continents
Bardzo polecam Two Continents. Niestety przez napieta sytuacje w regionie nie udalo nam sie doleciec do Dubaju. Od Pana Huberta i jego zespolu otrzymalismy pelen zwrot za apartament. Kontakt z nimi byl bardzo dobry. Bardzo szybko odpisuja i sa skorzy do pomocy. Wiec tak bardzo polecam two continents i mam nadzieje, ze jeszcze odwiedzimy Dubajâºïž
W zwiazku z sytuacja w Dubaju nieâŠ
W zwiazku z sytuacja w Dubaju nie moglismy skorzystac z atrakcji wykupionych w Two Continents. Po kontakcie przez WhatsApp dostalismy po kilku dniach zwrot na konto. W bardzo szybkim czasie odpisywali na wiadomosci i rozwiewali wszelkie watpliwosci. Szczerze polecam. I sama na pewno skorzystam gdy bede w Dubaju
Jestem bardzo zadowolona z usÅug biuraa
Zwroty za atrakcje przebiegÅy szybko i bezproblemowo
Profesjonalny partner w trudnych warunkach
Mimo ÅŒe ostatecznie nie mogÅam skorzystaÄ z usÅug firmy TC z powodu odwoÅanych lotów i kryzysu w regionie, to muszÄ podkreÅliÄ, jak profesjonalnie zachowaÅa siÄ ta firma. ByÅa niezwykle responsywna, terminowo odpowiadaÅa na moje zapytania i bez problemu zwróciÅa koszty niewykorzystanych biletów. UwaÅŒam, ÅŒe w trudnych warunkach wykazali siÄ ogromnym zaangaÅŒowaniem i dlatego gorÄ co polecam TC jako rzetelnego partnera, który potrafi sprostaÄ wyzwaniom.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã