UdenParfume.dk レビュー 103

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nok den bedste “online” kundeservice jeg nogensinde har bestilt hos. Varen ankom allerede dagen efter jeg bestilte den tidligt om morgenen, og da jeg åbne pakken var der en sød vejledende note... もっと見る

企業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 化粧品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

De bedste skønhedsprodukter - helt uden parfume

4.9

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Modtog varerne dagen efter bestilling…

Modtog varerne dagen efter bestilling og der var skrevet gode råd om anvendelse af produkterne i kassen - god service hele vejen rundt 👌🏻 Derudover er det super lækkert med en dansk webshop der sælger Paulas Choice, så man ikke skal tænke på told eller lang leveringstid.

2022年12月5日

Hej Astrid,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkeligt skønt, at du har haft lyst til at dele din oplevelse herinde <3

Du skriver endelig bare, hvis du får nogle spørgsmål til produkterne, eller noget helt andet :-)

Rigtigt go' dag herfra

5つ星のうち5の評価

Der var fejl ved min første ordrer hvor…beløbet blev reserveret to gange

Der var fejl ved min første ordrer hvor beløbet blev reserveret to gange men de modtog kun en bestilling. Jeg blev mødt med forståelse og kunne have en god dialog med dem. Maria som jeg snakkede med var meget sød og hjælpsom. Og har nu fået annulleret reservationen efter hun var i kontakt med banken. Rart at vide at hvis noget går galt, står der nogen klar til at hjælpe.

2023年1月15日

Hej Alberte,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse herinde. Det betyder rigtigt meget<3

Rigtig go' dag til dig :-D

5つ星のうち5の評価

De har den bedste kundeservice man…

De har den bedste kundeservice man overhovedet kan tænke sig, og en side med super gode produkter.
De får mine bedste anbefalinger 😊

2022年12月28日

Hej Anette,

Tusind tusind tak for de søde ord. Det betyder rigtigt meget, at du har taget dig tid til at skrive herinde <3

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på shoppen igen :-)

Rigtig god dag og godt nytår :-)

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, super service, kan klart anbefales!

Super fin onlineshop, med lyn hurtig levering og super god service. Jeg er vild med at der bliver håndskrevet i kassen om hvordan man bruger det købte produkt. Super fint og personligt. Det var første gang jeg købte herfra, og det i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller herfra. Kan klart anbefales til andre.

2022年11月24日

Hej Malou,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse, hvor er det dejligt at læse, at du havde en god oplevelse ved at bestille fra webshoppen :-D

Jeg håber, du er glad for produkterne, du bestilte. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til dem, så skriv endelig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på shoppen igen.

Sød tip i låg

Får det leveret hurtigt og jeg blev meget glad for den lille tekst i låget, tak fordi i var der da jeg havde brug for det!

2022年11月13日

Hej Asbjørn,

Tusind tusind tak for din søde anmeldelse:-D Det er virkelig dejligt at høre, at du er blevet så glad for min hilsen <3

Send endelig en mail hvis der er noget, jeg kan hjælpe med :-)

Rigtig go' dag herfra :-D

Super dejlig oplevelse

Bestilte pakken, kom dagen efter, med et lille tip skrevet på låget omkring produktet. Så fin og hurtig service. Dejligt at der findes web virksomheder som jer 😊

2022年10月13日

Hej :-D

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af UdenParfume <3

Vi håber, at byde dig velkommen på shoppen igen :-)

Rigtig go' dag herfra!

Anbefales!

Endelig! En hjemmeside, hvor man kan købe de fine produkter fra paulas choice.

Meget fint kundeservice!
Anbefales!

2022年9月8日

Hej Danut,

Tusind tusind tak for din søde anmeldelse. Det betyder virkeligt meget <3

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på shoppen igen:-)

Rigtig go' dag til dig :-)

5つ星のうち5の評価

God levering med personligt præg

Hurtig levering med et lille tip i boksen som jeg ikke havde fundet ud af uden (Tak Maria)! Kan godt anbefales.

2022年9月2日

Hej Oskar,

Tusind tak for din anmeldelse :-D

Dejligt at høre at du var tilfreds med leveringen og tippet. Jeg håber, du bliver glad for produktet. Du skriver endelig bare, hvis du skulle få nogle spørgsmål til brugen af produktet eller hvis der er andet, jeg kan hjælpe med:-)

Rigtig go' dag herfra :-)

Virkelig god service!

Super hurtig levering - men prikken over i’et var da jeg åbnede pakken, og så en personlig besked om hvordan produkterne skal bruges (helst ikke samtidig osv.) Jeg ville ønske jeg kunne give flere stjerner. Bestiller helt klart herfra igen :)

2022年7月1日

Hej Mona,

Tusind tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Hvor er du sød :-D Tak fordi du tog dig tid til at skrive den, det betyder meget <3

Jeg håber, du er glad for produkterne. Du må endelig skrive, hvis du får nogle spørgsmål til brugen af dem eller noget helt andet. Jeg er altid klar på at hjælpe:-)

Rigtig go' sommer herfra:-)

5つ星のうち5の評価

En kæmpe fornøjelse at handle…

Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos
Udenparfume :o)

2022年4月4日

Hej Lisbeth,

Tusind tusind tak for din anmeldelse, og tak fordi du støtter vores lille webshop, det betyder utroligt meget<3

Tag endelig kontakt til mig igen hvis der er noget, jeg kan hjælpe med :)

Rigtig go' påske til dig :-)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service med lidt guld på top!

Vil for første gang tage mig tid til at skrive en anmeldelse kun pga. hvor en fantastisk service! Har nemlig modtaget min pakke idag (som jeg bestilte dagen før) og som normalt regner jeg bare med at åbne pakken op og bare tage hvad end jeg bestilt ud af pakken MEN til stor overraskelse ser jeg en meget fin personlig besked og hilsen hvor der er skrevet om de produkter jeg nu har bestilt hvornår og hvordan jeg bruger dem. Normalt så går folk jo udefra at de ved hvordan man skal bruge produkterne når man bestiller dem men synes det her var ligesom next level. Så kæmpe plus I min liste over hvilke sider jeg skal bestille fra. Kan kun sige at folk skal bare igang med at bestille herfra ;)

2022年3月19日

Hej Juan,

Wow tusind tusind tak for din utroligt søde besked:-D Hvor er det bare virkelig skønt at læse, at du blev så glad og overrasket over min hilsen og vejledning. Det betyder rigtigt meget, så tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde<3

Selvom jeg håber, at de fleste læser beskrivelserne på produktsiderne, så regner jeg ikke med, at alle får læst det hele, så for at være på den sikre side, så skriver jeg altid en besked om brugen af de produkter, som har et højt indhold af et aktivt ingrediens, da jeg vil være 110% sikker på, at mine kunder ved hvordan de skal bruge dem, så de kan undgå eventuelle hudirritationer :-)

Jeg håber, er du glad for dine produkter. Hvis du har nogle spørgsmål til produkterne eller noget helt tredje, så sender du endelig bare en mail :-)

Rigtig go' dag herfra!

5つ星のうち5の評価

Lækre produkter, god service og hurtig levering!

Har bestilt fra udenparfume.dk et par gange nu og jeg har kun haft positive oplevelser. Lækre produkter og hurtig levering ! :-)

2022年2月4日

Hej Malak,

Tusind tak for din søde anmeldelse :-D

Det betyder rigtigt meget, at du har gidet tage dig tid til at lave en anmeldelse. Og hvor er det dejligt at høre, at du synes det er nogle lækre produkter :-D

Skriv endelig hvis du får nogle spørgsmål til produkter :-)

5つ星のうち5の評価

GOD kundeservice der svarer hurtigt

GOD kundeservice der svarer hurtigt!
GODE priser!
HURTIG levering!

Tak for en god service, jeg er glad for, jeg valgte at handle hos jer. Jeg kommer helt sikkert retur, og har allerede anbefalet jer til andre, som bruger produkterne I sælger.

Dbh. Louise

2022年1月17日

Hej Louise,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og fordi du havde lyst til at tage dig tid til at skrive den :-D

Det er så dejligt at høre, at du har været tilfreds med at handle hos os og har anbefalet os til andre, det sætter vi stor pris på <3

Håber du får en dejlig dag :-)

Skøn hjemmeside

Har kun haft gode oplevelser med dem, de er super søde og gode til at svare på spørgsmål. Skøn hjemmeside med super god kundeservice😊

2021年3月23日

Hej Charlotte,

Tusind tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! :-D Hvor er det bare skønt, at du har taget dig tiden til at skrive om din oplevelse med vores webshop. Det betyder rigtigt meget, så en stor tak herfra <3

Ha' en rigtig god dag og god påske :-)

Great experience

Great experience! Fast delivery and very pleasant personal touch with the message left on the box. :)

2021年2月24日

Hi Alin,

Thank you VERY much for your 5 star review. I'm so happy to hear that you'd a great experience:-D

I hope you're pleased with the product :-) Please don't hesitate to contact me if you have any questions to the product or some of the other products. I'm always happy to help :-)

Have a great weekend :-)

Best wishes

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig forsendelse. Virkelig lækre produkter. Super dejligt med en lille håndskrevet hilsen i pakken. Jeg vender helt sikker tilbage og kan varmt anbefale udenparfume.dk til andre.

2021年1月15日

Hej Ditte,

TUSIND tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det varmer utroligt meget, så tak fordi du ville dele din oplevelse <3 Og hvor er det dejligt at høre, at du både synes produkterne er lækre og at du har lyst til at besøge vores webshop igen! Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen :-)

Rigtig god dag herfra! :-)

Varm anbefaling

Personlig anbefaling skrevet i pakken:)
Virkelig god oplevelse uden problemer!
Varm anbefaling her fra.
Er vild med at de frivilligt tager sig tid, til at give kunder anbefalinger omkring produktet.

2021年1月8日

Hej Emma,

Tusind tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkeligt meget for os, at du har lyst til at dele din oplevelse herinde <3

Jeg håber, du er glad for produktet:-) Du må endelig skrive til os, hvis du har spørgsmål dertil eller hvis der er andet, vi kan hjælpe med. Vi er altid klar på at hjælpe!

Jeg er positivt overrasket

Jeg er positivt overrasket. Leveringen var hurtig også havde I desuden overskud til at skrive, hvordan produkterne skulle anvendes. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.

2020年12月26日

Hej Silvija,

TUSIND TAK for den flotte anmeldelse :-D

Jeg håber det går godt med at bruge produkterne - du må endelig skrive, hvis du har nogle spørgsmål dertil eller til andre produkter :-)

Og hvor er det dejligt at høre, at du har lyst til at handle hos os igen - det vil vi glæde os til!

5つ星のうち1の評価

Sikke da en dårlig oplevelse…

Sikke da en dårlig oplevelse med produkter uden parfume! Jeg købte produkter fra paula choice via udenparfume.dk og endte med at slå ud med irriteret hud og uren hud og bumser. øv! hjemmesiden var også besværlig at bestille på og levering var langsom ifht andre webshops.

2020年12月17日

Hej LK,

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse:-( Vi forsøger ellers altid at gøre vores ypperste for, at vores kunder får en god oplevelse.

Du skriver, at du synes leveringen var langsom. Jeg kan se, du bestilte produktet en fredag, og at vi afsendte din pakke allerede samme dag - hurtigere kan vi ikke gøre det ;-) Men da du bestilte op til en weekend, fik du leveret om mandagen. Du bestilte levering med GLS - nogle gange hvis man er heldig leverer de om lørdagen, men det er ikke noget de garanterer, og der har du desværre ikke været blandt de heldige den weekend :-)

Hvis du har lyst, må du meget gerne sende en mail med en beskrivelse af, hvordan du brugte produktet. Ift. det produkt du har brugt, er det ret vigtigt, at det produkt man bruger sammen med er rimeligt sterilt/ikke for slidt, da man ellers nemt kan irritere huden. Og selvfølgelig husker at skylle produktet grundigt væk igen.

Derudover kan hverken vi eller andre garantere, at alle kan tåle alle de produkter, som vi sælger, da det er meget forskelligt hvad folk reagerer på/ikke reagerer på. Man kan reagere på alt - endda vand. Jeg kan se på din Trustpilot-profil, at det virker til, at du har problemer med at tåle en række forskellige hudplejebrands, så når du skal prøve nye produkter, så vil jeg anbefale dig at teste produkter på et lille område af din hud, og ikke teste flere nye produkter samtidigt.

Når det er sagt, så er jeg ked af at høre du ikke kunne tåle produktet. Jeg håber din hud har det godt igen:-)

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. De har hurtig levering og de var så super søde at skrive en personlig besked til mig på pakken. Skal helt klart shoppe her igen!

2020年11月21日

Hej Christa,

Tusind tusind tak for din anmeldelse:-D Hvor er det bare dejligt at høre om din oplevelse, og at du har lyst til at shoppe hos os igen :-)

Skriv endelig hvis du får nogle spørgsmål vi hjælper gerne:-)

Rigtig god dag og jul til dig :-D

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。