Two Continents. レビュー 66

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mimo iż nie mieliśmy możliwości przetestowania wycieczek, a kilka ich mieliśmy zarezerwowanych. Przybyliśmy do Dubaju 27.02.2026r. Więc pierwszy już rejs 28.02.2026r przeleciał nam przed nosem. Jednak... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy TwoContinents . Z wszystkich atrakcji których skorzystaliśmy byliśmy zadowoleni oraz bardzo się chwali to ,że nie było problemu ze zwrotem pieniędzy za atrakc... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Moje wycieczki nie doszły do skutku z powodu odwołanych lotów do Dubaju ale współpraca i kontakt ze strony Twocontinents była super. Bez problemów można było zamówić wycieczki. Strona o wycieczkach b... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. 別荘
  3. 観光名所

当該企業による記述

Wiodąca platforma turystyczna w Dubaju oferująca atrakcje, bilety na atrakcje i wynajem apartamentów od 2013 roku. Natychmiastowa rezerwacja, darmowe anulowanie!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mega wycieczka

Jestem mega zadowolona z wycieczki ktora sie odbyla Caly Dubaj pomimo tej calej sytuacji . Super spedzony czas pelen wrazen polecam szczerze kazdemu kto jeszcze nie byl a planuje Dubaj odwiedzic. Nie zdazylismy zwiedzic Abudabi ale mysle ze moze i to marzenie kiedys sie spelni. Dziekuje bardzo i zawsze bede POLECAC WASZA FIRME. JESTESCIE NAJLEPSI🎉🎉🥰🥰🔥🔥

2026年3月5日

Rewelacyjnie

Super obsługa , począwszy od rezerwacji , aż po nie planowany zwrot :( . Pomiędzy rezygnacją ( sytuacja na Bliskim Wschodzie ) kilkukrotnie komunikowałam się z obsługą na czacie . Zawsze udzielono mi szybkiej i konkretnej odpowiedzi . Gdy przyszło do zwrotu gotówki - proces był w ekspresowym tempie. Wszystko przebiegło tip top. Na pewno skorzystam z tego biura w przyszłości o będę go polecała innym 💪.

2026年3月26日

Pełen profesjonalizm

Hubert jak i cała firma spisują się świetnie zarówno w organizacji komunikacji jak i nawet szybkim zwrocie kosztow pomimo setki klientów, od początku widać było pełne zaangażowanie i profesjonalizm.
Naprawdę zasługuje na to by ta firma się rozwijała bo dbanie i szanowanie klientów to podstawa.
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia w Dubaju.

2026年3月6日

Highly recomended!

Twocontinents was recommended to me by a friend. All the very positive reviews about them were completely confirmed! The travel registration process was smooth, and I received a refund without any problems in the event of a cancellation. The company has always responded quickly to my questions and provided great support. I highly recommend it!

2026年3月1日

Świetna organizacja

Świetna organizacja. Przewodniczki miłe i pomocne. Odpowiadały na każde pytania. W przyszłości na pewno skorzystam, przez atak 🚀 nie mogłem skorzystać z pozostałych zaplanowanych atrakcji.

2026年2月28日

Świetna obsługa

Świetna obsługa, Pani Kamila nadaje się bardzo na przewodnika, bardzo dużo dowiedzieliśmy się przez kilka spędzonych razem godzin.

2026年2月25日

Two Continents. からの回答

Cieszy nas, że czas spędzony z Panią Kamilą pozostawił dobre wspomnienia. Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie!

5つ星のうち5の評価

Dla mnie najważniejszy jest zawsze…

Dla mnie najważniejszy jest zawsze kontakt z organizatorem po zakupie już wycieczek i to działa u Was super, no to co ważne potraficie pomóc rozwiązać nawet najmniejszy problem swoim klientom

2026年2月10日

Two Continents. からの回答

To dla nas bardzo ważne. Staramy się być dostępni zawsze wtedy, kiedy tego potrzeba. Dziękujemy!

5つ星のうち5の評価

Dubaj z Two Continents - strzał w dziesiątkę!!!

Bardzo polecamy Two Continents wszystkim, którzy bezproblemowo i bezstresowo chcą zwiedzić Dubaj i okolice, dobrze się przy tym bawiąc :)

Zachęceni pozytywnymi opiniami w sieci wykupiliśmy u nich 3 atrakcje i to był strzał w dziesiątkę.
Na początek wprowadzająca wycieczka Cały Dubaj z sympatyczną przewodniczką Anią, która dostarczyła nam sporej dawki wiedzy i ciekawostek na temat Dubaju i jego mieszkańców, i pozwoliła nam się zapoznać z największymi atrakcjami miasta.
Relaksujący, 3-godzinny rejs jachtem odsłonił nam Dubaj i jego największe atrakcje z zupełnie innej, malowniczej perspektywy.
Ale największą atrakcją dla nas było środowe pustynne Safari, fundując nam świetną zabawę, pokaźny zastrzyk adrenaliny i pyszne jedzenie :). Szczególne podziękowania kierujemy do naszego wspaniałego kierowcy, opiekuna i fotografa w jednym, pana Imrana, który z dużym zaangażowaniem, troską i wyczuciem dbał o to, żebyśmy się dobrze bawili, i dostarczył nam niezapomnianych wrażeń na safari - przy nim czuliśmy się przez cały czas wyjątkowo bezpieczni i zaopiekowani.
Wszystkie atrakcje logistycznie były perfekcyjnie dopracowane, pozwalając nam skupić się wyłącznie na przyjemnościach.

Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Rewelacyjny, sympatyczny kontakt mailowy i na WhatsApp, natychmiastowe odpowiedzi na wszelkie pytania i wątpliwości, system rezerwacji biletów bardzo sprawny i prosty - bilety na maila z dokładnymi instrukcjami dostarczane błyskawicznie. Dodatkowy ogromny plus - możliwość zwrotu biletów w razie takiej potrzeby. Na swojej stronie mają też bardzo przydatny, świetnie opracowany darmowy poradnik o Dubaju. Wszystko na 6+.

2026年2月10日

Two Continents. からの回答

Bardzo miło nam to czytać! Ania na pewno ucieszy się z tych słów. Trzy atrakcje na raz to dopiero zaliczanie Dubaju na poważnie. Mamy nadzieję, że każda z nich dała radę. Zapraszamy po więcej!

Organizacja na najwyższym poziomie

Organizacja na najwyższym poziomie. Pustynne safari z kierowcą który był zaangażowany nawet w robienie nam zdjęć, dbającym o nasz komfort. Nocny rejs jachtem wrażenia przewyższające zdecydowanie oczekiwania. Zdecydowanie polecam !!!

2026年2月15日

Pustynne Safari Premium

Skorzystaliśmy z wycieczki Pustynne Safari Premium z Two Continents, trudno opisać słowami jakość tej atrakcji:) To było niesamowite przeżycie!!!, wycieczka zorganizowana na bardzo wysokim poziomie, Zeeshan to bardzo doświadczony kierowca z wybitnymi zdolnościami zapewniającymi wysoki poziom adrenaliny ;) Jedzenie na kampie przepyszne, urozmaicone. WYCIECZKA I KLASA!!!!

2026年1月25日

Byłam 3 lata temu w Dubaju

Byłam 3 lata temu w Dubaju. Skorzystałam wtedy z rejsu o zachodzie słońca i tylko z tego, bo wtedy jeszcze nie znałam firmy Huberta i nie wiedziałam, że mają w swojej ofercie coś więcej 🫣 obsługa rejsu i w ogóle kontakt na najwyższym poziomie.
Teraz lecimy ponownie do Dubaju i znów korzystamy z pomocy Two Continents. Miałam wiele zapytań, na które błyskawicznie uzyskałam odp na whatsappie.
Myślę, że i tym razem będziemy zadowoleni:)

2025年3月15日

Elzbieta

BYLAM NA DWÓCH WYCIECZKACH. WYCIECZKI SUPER DUŻA WIEDZA. PANIE PRZEWODNICZKI ROBIŁY WSZYSTKO ŻEBY BYĆ 100PROCENT ZADOWOLINYM .POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM WYSOKI POZIOM 💛🩷💚💙🩵

2025年12月12日

Naprawę warto!

Po bardzo dobrych opiniach wykupiłem opcję Safari. Oo mnie najbardziej zaskoczyło to fakt, że dzień przed mogłem dokupić opcje quadów i w tym przypadku jak i w innych moich zapytaniach odpowiedź była błyskawiczna.
Ponadto sama organizacja Safari od począrku do końca była świetna, wręcz idealna.
Szczerze polecam i pozdrawiam serdecznie TWo Continents i życzę dalszych sukcesów.

2026年1月3日

Sprawna i rzetelna obsługa

Sprawna i rzetelna obsługa. Bilety na Burj Khalifa fast track - super. Od momentu wejścia do wjazdu na górę - 15 minut bez żadnych kolejek i czekania. Cały Dubaj z Moniką- TOP !!!

2026年2月23日

Wycieczka całodniowa po Dubaju Nowym i Starym. Cudowne safari

Wycieczka całodniowa po Dubaju Nowym i Starym do doskonała okazja do zwiedzenia w pigułce. Świetna sprawa. Doskonała przewodniczka Pani Ania, która profesjonalnie przedstawiła wszystko co można było obejrzeć i zainspirowała swoją wiedzą do szczegółowego zwiedzenia Dubaju. Mnóstwo praktycznych porad, które na pewno przydadzą się każdemu podczas wędrówek po Dubaju. Niezapomniane wrażenia z safari i pobyt w wiosce na pewno na długo pozostaną w naszej pamięci. Wielkie dzięki i uznanie dla wspaniałego kierowcy Imrana za wszelkie atrakcje na pustyni. On również dostarczył nam niezapomnianych emocji. Na pewno następnym razem nie omieszkamy skorzystać z usług Two Continents. Gorąco polecamy.

2026年2月11日

Trustpilot エクスペリエンス