Rigtig fint formÞde hos Josefine, hvor jeg fÞlte mig forstÃ¥et og i trygge hÊnder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mÞdt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... ãã£ãšèŠã
En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fÃ¥et lavet knÊ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lÊkkert indrettet og man fÞler sig straks godt tilpas nÃ¥r man trÊder in... ãã£ãšèŠã
Endelig tog jeg mig sammen til at prÞve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skÞnne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtslÞft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
Overgaden Oven Vandet 8 kl, 1415, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 31 39 31 50
- info@ultraformer.dk
- ultraformer.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Professionel behandling.
Endelig tog jeg mig sammen til at prÞve en behandling hos Ultraformer.
Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skÞnne lokaler.
Josephine gav en grundig og professionel orientering om behandlingen, sÃ¥ jeg fÞlte mig meget tryg og i gode hÊnderð
Jeg har dog ikke kunnet se nogen synlig Êndring - endnu - men er frisk på endnu en behandling til foråret.
Jeg skulle mÃ¥ske ha startet mit âse friskere ud-projektâ i en tidligere alderð«£ ð¥°
Ikke pengene vÊrd
Josefine er både behagelig og professionel i sin måde at vÊre på.
DesvÊrre har jeg stort set ikke oplevet effekt efter 4 behandlinger med 6 mdrs mellemrum. Til en samlet pris på nÊsten 50.000 kr, har det ikke vÊret pengene vÊrd for mig.
Jeg er stor fan af idéen og konceptet, men effekten et desvÊrre udeblevet for mit vedkommende. Jeg har vÊret tilbageholdende med at ville erkende det, fordi jeg virkelig ville Þnske at behandlinger som denne virker. Måske gÞr den det for andre.

Ultraformer ããã®åç
Professionel og maksimal focus pÃ¥âŠ
Professionel og maksimal focus på fagligheden gÞr, at jeg igen har valgt Ultraformer.
Ultraformer er stedet for mig for her er der faglighed og behandlerne skaber tillid fra fÞrste mÞde.

Rigtig god oplevelse
Jeg har vÊret til behandling under ballerne for en uge siden og jeg havde en rigtig fin og tryg oplevelse hos Josefine âïž
Jeg er spÊndt på at se resultatet!
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling. God faglighed. Jeg fÞler mig meget tryg. Josefine virker meget interesseret i én som person. Man får altid i god snak.

GennemfÞrt professionel og ligeledesâŠ
GennemfÞrt professionel og ligeledes meget personlig rådgivning.
Jeg fÞlte mig i din bedste hÊnder og kommer bestemt igen.
Professionel behandling i de bedste hÊnder
Jeg vil gerne anbefale Ultraformer hos Josefine til alle, der Þnsker at give deres udseende et boost. Josefine skaber en tryg og professionel atmosfÊre fra den fÞrste konsultation, hvor hun grundigt forklarer behandlingen og besvarer alle spÞrgsmål. Klinikken er smuk og indbydende, hvilket gÞr hele oplevelsen behagelig.
Selve behandlingen er yderst effektiv, selvom den ikke er helt smertefri, men Josefines omsorg og ekspertise gÞr det til en positiv oplevelse. Resultaterne er allerede synlige og bliver kun bedre med tiden â det er fantastisk! For mig handler det ikke om at se yngre ud, men om at vÊre den bedste version af mig selv, og Ultraformer hjÊlper mig med at opnÃ¥ netop det. Jeg vil uden tvivl komme tilbage for at behandle andre omrÃ¥der og har allerede anbefalet behandlingen til mine veninder.
Naturlig smukt resultat
Rigtig god behandling i professionelle hÊnder med godt resultat. Jeg fik behandling af pande og Þjenområde, hvilket jeg også tidligere har fået.

Ultraformer ããã®åç
Jeg er ovenud tilfreds med Ultraformer
Jeg er ovenud tilfreds med Ultraformer! Top professionel modtagelse og behandling. Allerede efter en uge, kan jeg se hvordan behandlingen har haft effekt. Jeg kommer helt sikkert igen til en opfÞlgende behandling om 6 md. Jeg anbefaler Ultraformer til alle hvor jeg mener at det kan have relevans. Glad for at jeg fÞler at kunne gÞre noget visuelt ift. min aldring uden at bruge botox eller lig.

5 stjerner - ultraformer.dk
Jeg har fået behandling hos dygtige Josefine ved ultraformer.dk i VedbÊk. Samme dag som jeg modtog behandlingen, var jeg lidt hÊvet i ansigtet, men allerede efter 2-3 dage kunne jeg se en positiv forandring.
Selve behandlingen er nÊsten smertefri.
Jeg kan kun give min absolut bedste anbefaling.

Ultraformer ããã®åç
Rigtig god oplevelse at komme hosâŠ
Rigtig god oplevelse at komme hos Josefine. Jeg kan se resultater allerede kort tid efter og holder Þje med om det bliver tydeligere herfra.

Ultraformer ããã®åç
Jeg har fÃ¥et en fuld behandling iâŠ
Jeg har fået en fuld behandling i ansigt og hals den 19 september det har absolut ingen effekt , der er ingen forskel her 4 måneder efter.
Det er en meget dyr behandling, derfor jeg er dybt skuffet .

Ultraformer ããã®åç
Har fÃ¥et en behandling hos ultraformâŠ
Har fået en behandling hos ultraform for poser under Þjnene.
Det virkede ikke, fik derfor en gratis behandling til, efter anden behandling blev det kun vÊrre
så jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med ultraform som er for dyrt l forhold til at det overhovedet ikke har hjulpet
De lover alt for meget, det eneste der hjÊlper for poser under Þjnene er kniven.
Med venlig hilsen
Henrik BÞrgesen
Josefine er en stjerne
Josefine er en stjerne, og kunne jeg give Ultraformer behandlingen Michelin stjerner fik den 3.
Jeg ved Ultraformer virker, fik min fÞrste behandling på kinder/kÊbe for 1 år siden, og her fik jeg flere komplimenter efterfÞlgende.
Denne gang har jeg også valgt Þjenomgivelserne, og ser nu frem til det fine resultat som forventes henover de kommende måneder.
Tak for dig Josefine, og dine fantastiske behandlinger.

Kan varmt anbefales Ultraformer.dk
Dejligt og imÞdekommende sted. Jeg fÞlte mig tryg med det samme og Annesofie var så god til at få mig igennem behandlingen. Jeg kunne se resultat med det samme. Nu venter jeg spÊndt på at se resultatet på sigt.

Professionel og Êrlig tilgang
Smukt sted med god stemning og dejligste behandlere. Professionel og Êrlig tilgang.