レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Igen er jeg bare sÃ¥ glad for min ordre, koppen uden hank er super flot og let at drikke af. MÊlkekanden med de blÃ¥ striber gÞr mig glad, fyrfadsstagerne glÊder jeg mig til give i gave 🎁 Ker... もっず芋る

De skÞnneste varer og en udsÞgt betjening. Har handlet hos Unika-k i mange år, og Tine bliver ved med at håndplukke super flotte ting. Jeg kommer snart tilbage.

Jeg bestilte en personlig kop med meget sen varsel. Jeg havde ingen forventninger til at koppen kunne nÃ¥ frem, men jeg fik en mail om, at de vil forsÞge deres bedste. Min kop kom ufatteligt hurtigt og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er sÃ¥ glade for mine fine kaffekopper fra Unika:k. Jeg oplevede efter nogen tid bittesmÃ¥ huller i glasuren. Efter meget venlig og behagelig korspondance fik jeg tilbudt, at fÃ¥ mine penge til... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 陶噚補造業者

圓該䌁業による蚘述

Hos unika:k finder du udelukkende keramik, der er håndlavet med omtanke og sjÊl af de dygtigste keramikere - både danske og udenlandske. De er drevet af selve håndvÊrket. NytÊnkning, hÞj kvalitet og smukt design har hÞjeste prioritet i deres arbejde. Det er vi vilde med. Faktisk er det rendyrket kÊrlighed. Og det har det vÊret lige siden fÞrste håndlavede kop blev indkÞbt hos en keramiker i RÞnne. Siden er der kommet flere til. Ret mange faktisk... Men Êgte kÊrlighed holder, og gennem årene er vi (unika:k) kun blevet bekrÊftet i, at det altså også gÊlder for vores kÊrlighed til originalitet, omtanke, bÊredygtighed og personlighed hos det keramik, vi har.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Af hjertet tak for Ordrenr 4940

Keramikfuglen er kommet op og hÊnge, den er bare så graciÞs at se på.
Hav en god sommer og endnu en gang tak for ordren
Kh Inga Rosqvist
PS
SelvfÞlgelig anbefaler jeg jer med den stÞrste fornÞjelse ♥

2026幎6月3日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en personlig kop med meget

Jeg bestilte en personlig kop med meget sen varsel. Jeg havde ingen forventninger til at koppen kunne nå frem, men jeg fik en mail om, at de vil forsÞge deres bedste. Min kop kom ufatteligt hurtigt og det passede med at den kunne gives på dagen! Den var vanvittig flot! Tusinde tak for den hurtig ekspedition og den flotte kop!

2026幎5月28日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse ❀

Hvor er vi glade for at hÞre, at 'chubby navnekoppen' nåede frem i tide, og at den kunne gives på den sÊrlige dag, som du havde planlagt.

Vi gÞr altid vores bedste for at hjÊlpe, når en bestilling haster, og derfor er det ekstra dejligt at hÞre, at det lykkedes.

Det glÊder os også meget, at du blev glad for den personlige kop med tekst. Hver kop bliver lavet med stor omhu, og det betyder meget at hÞre, når den bliver taget så godt imod.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

unika:k

Unikke og eksklusive keramikkopper med historie og sjÊl❀

Jeg har kÞbt de skÞnneste keramikkopper i denne fine webshop❀ Jeg er så glad for kopperne, og vil helt sikkert kÞbe hos Unika:K igen snart. Jeg er vild med de keramikere, der er udvalgt til webshoppen. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎2月3日

unika-k.dk からの回答

KÊre Kirsten, tusind tak for din fine anmeldelse. det betyder rigtig meget for os, at du både vÊrdsÊtter kopperne og de dygtige keramikere bag. Vi udvÊlger alle med stor omhu, så det glÊder os , at det kan mÊrkes. Vi håber at byde dig velkommen igen hos unika:k. De bedste hilsner fra Tine Marie

Virkelig smuk keramik og hurtig

Virkelig smuk keramik og hurtig levering. Jeg kÞbte en kaffekop og en skål, som jeg siden har brugt hver dag, de er både flotte og af rigtig god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Unika-K!

2026幎3月6日

unika-k.dk からの回答

KÊre Peter, 1000 tak for din skÞnne anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er blevet glad for både kop og skål - og at de er blevet en del af din hverdag. de bedste hilsner fra unika:k / Tine Marie

Fantastisk kundeservice.

Jeg er så glade for mine fine kaffekopper fra Unika:k.
Jeg oplevede efter nogen tid bittesmå huller i glasuren.
Efter meget venlig og behagelig korspondance fik jeg tilbudt, at få mine penge tilbage eller byttet til nye kopper.
Jeg valgte selvfÞlgelig nogle nye, som kom hurtigt. Dagen efter.
De var meget flot og forsvarligt pakket ind.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Unika:k.

2026幎1月23日

unika-k.dk からの回答

KÊre Anne Grethe, Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os.
Vi er glade for at hÞre, at du er blevet glad for dine nye kopper, og at vi kunne finde en god lÞsning.

Tak fordi du handlede hos unika:k og for at dele din oplevelse.

Smukke, smukke ting

Virkelig nogle smukke hÃ¥ndlavede ting. Super god service! Jeg har kÞbt flere ting i butikken, og de er SÅ flotte! Kan ikke anbefale dem nok! Det er tydeligt at de har hjertet med i alt hvad de laver, sÃ¥ 5 stjerner (hvis man kunne give 100, sÃ¥ havde jeg gjort det) fra mig.

2025幎11月3日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – og for de mange stjerner!
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er glad for de håndlavede ting fra shoppen. Vi lÊgger stor vÊgt på at udvÊlge keramik med personlighed og godt håndvÊrk, så det gÞr os ekstra glade at hÞre, at det kan mÊrkes.

Tine

Super flotte krus og god service

Super flotte krus og god service
Jeg har kÞbt nogen super flotte kopper og de var pakket rigtig godt ind og kom sikkert frem. Vil helt sikker handle her igen

2025幎10月17日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os.
Det glÊder os at hÞre, at du er blevet glad for kopperne, og at de kom sikkert frem.

Vi håber at se dig igen hos unika:k.

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Jeg bestille en af Helle Gram kopperne, som skulle bruges i gave. Tine var meget hjÊlpsom til at sikre at koppen blev leveret hurtigst muligt så jeg kunne give gaven til tiden.

2025幎5月1日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder mig at hÞre, at koppen nåede frem i tide til gaven. Helle Grams kopper er også nogle af vores egne favoritter, så det er ekstra dejligt at hÞre, at den blev valgt til en sÊrlig anledning.

Tine

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse!
Jeg bestilte 6 kopper i forbindelse med en fÞdselsdagsgave. Modtog kopperne super hurtigt, og i flot indpakning. 5 stjerner.

2025幎4月18日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder mig at hÞre, at kopperne nåede hurtigt frem, og at indpakningen også faldt i god jord.

unika:k

Fineste udvalg af smuk og unik keramik

Fineste udvalg af smuk og unik keramik! Perfekt til hjemmet og fungerer super som gaver der altid kommer omhyggeligt indpakket.

Jeg har kÞbt fra Unika-k mange gange og har altid fÃ¥et fantastisk service og smuk keramik - kan kun give den varmeste anbefaling. ❀✚

2025幎4月14日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – og fordi du har handlet hos os flere gange.
Det betyder meget for os at hÞre, at både keramikken, indpakningen og servicen lever op til forventningerne.

De fineste ting & skÞn service 🌟

Har kÞbt hos Unika-k i mange Ã¥r efterhÃ¥nden til os selv og som gaver - alt fra kopper med bÞrnenes kalde & kÊlenavne i skÞnne farver til vaser og smÃ¥ skÃ¥le, senest 2 flotte vaser her til pÃ¥sken. Som altid er betjening og service i top - varerne er pakket omhyggeligt ind sÃ¥ de ikke beskadiges og indpakning er altid smuk og lige til at tage med som gave. Kan virkelig anbefale - hvis du leder efter noget sÊrligt bÃ¥de i produkter og i service 🀩

2025幎4月6日

unika-k.dk からの回答

Hej Janne, Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – og fordi du har fulgt os i sÃ¥ mange Ã¥r.
Det glÊder mig virkelig at hÞre, at både keramikken, indpakningen og servicen fortsat lever op til forventningerne.

Virkelig god service

Virkelig god service i forbindelse med ombytning af en kop.
Og virkelig smukke ting.

2023幎11月8日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder mig at hÞre, at du havde en god oplevelse med ombytningen – og at du synes om keramikken.

Fint kurateret keramik

Elsker det fint kuraterede udvalg af smukkeste keramik. Er mit “Go-to” for gaver
 bÃ¥de til andre og til mig selv ☺ og service er altid personlig og hurtig. Meget varm anbefaling.

2023幎10月14日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.
Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du vender tilbage til os, nÃ¥r du leder efter gaver – bÃ¥de til andre og til dig selv.

unika:k

God service. Fik byttet kop uden problemer til en der passede bedre i stÞrrelsen☺

2023幎9月8日

unika-k.dk からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du fik byttet til en kop, der passer bedre i stÞrrelsen.

Det er en fornÞjelse

Mega fin keramik af hÞj kvalitet. Min yndlingskop er kÞbt her og gaver fra Unika:K falder altid i god jord. Sidst fik jeg selv en gave fra min mor fra Unika:K - en smuk skål pakket fint ind. Og min mor fik super sÞd hjÊlp fra Tine med kÞb og levering.

2023幎8月23日

unika-k.dk からの回答

Hej Dorte, Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.
Det glÊder mig virkelig at hÞre, at bÃ¥de kopper og gaver fra unika:k falder i god jord – og at jeg kunne hjÊlpe din mor med kÞbet.

Super god og hurtig service.🫶🏻

Super god og hurtig service.🫶🏻

Jeg har handlet hos Unika-K igennem mange år og jeg har kun haft gode og meget positive oplevelser.😀

Stort udvalg af lÊkre brands og smukt indpakket. Varm anbefaling herfra.🩷

2023幎6月16日

unika-k.dk からの回答

Hej Kristina, Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – og fordi du har handlet hos unika:k gennem mange Ã¥r.
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at både udvalg, service og indpakning lever op til forventningerne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。