Det har vÊret en utrolig lÊring proces, at tappe sammen med Ulla. Jeg har gennemgÃ¥et en personlig forvandling. Jeg har oplevede en dybere forstÃ¥else af mig selv og den smerte, sorg og fÞlelsen af at f... ãã£ãšèŠã
Har for nylig haft en gratis afklaringssamtale Med Ulla omkring mine problematikker. Det var super godt og Ulla er god til at spÞrge ind til mig . Hun mente godt hun kunne hjÊlpe mig . Det var... ãã£ãšèŠã
En gennemgÃ¥ende fantastisk session med tapping!! Jeg havde en virkelig skÞn oplevelse. Sessionen var bÃ¥de nÊrvÊrende og professionel, og tappingen gjorde en stÞrre forskel, end jeg havde turdet hÃ¥b... ãã£ãšèŠã
Jeg var så heldig af få en kort behandling af Ulla pga. smerter og stivhed i nakken. Ved brug af tapping fik Ulla reduceret smerterne og stivheden betydeligt. Jeg kan varmt anbefale Ulla.
Jernbanevej 41 st. 9, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@ullaschou.dk
- ullaschou.dk
Har haft 2 sessioner med Ulla med etâŠ
Har haft 2 sessioner med Ulla med et positivt resultat. Fik oplÞst gamle traumer med tapping - virkelig et godt redskab . Og Ulla er så imÞdekommende og profesionel.
Det har vÊret et rigtig godt forlÞb jegâŠ
Det har vÊret et rigtig godt forlÞb jeg har vÊret i.
God kommunikation og meget inspirerende.
Har vÊret en stor hjÊlp på min rejse

Ulla Schou ããã®åç
Ulla er rigtig dygtig til at finde indâŠ
Ulla er rigtig dygtig til at finde ind til roden af ens udfordringer og hjÊlpe med at lÞse dem derfra.
Varmeste anbefalinger herfra.
Ullas tankefeltterapi
Ulla er utroligt god til at stille ind på hvad der nager af uforlÞste traumer og forlÞse dem. I mit forlÞb hos Ulla fik jeg forlÞst flere barndomstraumer på en rolig og professionel måde og har fundet en ny ro og hviler mere i mig selv, hvilket jeg ikke har kunnet i mange år. Jeg er dybt taknemmelig og kan kun give Ulla min stÞrste anbefaling! Jeg er desuden sluppet af med smerter flere steder i kroppen. Det er ren win win!
En terapeut ud over det sÊdvanlige
Jeg har vÊret pÃ¥ forlÞb hos Ulla, og hun er en yderst kompetent terapeut med sin baggrund som psykoterapeut, terapeutisk tapper og Napoleon Hill coach Hun fÃ¥r skÃ¥ret ind til benet med livets udfordringer, og de bliver âbanketâ vÊk med tapping.
Vores sessioner har foregået online, og de er absolut lige så effektive som fysiske sessioner.
Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Ulla, hvis man har udfordringer i livet. Hun BRÃNDER for at hjÊlpe mennesker til et optimalt liv.
Fantastiske Ulla
NÊrvÊrende, fantastisk service, super indsigtsfuld og favnende vejledning, skrÊddersyet lige til mig, har fået mange indsigter med og vÊrktÞjer jeg stadig bruger selv om fÞrste kÞb var i 2022.
Det bedste jeg har gjort for mig selv, nogensinde!
Ulla er en fantastisk terapeut
Ulla er en fantastisk terapeut og har hjulpet mig, sÃ¥ meget er blevet lettere i hverdagen. UDINâer er sluppet og letheden budt velkommen. Ulla har en stor viden som hun glÊdeligt bruger af. Hun er varm, imÞdekommende, empatisk og smilende. Jeg kan varmt anbefale Ulla
Metine
5 stjerner herfraâïžâïžâïžâïžâïž
5 stjerner herfraâïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har oplevet Ulla af flere omgange over flere år, og hver gang har det vÊret et lÊrerigt mÞde.
Ulla er enormt fagligt og empatisk dygtig til hendes arbejde med tapping og tankefeltsterapi, mixet med hendes psykoterapeutiske tilgang.
Med hendes psykosomatiske tilgang, går hun i dybden til hun når derind, hvor hovedårsagen er.
Hun arbejder kÊrligt og nÊrvÊrende, og får det til at fÞles let og tilgÊngeligt at arbejde videre med sig selv og tapping.
Man er ikke i tvivl om at det er hendes kald,at arbejde med det hun gÞr - at hjÊlpe mennesker ud af fastlåste mÞnstre, fysiske og psykisk smerte, samt ubehag.
Hun er en unik terapeut og hun har styr på sine teknikker. Derudover individualiserer hun skrÊddersyede forlÞb for lige netop det menneske hun sidder overfor.
De bedste anbefalinger herfra
/ Helle Amdisen
Fantastisk coach skal man lede lÊnge efter!
Jeg har vÊret i 3 mdr. forlÞb ved Ulla og jeg har da aldrig prÞvet noget lignende. Ulla er fuldstÊndig fantastisk til hendes job, indlevende, Êrlig, fyldt med god energi.
Det har rykket mig og mit mindset helt vildt, hver gang bliver jeg lige forundret over hvor meget tapping kan rykke en på 1 time. Og ikke mindst slippe smerter, jeg ikke troede jeg nogensinde skulle slippe af med.
Jeg kan 100% anbefale tapping/tankefelt terapi til alle der vil gÞre noget godt for sig selv!