Rigtig fint formÞde hos Josefine, hvor jeg fÞlte mig forstÃ¥et og i trygge hÊnder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mÞdt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... ãã£ãšèŠã
En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fÃ¥et lavet knÊ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lÊkkert indrettet og man fÞler sig straks godt tilpas nÃ¥r man trÊder in... ãã£ãšèŠã
Endelig tog jeg mig sammen til at prÞve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skÞnne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtslÞft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
Overgaden Oven Vandet 8 kl, 1415, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 31 39 31 50
- info@ultraformer.dk
- ultraformer.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Josefine er en behagelig ogâŠ
Josefine er behagelig og servicemindet. Det eneste der afholder mig for flere stjerner er at resultatet ikke er så synligt endnu som Þnsket

TrovÊrdig vejledning
Det var et tillidsfuld mÞde jeg havde i Ultraformer-klinikken. Jeg har lige en lille omvej jeg skal, men vil så helt sikkert vende tilbage til Ultraformer og påbegynde behandlinger. Tak for den gode, kvalificerede vejledning!

Dejlig kompetent behandling
Dejlig kompetent behandling. Jeg fÞlte mig set hÞrt og forstået gennem hele sessionen.
KÊmpe ros herfra.
Elsker også mit resultat
Jeg fik god information omâŠ
Jeg fik god information om behandlingen. Helt sikkert trovÊrdigt og seriÞst.
Very unprofessional in timing
Very unprofessional in timing. Bad experience and will never contact them.

Ultraformer ããã®åç
Klar anbefaling af Ultraformer hos Josefine, hvis du vil gÞre noget godt for dig selv
Jeg fik laver en Ultraformer III-behandling af ansigt og hals, og er meget glad for det forelÞbige resultat! (blev behandlet for 1 måned siden).
Jeg fÞler mig friskere at se på, og er blevet meget gladere for at se mig i spejlet, end jeg har vÊret lÊnge :)
Smukke omgivelser, og en tryg og professionel behandling gÞr at jeg til hver en tid vil anbefale at gå til Josefine, hvis man gerne vil gÞre noget godt for sig selv.
Fantastisk modtagelse I skÞnne rammerâŠ
Fantastisk modtagelse I skÞnne rammer af dygtig professionel terapeut !
Behageligt at komme ind i JosefinesâŠ
Behageligt at komme ind i Josefines ultra-univers.
Dog kan jeg ikke udtale mig om mere p.t., da resultatet af behandlingen fÞrst ses efter flere mÃ¥neder . ð
Meget fin behandling med ÞjeblikkeligtâŠ
Meget fin behandling med Þjeblikkeligt resultat. Super stemning
Smukt naturligt resultat der varâŠ
Smukt naturligt resultat der var synligt umiddelbart efter behandlingen og meget fin orientering fra Fine både fÞr og undervejs, så jeg hele tiden fÞlte mig forberedt på nÊste skridt.

Ultraformer ããã®åç
Man fÞler sig i ekstrem gode hÊnder hosâŠ
Man fÞler sig i ekstrem gode hÊnder hos Josefine og hun er god til at få en til at slappe af under behandlingen.
Jeg kommer 2 gange om året og har gjordt det igennem 4 år og er vÊldig glad for hendes behandling som virker 100%.
Tryg & kompetent behandling
FÞlte mig i trygge hÊnder hos Josefine, som fortalte om behandlingen undervejs, så jeg ikke var i tvivl om hvad der skulle ske. En fin oplevelse.

Ultraformer ããã®åç
Jeg kommer helt sikkert igen!
Det var en fin oplevelse. Virkelig skÞn atmosfÊre.jeg fik bare en lille behandling - den om Þjnene. Nu er der gået 14 dage og jeg ser klart friskere ud! Jeg er ikke i tvivl. Jeg dyrker ansigtsyoga nÊsten hver dag og denne behandling satte på en eller anden måde skub i det. Behandlingen niver på en lidt mÊrkelig måde når behandlingen foregår. Det er svÊrt at forklare, men jeg troede at det ville vÊre sådan en lidt buldrende, men det var mere sådan lidt spidst i det. Men det er til at holde ud! Og Josephine er virkelig sÞd!
Jeg har vÊret inde til en behandling afâŠ
Jeg har vÊret inde til en behandling af Þjne og bryn-lÞft, og mÃ¥ bare sige, at jeg er meget glad for det forelÞbige resultat. Jeg fik en grundig vejledning og gennemgang inden behandling, og selve behandlingen gjorde slet ikke ondt. Det gÞr mere ondt at plukke bryn. SÃ¥ kan varmt anbefale at besÞge klinikken, bÃ¥de behagelig service og behagelig behandling ð€©