レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der var fejl ved min fÞrste ordrer hvor belÞbet blev reserveret to gange men de modtog kun en bestilling. Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else og kunne have en god dialog med dem. Maria som jeg snakkede med v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Modtog varerne dagen efter bestilling og der var skrevet gode rÃ¥d om anvendelse af produkterne i kassen - god service hele vejen rundt 👌🏻 Derudover er det super lÊkkert med en dansk webshop der sÊlg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hurtig levering - men prikken over i’et var da jeg Ã¥bnede pakken, og sÃ¥ en personlig besked om hvordan produkterne skal bruges (helst ikke samtidig osv.) Jeg ville Þnske jeg kunne give flere stj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nok den bedste “online” kundeservice jeg nogensinde har bestilt hos. Varen ankom allerede dagen efter jeg bestilte den tidligt om morgenen, og da jeg Ã¥bne pakken var der en sÞd vejledende note... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 化粧品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De bedste skÞnhedsprodukter - helt uden parfume

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

103件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Og en flot pakket kasse med hyggelig personlig besked😊

2019幎7月12日

Hej Mona:-D

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at du blev glad for både pakken, min besked og den hurtige levering :-D

Rigtig god weekend til dig. Skriv endelig hvis der er noget, jeg kan hjÊlpe dig med :-)

Maria

God service og hurtig levering

De fire fÞrste stjerne er for hurtig ekspedition af min ordre og lynhurtig levering 🙏🏌 den femte stjerne er for den gode service og personlige produktvejledning, jeg fik over tlf og mail. Baseret pÃ¥ min vejledning, lÃ¥ der oven i kÞbet fire lÊkre vareprÞver ved min ordre baseret pÃ¥ min hudproblemer. Jeg handler her gerne igen

2019幎6月28日

Hej Pernille,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det bare dejligt at lÊse, at du har vÊret glad for både den hurtige ekspedition af din ordre og min vejledning:-D Jeg håber, du bliver mere end tilfreds med produkterne og at du kan lide de vedlagte prÞver. Og skriv endelig igen, hvis du har nogle spÞrgsmål :-D

Rigtig god dag til dig :-)

Super dejlige produkter👍

Dejlige produkter. Overskuelig udvalg. Ok priser. Hurtig levering.
Det er et sted jeg vil handle fremover👍.

2019幎5月11日

Hej Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for både produkterne og vores hurtige levering. Og skÞnt at hÞre at du har lyst til at handle på shoppen igen:-D

Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@udenparfume.dk, hvis du har nogle ideer til, hvad vi kan forbedre, så vi i fremtiden kan komme op på 5-stjernet anmeldelse fra dig:-D Du er selvfÞlgelig også meget velkommen til at sende os en mail, hvis du har brug for hjÊlp til valg af produkter:-)

Rigtig god dag til dig:-)

Fantastisk produkter:)

Fantastisk produkter elsker dem fik dem leveret hurtig og sikke en sÞd tanke at skrive en besked på selve pakken når man åbner pakken op for produkterne....
Meget glad og tilfreds og ok gode priser:)

2019幎4月23日

Hej GÃŒlsen,

Tusind tak for din anmeldelse:-D Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du elsker produkterne, som du har bestilt. Jeg kan kun vÊre enig i, at det er nogle lÊkre produkter :-)

Og tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse - det sÊtter jeg virkelig stor pris på :-)

Skriv endelig hvis du får nogle spÞrgsmål.

Rigtig god aften til dig :-)

UdenParfume.dk

Fantastisk service og hurtig levering

2019幎3月23日

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og for at du ville tage dig tid til at skrive om din oplevelse. Hvor er det skÞnt! :-D

God sÞndag herfra :-)

Gode produkter

Har kÞbt hårprodukter for at give fylde til mit hår og er 100% tilfreds. Det er nogle af de hårprodukter, som har givet den bedste volumen og udover det holder det godt og lÊnge.
Der er ingen tvivl om at det ikke er sidste gang jeg handler her!

2019幎3月17日

Hej Anja,

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse. Hvor er det bare skÞnt at hÞre, at du har lyst til at handle hos os igen :-) Og fantastisk at hÞre at du også synes, at det er nogle lÊkre hårprodukter :-D

Above and beyond service

I fortjener lige en 5*

Havde bestilt nogle ting til min bedre halvdel. Pakken kom hurtigt, fint pakket med halm og en personlig, håndskrevet, besked i låget med instruktion.

Above and beyond, stÊrk service - mere af den slags.

2019幎3月14日

Hej Christian,

Tusind tusind tak for dine rosende ord. Hvor er det bare dejligt, at du har lyst til at dele din oplevelse, og vÊrdsÊtter den service, som vi hver dag arbejder for er i top. Det betyder rigtigt meget, så tusind tak :-)

Jeg håber, at din bedre halvdel er glad for produkterne. Hun er meget velkommen til at skrive til os, hvis hun har nogle spÞrgsmål om produkterne eller hvis der er andet, jeg kan hjÊlpe med :-)

UdenParfume.dk

Bedre end det her bliver det vist ikke.

Bedre end det her bliver det vist ikke.
Servicen er i top, produkterne er lÊkre, prisen er budgetvenlig og så elsker jeg bare de der personlige hilsner indeni kasserne.
En enkelt gang oplevede jeg, at det jeg bestilte ikke var på lager, men det blev kompenseret med en ordentligt stak vareprÞver og hurtig besked om det. Det eftersendte dukkede op få dage efter

2019幎2月27日

Hej Ann Louise,

Tusind tusind tak for din anmeldelse:-D Waow det var godt nok nogle flotte ord - hvor er det bare dejligt at lÊse, at du har vÊret så glad for at handle hos os! Jeg håber det går godt med alle produkterne. Skriv endelig hvis du har nogle spÞrgsmål:-)

God aften herfra :-)

Maria,

Igen en god handel

Igen en god handel, med fantastisk service👍🏻👍🏻☺

2019幎2月14日

Hej Dorthe :-)

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare skÞnt at hÞre, at du er glad for at handle hos UdenParfume.dk :-D

UdenParfume.dk

Jeg troede jeg havde fået psoriasis i

Jeg troede jeg havde fået psoriasis i ansigtet. Skiftede til creme fra Paulas choise og huden blev hurtigt normal. SkÞnt. God betjening hos Uden Parfume. Varerne kommer hurtigt frem.

2019幎2月14日

Hej :-)

Tusind tusind for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre at cremen fra Paula's Choice kunne gÞre din hud hurtig normal igen:-)

God sÞndag herfra :-)

Super dejlig webshop!

Jeg er SÅ glad for, at jeg har fundet denne side, som bl.a. forhandler Paula's Choice. Det er nemt at finde produkterne, der er gode beskrivelser af produkterne og deres anvendelse, og så er der lynhurtig ekspedition.
Jeg vender tilbage!

2019幎1月8日

Hej Nime,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er så skÞn lÊsning! Tak fordi du ville dele din oplevelse <3

Vi ser frem til at byde dig velkommen på shoppen igen. Du må endelig skrive til os, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med:-)

God sÞndag til dig :-)

Bestilte torsdag

Bestilte torsdag, modtog lÞrdag.
VareprÞver vedlagt med en personlig hilsen om brugen af de bestilte produkter.
⭐⭐⭐⭐⭐

2018幎11月25日

Hej Betina,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Hvor er det bare skÞnt, at du lige ville tage dig tid til at skrive om din oplevelse. Tusind tak for det :-D

UdenParfume.dk

Jeg tror faktisk jeg modtog varen dagen efter at jeg havde bestilt den. Endda med 2 prÞver samt en personlig hilsen og gode råd til at bruge produktet.
KÊmpemÊssigt OK herfra både ift. service, levering, indpakning og varens stand. Det er bestemt ikke sidst gang jeg handler hos udenparfume :-)

2018幎11月16日

Hej Marianne,

Tusind mange tak for dine sÞde ord. De varmer :-) Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på shoppen. Du må endelig skrive til os, hvis du har nogle spÞrgsmål :-)

UdenParfume.dk

Rigtig god oplevelse! Kan klart anbefales!

Rigtig god oplevelse! Fik min bestilling dagen efter jeg havde trykket "kÞb" på hjemmesiden sammen med personlig håndskrevet besked med tips til produktet, jeg havde kÞbt. Jeg vil 100% kÞbe hos Udenparfume.dk en anden gang, og jeg vil i hvert fald også anbefale denne side til andre. :)

2018幎10月26日

Hej ML :-)

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er så dejligt at hÞre, at du vil handle hos os en anden gang og også vil anbefale vores shop til andre :-) Du må have en skÞn sÞndag :-)

UdenParfume.dk

Jeg kan kun anbefale udenparfume.dk!

Jeg kan kun anbefale udenparfume.dk!
Jeg har nu handlet på udenparfume.dk af flere omgange - udover at de produkter jeg har kÞbt, har gjort min hud til noget af det fineste nogensinde, så er der altid en yderst venlig og professionel service og vejledning. Der fÞlger altid en fin og personlig hilsen med fra Maria ved hver levering. Og så leveres ordren dagen efter du har bestilt på udenparfume.dk
Det er en fornÞjelse hver eneste gang - hermed mine varmeste anbefalinger.

2018幎6月27日

Hej Pia,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det er så dejligt at hÞre, at din hud trives med produkterne :-D Og tusind tak for de rosende ord og din anbefaling af UdenParfume.dk - det er skÞn lÊsning :-)

Du må have en dejlig sommer :-)

Fantastisk hjemmeside!

Super god hjemmeside, som jeg klart vil anbefale! Jeg har selv kÞbt produkter af mÊrket PaulaŽs Choice derfra. Leveringen var rigtig hurtig og uden problemer. Da jeg modtog pakken var der en håndskrevet hilsen og anvisning på kassen skrevet af Maria. Det var en super fin detalje, og man fÞler virkelig at der bliver tÊnkt på en!

2018幎5月1日

Hej Signe,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse - det er skÞnt at hÞre, at du klart kan anbefale UdenParfume.dk til andre :-) Jeg håber det går godt med produkterne. Skriv endelig hvis du har nogle spÞrgsmål til produkterne :-)

UdenParfume.dk

Giver mine varmeste anbefalinger til Udenparfume.

Giver mine varmeste anbefalinger til udenparfume 👍🏻Deres produkter er helt fantastiske, de har produkter til alm hud og til os der dÞjer med problem hud.
Og så yder de en super service og vejledning til hvad der godt for netop din type hud.

2018幎4月18日

Hej Laila,

Tusind tak for din anmeldelse - det er så skÞn lÊsning! Jeg er glad for, at jeg kunne hjÊlpe dig med at finde nogle lÊkre produkter, der passer til dine hudproblemer. Du skriver altid bare igen, hvis du har brug for vejledning :-)

Du må have en god aften :-)

UdenParfume.dk

Super service. Kan klart anbefales.

2018幎4月17日

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse - det er så dejligt at lÊse, at du har vÊret tilfreds med at handle hos UdenParfume.dk, og at du kan anbefale vores shop til andre :-)

Du må have en skÞn aften :-)

UdenParfume.dk

Super god vejledning og service

Super god vejledning og service. Kvalitetsprodukter. Hurtig forsendelse

2018幎4月17日

Hej Suzzane,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det bare skÞn lÊsning! Du skal have mange tak for at dele din oplevelse herinde :-)

Du må have en dejlig aften :-)

Dejlig service

Dag til dag levering, super fin indpakning samt en håndskreven besked på indersiden af kassen om hvordan man bruger produkterne. Kunne ikke vÊre mere tilfreds!

2018幎3月13日

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse - det er så skÞnt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med alt fra leveringen, til indpakningen og til den medsendte instruktion :-) Jeg håber du er glad for produkterne - du må endelig skrive, hvis du har nogle spÞrgsmål om produkterne, eller hvis der er andet, jeg kan hjÊlpe med :-)

God påske herfra :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。